John Coltrane Posted September 30, 2020 Posted September 30, 2020 Dembele je samo loan opcija, ali i Luka Jović takodje. Kavani na free.
ArleKino Posted September 30, 2020 Author Posted September 30, 2020 Urugvajski Higuain bi dobro došao svakom po toj cijeni. Čak bi i sirotinja iz plavog dijela Mančestera mogla da kratkoročno zakrpi napad.
John Coltrane Posted September 30, 2020 Posted September 30, 2020 Ne pominji, možda Txiki čita forum.
189- Posted September 30, 2020 Posted September 30, 2020 dosta cudna ova posudba barkleya. mislio sam da ce ostati posto je bilo price da rlc i jorginho idu i jer je izgledao mnogo bolje od rlc-a. ako sva trojica idu, mora neko i da dodje jer cemo ostati samo sa kanteom, mountom, kovacicem i gimlourom (povredjen do novmebra/decembra...), vecito povredjenog van ginkela necu ni da racunam a bakayoko je isto na izlaznim vratima (psg). drinkwatera su vec svi zaboravili da je tu (i ja medju njima...).
porucnik vasic Posted September 30, 2020 Posted September 30, 2020 On 29.9.2020. at 13:12, Weenie Pooh said: Ja se nadam da nisu, tj. da Klopp ima ideju gde će ovaj da mu igra i umesto koga. (Ako ne umre od korone, that is ) Није оболео од еболе, некого од Ковида. Човек може да игра само централно.
John Coltrane Posted September 30, 2020 Posted September 30, 2020 Ole izveo tim "boli me patka za LigaKup"
Baldrick S. Posted September 30, 2020 Posted September 30, 2020 Lik ladno izgleda kao regen na fm-u Jos grdji je snimak na velikom ekranu
John Coltrane Posted September 30, 2020 Posted September 30, 2020 Ole školuje sa, sa trecim timom, drugi tim Brajtona a PPP ćuti
renne Posted September 30, 2020 Posted September 30, 2020 Ole izveo tim "boli me patka za LigaKup"Pa ti napisa ovo
John Coltrane Posted September 30, 2020 Posted September 30, 2020 23 minutes ago, renne said: 2 hours ago, John Coltrane said: Ole izveo tim "boli me patka za LigaKup" Pa ti napisa ovo Pa? To nije razlog da se ne gleda.
kipo Posted September 30, 2020 Posted September 30, 2020 Ja sam bio u kafani gdje je glavna tema bila postoji li zapravo razlika izmedju pedera i lezbaca, a to smo nivelisali sa da li muskarci vise zele medju dvije lezbace ili zene medju dva muskarca. Sad cu s a la middle uzivanjem pogledati hajlajtse
Weenie Pooh Posted October 1, 2020 Posted October 1, 2020 13 hours ago, porucnik vasic said: Није оболео од еболе, некого од Ковида. Pa šta, eno 200k mrtvih samo u tvom neck of the woods. Nikad se ne zna. 13 hours ago, porucnik vasic said: Човек може да игра само централно. Sve su to centralne pozicije, i #6 (Fabinho, Henderson, Wijnaldum, Grujić) i #8 (Keita, Henderson, Wijnaldum, Milner, Ox, Jones, Grujić) i #10 (Keita, Jones). Thiago je dobar na sve tri. Klopp igra sa jednom šesticom i dve osmice, desetka je deficitarna još od kako je Coutinho otišao. Thiago je svakako došao da podigne kreativnost srednjeg reda, samo ne znam sa koje od tri pozicije se zamišlja da će to da radi.
Jean-Luc Picard Posted October 1, 2020 Posted October 1, 2020 Čelzi nudi Rudigera i Ruben Loftus-Obraza u zamenu za Rajsa
Recommended Posts