Jump to content
IGNORED

Premier League 2020-21

ArleKino

Recommended Posts

Posted

Saliba će najvjerovatnije i ovu godinu provesti u tranziciji, tj. na posudbi. :isuse:

Posted

@Mercuzzio

Brazilski Adebajor, žali bože vremena koje je protraćio na pozajmici kod Monaka, prošlu sezonu je spakovao 25 golova. Zimus je na Dragau postigao 2 gola (doduše nedovoljno za pobedu).

Ne znam kako stoje oko otkupne klauzule pošto je pri prelasku iz Napolija stavljena cifra od 100mil.

Posted (edited)
5 minutes ago, John Coltrane said:

@Mercuzzio

Brazilski Adebajor, žali bože vremena koje je protraćio na pozajmici kod Monaka, prošlu sezonu je spakovao 25 golova. Zimus je na Dragau postigao 2 gola (doduše nedovoljno za pobedu).

Ne znam kako stoje oko otkupne klauzule pošto je pri prelasku iz Napolija stavljena cifra od 100mil.

The agreement includes a £2.7m loan fee with an option to buy Brazilian for £38.2m

Edited by Mercuzzio
Posted
1 hour ago, ArleKino said:

Saliba će najvjerovatnije i ovu godinu provesti u tranziciji, tj. na posudbi. :isuse:

Rennes

Posted (edited)

...

Edited by cvrlle
Posted (edited)
10 minutes ago, cvrlle said:

vec je copi napisao gore za brewster-a. 
grujara dobar sinoc ali definitivno ne vidim prostora za njega u sadasnjem rosteru.

mozda jos jedna pozajmnica u neki fulham, palace... pa da na leto ceka rasplet sa ginijem i milnerom. 

Edited by cvrlle
Posted
27 minutes ago, Mercuzzio said:

The agreement includes a £2.7m loan fee with an option to buy Brazilian for £38.2m

Onda su Portugalci to kaluzulu ubacili kao i u LaLiga obavezno/neobavezna. 

Roma nudi 16mil za Smolinga i hoće Daloa na pozajmicu, a UTD bi da ga proda. Pitam se ko je zamena Bisaki?

Posted
3 hours ago, copkillah said:

Bruster prelazi u Šefild Junajted za 23,5 miliona funti! Liverpul ima buy-back klauzulu u naredne tri godine i 15% sell-on :hail:

kul!

reče ja zluradu da će najizvikaniji talenat u timu biti prva žrtva rezervi od 50m, pa nek su i na veresiju :sad:

Posted
1 hour ago, John Coltrane said:

Roma nudi 16mil za Smolinga i hoće Daloa na pozajmicu, a UTD bi da ga proda. Pitam se ko je zamena Bisaki?

Fosu-Mensah? Za vrijeme Van Gaala je klinjo izgledao kao super-perspektiva na toj desnoj strani. Uvijek se sjetim onog raspada Uniteda kod Spursa nakon njegove ozljede na 0-0.

Posted
3 minutes ago, ArleKino said:

Fosu-Mensah? Za vrijeme Van Gaala je klinjo izgledao kao super-perspektiva na toj desnoj strani. Uvijek se sjetim onog raspada Uniteda kod Spursa nakon njegove ozljede na 0-0.

I Luk Šou je u jednom trenutku izgledao tako. A onda se navukao na sendviče.

Mislim da, ako dodje Teles, nema razloga da Vilijams ne igra desnog beka. U stvari ja bih i sad Vilijamsa stavio u tim pre Luk Šoa.

Posted

Torreira završio sve sa Atleticom.

Kako ćemo samo antidrugosrbijanski™ moliti da šesti oktobar ne svane. :isuse:  Dočekaćemo ga sa Vojislavom Xhakom i Veljom Elnenyjem na ključnim mjestima.

• +1 1
  • Haha 1
Posted
11 hours ago, Mindaugas Žukauskas said:

Zijeh, kažu

dobro je ako tako kazu

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...