Jump to content
IGNORED

Premier League 2020-21

ArleKino

Recommended Posts

Posted

Samo nam on fali…

• +1 1
Posted

Ne bi bio loš kad bi se ratosiljali Jamesa i Lingarda, mogli bi na krilima da rotiramo Rashforda, Sancha i Viniciusa, a i Diallo bi mogao da polako dobija vreme...

Posted
2 hours ago, Weenie Pooh said:

E jebiga sad ako je Ben White Phil Jones... meni je prilično dobro delovao kad god sam ga video.

I Phil Jones je dobro delovao u njegovim godinama. :fantom:

Više sam to rekao zbog fizikalija. Ne preterano visoki obojica, znaju da povuku loptu iz zadnje linije, znaju da se ubace iz drugog plana...Naravno ovde pričam o Jonesu iz vremena u Blekburnu dok je još igrao na instinkt, a i samopouzdanje je bilo tu.

Posted
6 hours ago, Jeremija said:

Ovo može biti interesantno, za vreme pregovora oko Varanea, Madrid nam je (navodno) ponudio Viniciusa (prvo na pozajmicu)...

Dobro je ovo, skupiće pare za Mbappea tako što pošalju Vinija™ na pozajmicu. Mogao bi tako i Chelsea da skupi kintu za Halanda pozajmivši Žirua Milanezima...

Posted

Hvala koroni što pre season tekme ne igramo na +30 u nekim Amerikama i Kinama...upravo počinje prva kod Derbija, na +30 :whistle:

Lingard spreman da uleti sa klupe.

Posted

guehi prodat palaceu za nekih 20+ miliona necega. i giroud prodat milanu za neki minimalac.

Posted
1 hour ago, 189- said:

guehi prodat palaceu za nekih 20+ miliona necega. i giroud prodat milanu za neki minimalac.

sa Guehi-om imaju buy back at matched price and sell-on procent. Nije strasno. 

Posted
3 hours ago, Bustin said:

sa Guehi-om imaju buy back at matched price and sell-on procent. Nije strasno. 

:dry:

Posted

Moš misliti, šta sad radi Josh McEachran?   :D

Posted

Albert Sambi Lokonga je novi igrač Arsenala. Transfer 21godišnjeg belgijskog centralnog veznjaka je vredan 17 miliona funti. Priča se da je došao na preporuku Anrija, koji je dosta upućen u belgijske fudbalske prilike. Nosiće dres sa brojem 23.

Posted

izgleda siggurdson. textovao sa nekom petnaestogodisnjakinjom... 

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...