čekmeže Posted October 1, 2020 Posted October 1, 2020 Grujara odličan, dominira u skoku, a na zemlji ne mogu da mu uzmu loptu. Valjda će ostati. Origiju bi voleo da vidim leđa, kako je ležerno izveo penal. Mogli smo pobediti u oba ogleda sa Arsenalom, ali je Leno bio motm.
Weenie Pooh Posted October 1, 2020 Posted October 1, 2020 Voleo bih da neko puta Floparu zašto Gruja posle ovako dobre partije nije bio ni u šest izvođača penala. Umesto njega šutiraju mrtvi Origi i još mrtviji Welsh Torres.
Weenie Pooh Posted October 1, 2020 Posted October 1, 2020 25 minutes ago, Zlurad said: Bas nisi procitao sta sam napisao o formaciji pula pre jedno par strana a vezano za koronasa Pročitao sam do "holding attacking midfielder" a tu mi se mozak automatski resetovao, sorry. Nema šta da se kombinuje i eksperimentiše sa Tijagom, posebno nema razloga da se menja dobitnička formacija koju forsiraju jedno pet godina. Samo treba da se ustanovi ko će da ispuši za mesto u startnoj postavi. Kad i ako svi budu zdravi, najverovatnije Gini (koji je večeras maestralno izveo penal, BTW, pravi vardijevski). Najgora moguća varijanta bi bilo to što ti predlažeš (što sam ja naveo kao poslednju opciju u odgovoru Vasiću), da ga šaltaju sa pozicije na poziciju u zavisnosti od protivnika. Nije im to squad player, pobogu, nego jedan od najboljih veznjaka na svetu danas.
189- Posted October 1, 2020 Posted October 1, 2020 1 hour ago, Mindaugas Žukauskas said: A jbg, već ste doveli jednog na poziciji cirkusanta ko je taj
copkillah Posted October 1, 2020 Posted October 1, 2020 Gruji fali malo agresivnosti, više ljudi je to večeras primetilo. Ako to popravi, mogao bi da dobija neku minutažu nadam se.
Mindaugas Žukauskas Posted October 2, 2020 Posted October 2, 2020 4 hours ago, 189- said: ko je taj Zijeh, kažu
ArleKino Posted October 2, 2020 Author Posted October 2, 2020 9 hours ago, Mindaugas Žukauskas said: Imali smo samo jednu šansu, Holding neometan sa 6 metara puca posred gola. Prava je misterija kako skup ovakvih mediokriteta može proći jedno kolo bilo kog takmičenja. Čekamo Šefild za vikend za 9/12 saldo, potom repstativna pauza da nam se uigra Aouar, pa da se nadamo da će to da liči na nešto tamo novembra. Dovešćemo mi aouarac. Aouara valjda sad ganja PSG (mada ja ne vjerujem starom prevarantu Aulasu, prije da je to pušten blef kako bi se Arsenal natjerao da iskešira koliko Lyon traži), a od Parteya ništa. Bukvalno imamo Bottom 3 sredinu terena. Ja bih forsirao Saku kao LCM pa da ide sve u pizdu materinu. Ima loptu prema naprijed, nevjerovatno je zreo za tinejdžera kod izbora rješenja i fizički je dovoljno jak da iznese tu ulogu. Liverpool i sa djecom + par iskusnjaka puno bolji od nas. Leno imao meč karijere, sve je odbranio. Inače, suđenje bez VAR-a je presmiješno. Minamino bi u normalnim okolnostima popasao drugi žuti, a Milnerov rukomet bi bio penaltik u regularnih 90.
borris_ Posted October 2, 2020 Posted October 2, 2020 Prije bih rekao da ste vi pkusali da prevarite Aulas-a, sto je nemoguce, 35M€ za jednog takvog igraca a za Pépé-a ste iskesirali 80M€.
John Coltrane Posted October 2, 2020 Posted October 2, 2020 Neće Arsenal da pljune toliku kintu za Oara, a kako stvari stoje možda će zadržati i njega i Depaja i Denareja koji takodje vidjen za odlazak.
ArleKino Posted October 2, 2020 Author Posted October 2, 2020 38 minutes ago, borris_ said: Prije bih rekao da ste vi pkusali da prevarite Aulas-a, sto je nemoguce, 35M€ za jednog takvog igraca a za Pépé-a ste iskesirali 80M€. Šta da ti kažem, pandemija je, a nemaju svi arapske naftaše i sposobnost zaobilaženja FFP-a finansijsku stabilnost kao neki koji potroše skoro pola milijarde funti na odbranu ili isto toliko na tri napadača.
Jean-Luc Picard Posted October 2, 2020 Posted October 2, 2020 WHU je navodno doveo nekog desnog beka iz Slavije iz Praga. Nek se pokaže upola tako koristan kao prethodni igrač koji je došao iz Slavije i lupaću se nogama u dupe od zadovoljstva. Mojsije takođe traži još jednog štopera pre zatvaranja prelaznog roka. Navodno je bio zainteresovan za Milenkovića ali ne po ceni od 35 miliona nečega koliko je tražila Fiorentina.
copkillah Posted October 2, 2020 Posted October 2, 2020 Bruster prelazi u Šefild Junajted za 23,5 miliona funti! Liverpul ima buy-back klauzulu u naredne tri godine i 15% sell-on
Baldrick S. Posted October 2, 2020 Posted October 2, 2020 1 hour ago, ArleKino said: a Milnerov rukomet bi bio penaltik u regularnih 90. Jeste vala bilo smesno sto nije svirao penal za ono. Oplakah. Jos kad su voditelji na skaju rekli da mu je ruka bila u prirodnom polozaju dok je padao a u pozadini ide snimak Milnera koji gleda ka lopti i sklanja je s noge arsenalovog igraca
borris_ Posted October 2, 2020 Posted October 2, 2020 1 hour ago, ArleKino said: Šta da ti kažem, pandemija je, a nemaju svi arapske naftaše i sposobnost zaobilaženja FFP-a finansijsku stabilnost kao neki koji potroše skoro pola milijarde funti na odbranu ili isto toliko na tri napadača. pa nemojte se onda dogovarati sa igracem ako nemate para da platite. A i on ne bi trebao da ide sa magarca na magarca, vrijedi mnogo vise.
Mercuzzio Posted October 2, 2020 Posted October 2, 2020 Valja li ovo išta? Izgleda kao Mitrogol na steroidima
Recommended Posts