Jump to content
IGNORED

Premier League 2020-21

ArleKino

Recommended Posts

Posted

Da li se za dajv u kaznenom koji nije kažnjen žutim u toku utakmice može naknadno izreći kazna? Pitam za Sterlinga.

• Haha 1
Posted
41 minutes ago, Pokojni Ruxin said:

e đe si poručniče? šta imaš da izjaviš povodom toga što dovodite rezerve od 50m? :)

Титула остаје на Енфилду.:s_c: Са друге стране мислим да креће (рас)продаја, Брустер, Грујан, Кепец из Гњилана, продат Ловро и тако...не даје нама багра из Бостона своје паре.

Posted

Još je tu ali ne verujem da će ostati posle dolaska Alkantare, a pogotovo ako Đini ostane. Brustera su ludi ako prodaju, bolje da zavale Origija. Onakav cameo se ne može ponoviti, a za prvu postavu može samo u kupu.

Posted

image.png.dfe8c1f1a659ed13c83288de5e88076f.png

Samo kad nema Lindelofa, već mi je lakše.

Posted
Just now, Mindaugas Žukauskas said:

Ko je umro?

Sekta

• Wub 1
Posted

To su away dresovi, opustite se

https://images.footballfanatics.com/manchester-united/manchester-united-away-shirt-2020-21_ss4_p-12013054+u-nql6yhrn2wo6djgewwfm+v-5c65b1d23c3d440cb9e109369db040d3.jpg?_hv=1&w=340

Posted

Oni juče Sitijevi, reči nemam...Dezen marame moje pokojne majka Cvete.

Posted

Mojes i dva igraca West hama pozitivni. Ako preguramo jos dva kola PL ja sam zadovoljan

Sent from my VOG-L29 using Tapatalk

Posted

Sreća pa Arteta ima antitela. Samo mislim da je Auba fasovao od Diopa :sad:

Posted

Ali pazi kad su im stigli rezultati ispred stadiona. Verovatno ono kad pokazuju bar kod pred ulazak, pa ga ocitao kao pozitivnog. Morali makar u busu da budu zajedno, za dva dana pola WH-ma u karantinu. A nije nemoguce da su zakacili nekog iz Arsenala

Sent from my VOG-L29 using Tapatalk

Posted (edited)

Stisnuo Luton..

Gruja ostaje najmanje do Januara - rece njegov menadzer cini mi se skoro

Edited by kipo
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...