Jump to content

Premier League 2020-21

Featured Replies

• Replies 9.7k
  • Views 379k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• ArleKino
    ArleKino

Nego, da mi polako zatvaramo ovaj topic i spustimo zavjesu na ovu sezonu. Bljutavi fudbal bez publike, sa kriminalno lošom primjenom VAR-a, hrpom ozljeda, gustim rasporedom da se ugodi reprezentativno

• ArleKino
    ArleKino

Everton je imao sličnu sezonu kao i Villa, a njihov učinak kod kuće (6-4-9) i u gostima (11-4-4) potvrđuje nebitnost domaćeg terena. Karamele™ su pobijedile kod Tottenhama na otvaranju sezone, na Anfi

• John Coltrane
    John Coltrane

Posted Images

Kakvi sve polovnjaci igraju u liverpulu neverovatno, ne razumem kako su tu gde jesu sa ovim polovnjacima

Penal City. 

Bekovi koji ne umeju da igraju odbranu, Gomez koji samo ceka kiks i trapavi Matip.
Sreca pa je De Brujne uzas sutirao

KDB :laugh:

:D sta reci

Ovo sa penalima je nepodnosljivo.

Odbrana Poola na novou Osasunine ili slicno.

Kesa De Brujne

Čisti penali, ne znam što smarate... 

Edited by MiddleClass

kakvo izvođenje :rolf:

Viško je postavio novi rekord u koliko puta možete izgovoriti Bobi Firmino u roku od 30sec

Pitaju Kina na skaju, kako je Mane zaradio penal. On odgovara, igra protiv idiota [emoji38]ol:.

Sranje utakmica, Wijnaldum najgori na terenu, čak i pravoverni Mane nešto okleva. Jesus okrenuo TAA kao da ne postoji, što je u odbrani obično i slučaj. 

Da KDB nije častio, Flopara bi bio prinuđen da već na poluvremenu uvede i petog napadača (Origi) koje će da razigrava Matip sa svoje polovine. 

Sviraj kraj, stop the count. 

1 minute ago, Aleksandar88 said:

Pitaju Kina na skaju, kako je Mane zaradio penal. On odgovara, igra protiv idiota emoji38.pngol:.

Upravo htedoh da napisem. Jebe se Kinu :lolol:

Generalno obe odbrane ne znaju gde biju, sitijeva jer ih napadaju sa 4-5 igraca, pulova jer su im stit samo dva igraca a navikli na tri. Tako i primili go, jedan od dvojice navikao da ide na krilo, ostavio deBrujnea samog i toeto. Firmino ako ne izadje na poluvremenu sam, trebalo bi klop da intervenise. Svaku akciju je zasro.

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout