ArleKino Posted October 2, 2020 Author Posted October 2, 2020 Saliba će najvjerovatnije i ovu godinu provesti u tranziciji, tj. na posudbi.
John Coltrane Posted October 2, 2020 Posted October 2, 2020 @Mercuzzio Brazilski Adebajor, žali bože vremena koje je protraćio na pozajmici kod Monaka, prošlu sezonu je spakovao 25 golova. Zimus je na Dragau postigao 2 gola (doduše nedovoljno za pobedu). Ne znam kako stoje oko otkupne klauzule pošto je pri prelasku iz Napolija stavljena cifra od 100mil.
Mercuzzio Posted October 2, 2020 Posted October 2, 2020 (edited) 5 minutes ago, John Coltrane said: @Mercuzzio Brazilski Adebajor, žali bože vremena koje je protraćio na pozajmici kod Monaka, prošlu sezonu je spakovao 25 golova. Zimus je na Dragau postigao 2 gola (doduše nedovoljno za pobedu). Ne znam kako stoje oko otkupne klauzule pošto je pri prelasku iz Napolija stavljena cifra od 100mil. The agreement includes a £2.7m loan fee with an option to buy Brazilian for £38.2m Edited October 2, 2020 by Mercuzzio
borris_ Posted October 2, 2020 Posted October 2, 2020 1 hour ago, ArleKino said: Saliba će najvjerovatnije i ovu godinu provesti u tranziciji, tj. na posudbi. Rennes
cvrlle Posted October 2, 2020 Posted October 2, 2020 (edited) 10 minutes ago, cvrlle said: vec je copi napisao gore za brewster-a. grujara dobar sinoc ali definitivno ne vidim prostora za njega u sadasnjem rosteru. mozda jos jedna pozajmnica u neki fulham, palace... pa da na leto ceka rasplet sa ginijem i milnerom. Edited October 2, 2020 by cvrlle
John Coltrane Posted October 2, 2020 Posted October 2, 2020 27 minutes ago, Mercuzzio said: The agreement includes a £2.7m loan fee with an option to buy Brazilian for £38.2m Onda su Portugalci to kaluzulu ubacili kao i u LaLiga obavezno/neobavezna. Roma nudi 16mil za Smolinga i hoće Daloa na pozajmicu, a UTD bi da ga proda. Pitam se ko je zamena Bisaki?
Pokojni Ruxin Posted October 2, 2020 Posted October 2, 2020 3 hours ago, copkillah said: Bruster prelazi u Šefild Junajted za 23,5 miliona funti! Liverpul ima buy-back klauzulu u naredne tri godine i 15% sell-on kul! reče ja zluradu da će najizvikaniji talenat u timu biti prva žrtva rezervi od 50m, pa nek su i na veresiju
ArleKino Posted October 2, 2020 Author Posted October 2, 2020 1 hour ago, John Coltrane said: Roma nudi 16mil za Smolinga i hoće Daloa na pozajmicu, a UTD bi da ga proda. Pitam se ko je zamena Bisaki? Fosu-Mensah? Za vrijeme Van Gaala je klinjo izgledao kao super-perspektiva na toj desnoj strani. Uvijek se sjetim onog raspada Uniteda kod Spursa nakon njegove ozljede na 0-0.
John Coltrane Posted October 2, 2020 Posted October 2, 2020 3 minutes ago, ArleKino said: Fosu-Mensah? Za vrijeme Van Gaala je klinjo izgledao kao super-perspektiva na toj desnoj strani. Uvijek se sjetim onog raspada Uniteda kod Spursa nakon njegove ozljede na 0-0. I Luk Šou je u jednom trenutku izgledao tako. A onda se navukao na sendviče. Mislim da, ako dodje Teles, nema razloga da Vilijams ne igra desnog beka. U stvari ja bih i sad Vilijamsa stavio u tim pre Luk Šoa.
ArleKino Posted October 2, 2020 Author Posted October 2, 2020 Torreira završio sve sa Atleticom. Kako ćemo samo antidrugosrbijanski™ moliti da šesti oktobar ne svane. Dočekaćemo ga sa Vojislavom Xhakom i Veljom Elnenyjem na ključnim mjestima. 1 1
189- Posted October 2, 2020 Posted October 2, 2020 11 hours ago, Mindaugas Žukauskas said: Zijeh, kažu dobro je ako tako kazu
Recommended Posts