Jump to content

Premier League 2020-21

Featured Replies

Pepe odlucio da se bas neisplati Arsenalu

• Replies 9.7k
  • Views 379.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• ArleKino
    ArleKino

Nego, da mi polako zatvaramo ovaj topic i spustimo zavjesu na ovu sezonu. Bljutavi fudbal bez publike, sa kriminalno lošom primjenom VAR-a, hrpom ozljeda, gustim rasporedom da se ugodi reprezentativno

• ArleKino
    ArleKino

Everton je imao sličnu sezonu kao i Villa, a njihov učinak kod kuće (6-4-9) i u gostima (11-4-4) potvrđuje nebitnost domaćeg terena. Karamele™ su pobijedile kod Tottenhama na otvaranju sezone, na Anfi

• John Coltrane
    John Coltrane

Posted Images

Da sam ja neki kurac u Arsenalu Pepe bi se večeras peške vraćao u London. 

Klopara resio da Milner igra desnog beka, nece ipak Neca Vilijams da se kali.

Sent from my SM-N770F using Tapatalk

1 hour ago, kipo said:

Nejasno je kako Arsenal svoje lose utakmice ne gubi velikim razlikama kad ima igraca manje citavo poluvrijeme :unsure:

3 hours ago, MiddleClass said:

Nikad cuo.

to je interesantan sportski dogadjaj sa sa mnostvom volova na livadi. a oni trce, inteligentno se  ritaju , ukrstaju rogove i obadaju. 

gledam sastave... jel hoćete reći da posle onoliko prosutih suza brendan startuje bez tek 4 standardna prvotimca (soyuncu, ndidi, pererira, kastanj) dok je nesrećni klop prinuđen da startuje bez čak 4 svoja (vvd, taa, hendo, salah)

krv ti jebem, pa vrh..bez i da ulazimo koja od ove 2 ekipe ima rezerve od 50m :lolol:

Edited by Pokojni Ruxin

8 minutes ago, roux senyurt said:

to je interesantan sportski dogadjaj sa sa mnostvom volova na livadi. a oni trce, inteligentno se  ritaju , ukrstaju rogove i obadaju. 

U Rogatici, BiH?

• Author
1 hour ago, Jean-Luc Picard said:

Da sam ja neki kurac u Arsenalu Pepe bi se večeras peške vraćao u London. 

Ne bi se vraćao uopće u London.

27 minutes ago, MiddleClass said:

U Rogatici, BiH?

u rogatici, naravno :). nemoj da uzimas za ozbiljno detalje, dozivljaje sa koride mi je prepricao drug koji je imao dajdzu u rogatici.

Just now, roux senyurt said:

u rogatici, naravno :). nemoj da uzimas za ozbiljno detalje, dozivljaje sa koride mi je prepricao drug koji je imao dajdzu u rogatici.

Bio sam 20x tamo. Nikad cuo, niti su me vodili :D

o bože

Hahahhaja Evans legenda

Poslednji put kad je Liverpul imao 63 bez poraza kuci seriju je prekinuo lester. Lester je tada dao autogol, pa pobedio Liverpul. Hmmm

Sent from my VOG-L29 using Tapatalk

Bez gledanja, čist golgeterski instinkt. 

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout