Mindaugas Žukauskas Posted November 7, 2020 Posted November 7, 2020 (edited) Ma kakva panenka, sramotan je ovo šut bio. Bukvalno je korak dva ranije počeo nešto da kleca, telefonirao je golmanu. Panenka je kad uradiš zalet kao da ćeš je raspaliti i u poslednjem momentu potkopaš loptu. Ovo je bilo neko nedefinisano smeće od šuta. Edited November 7, 2020 by Mindaugas Žukauskas
Mercuzzio Posted November 8, 2020 Posted November 8, 2020 (edited) To ko je pucao penal i kako ga je izveo pokazuje koliko Parker nema pojma šta će sa ovim timom. Mitrović izvodi penale u Fulamu zadnje 3-4 godine poprilično uspešno. Onda na onoj utakmici protiv Šefild Junajteda promaši penal (pogodi prečku) i napravi penal u 85. minutu. 3 utakmice kasnije penal u 97. minutu za bod koji može na kraju da znači opstanak Fulamu. I Lookman se kurči sa panjenkom... Živo me interesuje kako je Parker odlučio da je baš Lookman pogodan da izvodi penale za Fulam. Edited November 8, 2020 by Mercuzzio
ArleKino Posted November 8, 2020 Author Posted November 8, 2020 Kako golman prodade Bilića. Idiot. West Brom realno mogao bar do jednog boda.
Mercuzzio Posted November 8, 2020 Posted November 8, 2020 Mogao je i do više... Murinjovskoj pobedi se u zube ne gleda Ne znam koji moj je Sonu. Otkako je Bejl došao ne vidi se na terenu. Bez obzira da li je Bejl u timu ili ne.
copkillah Posted November 8, 2020 Posted November 8, 2020 1 minute ago, MiddleClass said: Totenam hita ka tituli... Bili su prvi cela 33 minuta
ArleKino Posted November 8, 2020 Author Posted November 8, 2020 Narednih sedam ligaških za Spurse: City Chelsea Arsenal Palace Liverpool Leicester Wolves 1
Alukard Posted November 8, 2020 Posted November 8, 2020 Cek, ovde neko stvarno veuje da totenhem moze da uzme titulu? [emoji23][emoji1745]
John Coltrane Posted November 8, 2020 Posted November 8, 2020 Klop stvarno hoće da učini šampionat zanimlijvim?!
Pokojni Ruxin Posted November 8, 2020 Posted November 8, 2020 ja reko brendan pogubio konce na kraju prošle sezone (ono kad mu je bilo povređeno 3/4 tima) i sad ga više ne uzimamo za ozbiljno
Weenie Pooh Posted November 8, 2020 Posted November 8, 2020 25 minutes ago, John Coltrane said: Klop stvarno hoće da učini šampionat zanimlijvim?! Što, zato što izvodi četiri nominalna napadača, od kojih će u špicu igrati onaj kome to najmanje odgovara?
John Coltrane Posted November 8, 2020 Posted November 8, 2020 3 minutes ago, Weenie Pooh said: Što, zato što izvodi četiri nominalna napadača, od kojih će u špicu igrati onaj kome to najmanje odgovara? Ko će igrati u špicu? Mislim da je to preofanzivno i za neke slabije timove nego što je Citi, pogotovu ako uzmemo u obzir da nema VVD. A možda Klopu nisu rekli da Live ima meč više?!
Recommended Posts