September 24, 20204 yr Bazel na konopcima prolazi Anortozis koji trenira Temur Kecbaja, totalno luda tekma.
September 24, 20204 yr Kakvo leto takva i evropa, ništa ne razumem kakvi su ovo kriterijumi za određivanje domaćina.Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
September 24, 20204 yr 31 minutes ago, Cash said: Propast ex yu Deset klubova veceras ispalo, proslo Sarajevo jer je neko morao i Rijeka posle produzetaka.
September 24, 20204 yr Neko igra zajeban sejv u fm-u sa farchanima. Za jedno 12 sezona bice prvaci lige sampiona
September 24, 20204 yr 21 minutes ago, J-♣ said: 'al zato uspon Farskih Ostrva KÍ (FRO) 6-1 Dinamo Tbilisi (GEO) Ovaj Tbilisi bi sve nase klubove izbacio. O faranima da ne pricamo 😁
September 25, 20204 yr Lalatović za MaxBet sport: Veliki Standard se uplašio Vojvodine, jedva su se izvukli
September 27, 20204 yr Procitao sam analizu i izjave u usranom Ruznalu i ne mogu da se nacudim, s obzirom na cinjenicu da sam gledao svih 120+ minuta
September 27, 20204 yr Ja dok sam gledao, imao sam utisak da Standard može 5 koma da spakuje, ali povuku ručnu iste sekunde kad povedu. Onaj bradonja desni bek Voše centrira k'o Bekam, alal mu kurac.
October 1, 20204 yr 1 hour ago, renne said: Šarloa ispada jel nam to odgovara? i Mol Fehervar vodi u Liježu