copkillah Posted October 2, 2020 Posted October 2, 2020 a nije da se fotka ne vrti već godinama i godinama, mislim da je čak bila i na temi
John Coltrane Posted October 2, 2020 Posted October 2, 2020 SKY potvrdio Brewstera u Shefild za 23.5mil£ - na koju foru? Jel taj omirisao PL fuce?
čekmeže Posted October 2, 2020 Posted October 2, 2020 12 minutes ago, John Coltrane said: SKY potvrdio Brewstera u Shefild za 23.5mil£ - na koju foru? Jel taj omirisao PL fuce? Quote From a Liverpool perspective, it really is excellent business to rake in £23.5m for a player with only two League Cup starts, one FA Cup substitute appearance and not a single minute of Premier League football to his name. Add in the buy-back option (lasting for three years) and a 15% sell-on clause, and Michael Edwards could hardly have pulled off a better deal.
porucnik vasic Posted October 2, 2020 Posted October 2, 2020 Сад ће Руксо да објасни да смо се зезнули.
ArleKino Posted October 2, 2020 Author Posted October 2, 2020 2 hours ago, dragance said: Pogadjajte ko je Tačan odgovor? Najbolji španski trener ikad i jedan od najboljih veznjaka PL ikad. Pored njega je Xabi Alonso. 1
John Coltrane Posted October 2, 2020 Posted October 2, 2020 WHU poslao ponudu za Duje Ćaleta Cara, 20milki.
189- Posted October 2, 2020 Posted October 2, 2020 ovaj transfer brewstera me podseca na onaj solanketov™. isto bilo 20 miliona funti.
189- Posted October 2, 2020 Posted October 2, 2020 inace, cho izgleda na izlaznim vratima i ide u bayern na posudbu sa verovatno opcijom obavezne kupovine. prilicno sam zbunjen ovom prodajom. na vise nivoa...
Weenie Pooh Posted October 2, 2020 Posted October 2, 2020 17 minutes ago, 189- said: ovaj transfer brewstera me podseca na onaj solanketov™. isto bilo 20 miliona funti. S tim što je Brewster mlađi i perspektivniji. Solanke je šansu poprilično dobijao, nije pokazao skoro ništa. E sad, šta će Wilderu peti centarfor u rotaciji, to nisam pametan.
ArleKino Posted October 2, 2020 Author Posted October 2, 2020 28 minutes ago, Weenie Pooh said: E sad, šta će Wilderu peti centarfor u rotaciji, to nisam pametan. Pa možda hoće jednog koji zabija golove? Arhaičan koncept, znam. Sheffield U je prošle sezone uzeo 54 boda, a zabio samo 39 golova. Najbolji strijelac 6 golova.
Jean-Luc Picard Posted October 2, 2020 Posted October 2, 2020 Jel čemu taj Duje? Jel upgrade u odnosu na Balbuenu, Diopa i Ogbonu ili treba samo da popuni broj?
189- Posted October 2, 2020 Posted October 2, 2020 sto sam citao, kazu da je prilicno dobar. 37 minutes ago, Weenie Pooh said: S tim što je Brewster mlađi i perspektivniji. Solanke je šansu poprilično dobijao, nije pokazao skoro ništa. E sad, šta će Wilderu peti centarfor u rotaciji, to nisam pametan. ah zaboravio sam da je odigrao jednu sezonu kod vas sa 20+ utakmica sa jednim golom. nesto kao balotelli.
Mindaugas Žukauskas Posted October 2, 2020 Posted October 2, 2020 (edited) Mane pozitivan According to Hamza Edited October 2, 2020 by Mindaugas Žukauskas
Recommended Posts