copkillah Posted April 10, 2021 Posted April 10, 2021 Neka pomru više svi odgovorni za ove sramote sa VARom koje gledamo svake nedelje
cartman Posted April 10, 2021 Posted April 10, 2021 Od sada napadači ruke u džepove pre nego krenu na loptu...
ArleKino Posted April 10, 2021 Author Posted April 10, 2021 Watkins 7 golova Arsenalu i Poolu ove sezone. 1
Weenie Pooh Posted April 10, 2021 Posted April 10, 2021 8 minutes ago, ArleKino said: Watkins 7 golova Arsenalu i Poolu ove sezone. I pet svima ostalima zajedno.
Weenie Pooh Posted April 10, 2021 Posted April 10, 2021 Za Žotu je meni izgledalo da je ofsajd čim su prvi put vratili, retardirano izvlačenje linija na stranu. Drago mi je bar da su odustali od inicijalne ideje da Kešov kontakt sa loptom proglase za "deliberately playing the ball" pa kažu da zbog toga nije bio ofsajd, Kane/Lovren style. Žao mi Firmina, delovalo je kad ga je najzad zabio kao da mu je dosta i fudbala i sporta i svega više.
189- Posted April 10, 2021 Posted April 10, 2021 smem se kladiti da ce ovo pravilo promeniti u medjusezoni iako se sada prave da je sve normalno i po propisima i da su u pravu. a svi oni timovi koje su sjebali usput ko jebe.
Jean-Luc Picard Posted April 10, 2021 Posted April 10, 2021 Hoće da ogade VAR narodu. U stilu "Hteli ste VAR, eto vam VAR, jebo vas VAR". Kao da hoće da vrate na ono "staro dobro" pre VARa. Kad je neko zadnji put čuo/video VAR kontroverzu u Nemačkoj recimo. 2
Weenie Pooh Posted April 10, 2021 Posted April 10, 2021 Just now, renne said: kakva stativa Neko viče "ofsaaajd", a Trezeguet natrčao sam na svoj odbitak Jedino ako je bio apsolutni ofsajd, inače teško.
Mercuzzio Posted April 10, 2021 Posted April 10, 2021 Sudije ljudi se brinu za svoju profesiju... Šta sad da su uveli VAR i odjednom sve sjajno. Pa nakrcali bi odmah na igrače milion čipova pa da se meri jačina kontakta sa drugim igračem, pa onda da li je čip igrača u ofsajdu ili je u liniji sa protivničkim čipom u trenutku dodavanja lopte sa čipom... Pa fudbalerima u glave ugrade poligrafe da mere nameru da se povredi drugi igrač... Ove, ljudske sudije bi ostale bez posla. I to onda ne bi bio praaaaavi fudbal
ArleKino Posted April 10, 2021 Author Posted April 10, 2021 10 minutes ago, Jean-Luc Picard said: Kad je neko zadnji put čuo/video VAR kontroverzu u Nemačkoj recimo. Uh, nije baš najsretniji primjer.
Recommended Posts