Jump to content
IGNORED

Premier League 2020-21

ArleKino

Recommended Posts

Posted
4 hours ago, Weenie Pooh said:

Sve tačno, osim što bekove ne pokriva Fabinho sa zadnjeg veznog nego druga dvojica veznjaka koji su na papiru ofanzivniji - juče Wijnaldum i Keita, obično Henderson.

Tolika orijentacija veznog reda na odbranu predstavlja problem u utakmicama koje bekovi i prednja trojka ne mogu sami da reše. Kad se protivnik zabunkeriše pa odbija centaršuteve 90 minuta, a krila se uzalud zaleću u gužvu, treba ti vezni igrač sposoban da nešto izmisli iz pozicionog napada.

Zato je valjda doveden Thiago... samo je pitanje gde će on igrati, tj. kako će se njegovo dirigovanje uklopiti sa ultraofanzivnim bekovima. Ako očekuje od njega da juriša unazad i krpi rupe koje Trent ili Robertson ostave, mogli bismo da se razočaramo.

Чекај мислиш да су Тијага мували вероватно више оф сезоне не капирајући где ће да га уклопе?

Posted

pisu izmedju 50-60 miliona. ovo moze biti ili jako dobar posao ili jako los.

Posted
29 minutes ago, ArleKino said:

Dembele izgleda u Unitedu.

Kao i Perišić ili Okampos u zamenu za Sanča.

Ako iko ima mozga u boardu, a dokazano je više puta da nema, onda bi Dembele trebalo da bude poslednja moguća opcija. Tipa ako ima slike eksplicitnog seksa kojima ucenjuje Vudvarda.

Mada i tihe Dembelea ima skoro kao Mendija, možda ne mislis na onu dijabolu iz Barse :unsure:

Posted

a wesley fofana (apgrejdovana verzija salibe :fantom:) izgleda i definitivno kod brendana

malo je smor što posle 3 kola imam top 2 koji će se teško menjati, ali šta je tu...pep jbg propo i cela liga je na gubitku 

Posted (edited)

Fofana je odličan igrač.Lester sa najpotcenjenijem trenerom na svetu će ponovo biti konkurentan u borbi za LŠ,valja samo napraviti kapital pred poslednjih nekoliko kola :D

Edited by Milošica
Posted (edited)

BVB odbio 91,3mil£ za Sanča.

edit: A.Pereira na pozajmicu u Lacio.

Edited by John Coltrane
Posted
8 minutes ago, 189- said:

Ovo je bilo toliko ocigledno. I Alison je bio sumnjiv. Dobio je false positive test pa su ga testirali ponovo u ponedeljak i bio je negativan, dok je Thiago dva puta testiran pozitivan. Ko zna koliko igraca po ligama su pozitivni ali imam osecaj da kriju da ne bi vlada udarila embargo na PL. Od sad, ko je "lakse povredjen" pozitivan je.

Posted

opa, jel paqueta u lionu znači aouar u arsenalu?

big if true!

Posted

Strepnja nam je jača od nade

Posted
3 hours ago, porucnik vasic said:

Чекај мислиш да су Тијага мували вероватно више оф сезоне не капирајући где ће да га уклопе?

Ja se nadam da nisu, tj. da Klopp ima ideju gde će ovaj da mu igra i umesto koga. (Ako ne umre od korone, that is :isuse: )

Meni za sada nije najjasnije.

- Možda ga je na DCM počeo samo zato što je svež, pa kao sa igračem više neće biti ni pod kakvim pritiskom. 

- Možda ga na DCM namerava da ga gura i inače, a Fabinja u odbranu/na klupu, što bi po meni bio zajeb.

- Možda je ideja da igra RCM / LCM umesto Keite (žali bože para), Hendersona (najgora moguća opcija), ili Wijnalduma (najbolja opcija ali bilo bi mi ipak žao da ode u Barsu)

- Možda je ideja da se svi rotiraju iz utakmice u utakmicu, svi igraju sve po potrebi, šta ima veze, važno je da se deca druže.

Posted

Lako ce thiaga da uklope. On je generalno spajao maksimalno 25 utakmica u Bundesligi tako da ce Klop imati luksuz da ga koristi u zavisnosti od tima a ja cenim da ce to da bude protiv timova koji bunkerisu pa da sa kejtom igra kao neki holding/attacking midfielder i da pokusava da probije bunker a u defanzivi da igra dmc-a jer je dobar i kod oduzimanja lopte a da kejta to vreme igra vise amc-a dok bi im fabinjo/henderson/gini pravili odstupnicu; ili u utakmicama protiv timova koji napadaju a prilicno je sposoban da jednom loptom pusti moa i manea u kontre.

Sent from my VOG-L29 using Tapatalk

Posted

Mendi i Čilvel u startnoj, Murinjo šilbuje Alija, dok su Kejn i Moura na klupi. Takodje novi levi bek Reguilon u 11.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...