Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Premier League 2020-21

Featured Replies

• Author

Saliba će najvjerovatnije i ovu godinu provesti u tranziciji, tj. na posudbi. :isuse:

• Replies 9.7k
  • Views 405k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• ArleKino
    ArleKino

Nego, da mi polako zatvaramo ovaj topic i spustimo zavjesu na ovu sezonu. Bljutavi fudbal bez publike, sa kriminalno lošom primjenom VAR-a, hrpom ozljeda, gustim rasporedom da se ugodi reprezentativno

• ArleKino
    ArleKino

Everton je imao sličnu sezonu kao i Villa, a njihov učinak kod kuće (6-4-9) i u gostima (11-4-4) potvrđuje nebitnost domaćeg terena. Karamele™ su pobijedile kod Tottenhama na otvaranju sezone, na Anfi

• John Coltrane
    John Coltrane

Posted Images

@Mercuzzio

Brazilski Adebajor, žali bože vremena koje je protraćio na pozajmici kod Monaka, prošlu sezonu je spakovao 25 golova. Zimus je na Dragau postigao 2 gola (doduše nedovoljno za pobedu).

Ne znam kako stoje oko otkupne klauzule pošto je pri prelasku iz Napolija stavljena cifra od 100mil.

5 minutes ago, John Coltrane said:

@Mercuzzio

Brazilski Adebajor, žali bože vremena koje je protraćio na pozajmici kod Monaka, prošlu sezonu je spakovao 25 golova. Zimus je na Dragau postigao 2 gola (doduše nedovoljno za pobedu).

Ne znam kako stoje oko otkupne klauzule pošto je pri prelasku iz Napolija stavljena cifra od 100mil.

The agreement includes a £2.7m loan fee with an option to buy Brazilian for £38.2m

Edited by Mercuzzio

1 hour ago, ArleKino said:

Saliba će najvjerovatnije i ovu godinu provesti u tranziciji, tj. na posudbi. :isuse:

Rennes

...

Edited by cvrlle

10 minutes ago, cvrlle said:

vec je copi napisao gore za brewster-a. 
grujara dobar sinoc ali definitivno ne vidim prostora za njega u sadasnjem rosteru.

mozda jos jedna pozajmnica u neki fulham, palace... pa da na leto ceka rasplet sa ginijem i milnerom. 

Edited by cvrlle

27 minutes ago, Mercuzzio said:

The agreement includes a £2.7m loan fee with an option to buy Brazilian for £38.2m

Onda su Portugalci to kaluzulu ubacili kao i u LaLiga obavezno/neobavezna. 

Roma nudi 16mil za Smolinga i hoće Daloa na pozajmicu, a UTD bi da ga proda. Pitam se ko je zamena Bisaki?

3 hours ago, copkillah said:

Bruster prelazi u Šefild Junajted za 23,5 miliona funti! Liverpul ima buy-back klauzulu u naredne tri godine i 15% sell-on :hail:

kul!

reče ja zluradu da će najizvikaniji talenat u timu biti prva žrtva rezervi od 50m, pa nek su i na veresiju :sad:

• Author
1 hour ago, John Coltrane said:

Roma nudi 16mil za Smolinga i hoće Daloa na pozajmicu, a UTD bi da ga proda. Pitam se ko je zamena Bisaki?

Fosu-Mensah? Za vrijeme Van Gaala je klinjo izgledao kao super-perspektiva na toj desnoj strani. Uvijek se sjetim onog raspada Uniteda kod Spursa nakon njegove ozljede na 0-0.

3 minutes ago, ArleKino said:

Fosu-Mensah? Za vrijeme Van Gaala je klinjo izgledao kao super-perspektiva na toj desnoj strani. Uvijek se sjetim onog raspada Uniteda kod Spursa nakon njegove ozljede na 0-0.

I Luk Šou je u jednom trenutku izgledao tako. A onda se navukao na sendviče.

Mislim da, ako dodje Teles, nema razloga da Vilijams ne igra desnog beka. U stvari ja bih i sad Vilijamsa stavio u tim pre Luk Šoa.

• Author

Torreira završio sve sa Atleticom.

Kako ćemo samo antidrugosrbijanski™ moliti da šesti oktobar ne svane. :isuse:  Dočekaćemo ga sa Vojislavom Xhakom i Veljom Elnenyjem na ključnim mjestima.

11 hours ago, Mindaugas Žukauskas said:

Zijeh, kažu

dobro je ako tako kazu

Pogadjajte ko je EDA37907-5712-49AA-8594-6F317215EE9D.jpeg.42e190620f3d315471a7ed0e32dd0470.jpeg

Arteta i Stivi G, meni na njih lici

Samir Nasri levo?

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.