July 29, 20213 yr probušio ga junački sa 25m po zemlji u 119 min. i opet je Hajduk imao dobru šansu u poslednjem napadu
July 29, 20213 yr 6 minutes ago, pantelia said: Drita vodi protiv Fejenorda u gostima 2-1. Prvi mec 0-0 počeli da leže već od 20 min, dvojica odjednom
July 29, 20213 yr Feyenoord pokusava da se obruka (jedino ako nece namerno da ispadnu). Ovi ne verujem da bi dobili bilo koga iz vrha nase lige.
July 29, 20213 yr finale Kupa Lepe Brene se igra u Tirani? vidim Feyenord ima zastavu Road to Tirana, ali moraju prvo da prođu Gnjilane
July 29, 20213 yr počeli da leže već od 20 min, dvojica odjednomČudno da im se sviđa holandska finale Kupa Lepe Brene se igra u Tirani? vidim Feyenord ima zastavu Road to Tirana, ali moraju prvo da prođu GnjilaneDrita-Shkendija, velikoalbansko finale se spremaInviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
July 29, 20213 yr 8 minutes ago, Cash said: Radovao se Savo kao malo dete. Neka je....drago mi je zbog njega....ladno sam pratio penale ko mi da igramo
July 29, 20213 yr Ovo takmicenje jebe keve. Ko gleda Vosu, i ko je gledao i prvu tekmu tamo (bilo je da li cu gledati Vosu ili spremati ispit) treba da mu se pise staz. Ovakav kvalitet fudbala je bio pre 20 godina u srpskoj ligi Vojvodina, Kikinda - Big Bul Bacinci kad sam smarao dedu da me vodi da gledam uzivo.