radisa Posted September 19, 2020 Posted September 19, 2020 1 minute ago, John Coltrane said: Uvek, ali uvek. Ne secam se jedne tekme korektno odsudjene. Interesanto, jer je imam isti osećaj kad svira Liverpoolu... Ali, bukvalno, kad ga vidim, vidim sranje u najavi.... A mislim da i Arle ima isti sentiment...
levi Posted September 19, 2020 Posted September 19, 2020 oko penala je sve Var, ništa Atkinson. ne bi bio penal a ne bi bio ni ponovljen bez Vara
renne Posted September 19, 2020 Posted September 19, 2020 oko penala je sve Var, ništa Atkinson. ne bi bio penal a ne bi bio ni ponovljen bez VaraPa var ne gleda ponavljanje
John Coltrane Posted September 19, 2020 Posted September 19, 2020 Just now, radisa said: Interesanto, jer je imam isti osećaj kad svira Liverpoolu... Ali, bukvalno, kad ga vidim, vidim sranje u najavi.... A mislim da i Arle ima isti sentiment... Arle to misli za 99% sudijske organizacije. Lindelofe izadji sam.
ArleKino Posted September 19, 2020 Author Posted September 19, 2020 Arsenal protiv Praslina večeras sa nečim što je očito 4-3-3: Leno Bellerin Holding Gabriel Tierney Ceballos Xhaka Saka Willian Lacazette Aubameyang
levi Posted September 19, 2020 Posted September 19, 2020 Just now, renne said: Pa var ne gleda ponavljanje kako ne, to iz vara javljaju uvek jel sudija pustio da se igra, i posle minut mu javili da treba da se ponovi penal
John Coltrane Posted September 19, 2020 Posted September 19, 2020 Vudvard ni masku ne zna da namesti, a kamo li da vodi klub. Pasmater
Bogotac Posted September 19, 2020 Posted September 19, 2020 Odbrana kao Celzijeva prosle sezone,najskuplje drvo imamo.
Pokojni Ruxin Posted September 19, 2020 Posted September 19, 2020 3 minutes ago, ArleKino said: Arsenal protiv Praslina večeras sa nečim što je očito 4-3-3: Leno Bellerin Holding Gabriel Tierney Ceballos Xhaka Saka Willian Lacazette Aubameyang zar nije verovatnije da je brendanov sin u zadnjoj trojci, a saka i bellerin wingbackovi, nego da je saka u midfield 3?
cvrlle Posted September 19, 2020 Posted September 19, 2020 arle, jel ceballos arsenalov igrac?cini mi se da je on dosao kao pozajmnica proslog letaSent from my Mi 10 using Tapatalk
ArleKino Posted September 19, 2020 Author Posted September 19, 2020 3 minutes ago, radisa said: Interesanto, jer je imam isti osećaj kad svira Liverpoolu... Ali, bukvalno, kad ga vidim, vidim sranje u najavi.... A mislim da i Arle ima isti sentiment... Atkinson je, kako rekoh, simbol arogancije među samim sudijama PGMO-a. Užasno tašt, star i bez ikakvog osjećaja za igru. Sjećam se njegovih sviranja faulova bez puštanja prednosti nakon koje bi tim koji ima loptu imao stopostotnu šansu za gol. Generalno slab sudija, sklon popuštanju pod pritiskom publike.
ArleKino Posted September 19, 2020 Author Posted September 19, 2020 1 minute ago, Pokojni Ruxin said: zar nije verovatnije da je brendanov sin u zadnjoj trojci, a saka i bellerin wingbackovi, nego da je saka u midfield 3? Igrao je Saka i LCM. Ustvari, to i jest problem - dečko igra na toliko pozicija da se ne zna koja mu je prirodna. Jack of all trades, master of...which one? 1 minute ago, cvrlle said: arle, jel ceballos arsenalov igrac? cini mi se da je on dosao kao pozajmnica proslog leta Produžena pozajmica za još godinu dana.
Recommended Posts