Jump to content
IGNORED

Premier League 2020-21

ArleKino

Recommended Posts

Posted
52 minutes ago, Zlurad said:

To Edwards igra neki 3D sah sa nekim. Nudi vam kapitena da bi vam uvalio Sakirija za 30 miliona :heart:

Ma daj, kad je to Arsenal preplatio nekog raspalog fudbalera albanskog porijekla?

• Haha 2
Posted (edited)

Šta ti @ArleKino porediš, astagfirullah.

Cosmic-White-Granite-Slabs.jpg

4PRF.gif

Edited by Weenie Pooh
Posted
21 minutes ago, Weenie Pooh said:

Šta ti @ArleKino porediš, astagfirullah.

Cosmic-White-Granite-Slabs.jpg

"Zidanje Shkodrana na granitu"?

Posted

A Mustafi te žulja? Ja reko' njega si već zaboravio pa kukaš kako Granitnog nikako ne uspevate da uvaljate Murinju...

U svakom slučaju, Šaćiri je izmislio fudbal za obojicu zajedno, a ima samo trećinu njihove zajedničke visine.

Posted (edited)

kaće stvarno najpotcenjeniji igrač na svetu da pređe negde gde se razumeju u fudbal i upražnjavaju igranje istog? ne mogu više da čekam tekme švajcarske repke da bih uživao u čarolijama planinskog pirla

Edited by Pokojni Ruxin
  • Tužno 1
Posted

IMG-238be76effb37778b3e419bd47445843-V.j

New winds blowing at the Emirates. Novi ugovor je potpisan, neka duva Vila.

• +1 1
  • Wub 2
Posted
3 hours ago, Pokojni Ruxin said:

kaće stvarno najpotcenjeniji igrač na svetu da pređe negde gde se razumeju u fudbal i upražnjavaju igranje istog? ne mogu više da čekam tekme švajcarske repke da bih uživao u čarolijama planinskog pirla

Još malo i ide kod Mourinha, taman se portugalski šibicar našao sa mačkom u xhaku.

Posted (edited)

sad si pao najniže mikele

kad je došao i kad sam video da mu je xhaka first name on the team sheet reko ovaj čovek je real deal. em se razume u fudbal, em ne sluša histerične navijače koji po pravilu znaju manje nego ništa.

isto sam pomislio i za tuhela i žoržinja. samo što je švabo istrajao i sad je prvak lš, a brazilac najbolji igrač ep. a arteta broji sitno... :sad:

Edited by Pokojni Ruxin
Posted

levy izgleda trazi 160 miliona funti. city nije spreman da plati toliko.

evo vam materijala za sledecih par stranica topica :fantom:

Posted

A Murinjo onomad digo ruke jer mu nisu dali novca za pojacanja. Doduse, i spickao je tog leta 60ak miliona na 1 Freda, ne bih mu ni ja dao vise od toga.

Posted
levy izgleda trazi 160 miliona funti. city nije spreman da plati toliko.

evo vam materijala za sledecih par stranica topica :fantom:
Široko, ostavio matori u amanet. Još potpisali sa Timvjuerom dobar ugovor a i mora malo ameri da se vade ovog leta zbog onog sranja od lige
Posted (edited)
31 minutes ago, 189- said:

evo vam materijala za sledecih par stranica topica

3 od 4 najskuplja transfera ikad u PL pripadaju Junajtedu. Najskuplji Sitijev transfer je na 8.mestu liste. Lista ne ide u prilog narativu koji se često forsira.

Screenshot-20210723-171606-2.png

Edited by Mindaugas Žukauskas
  • +1 1
  • Tužno 1
Posted

Pepe i Kepa totalni promasaji (za kapitalnu investiciju), Marez i Pogba 'nako. Ostali otaljavaju svoj dio. VVD i Dias najkonkretniji. Jebes pare.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...