Gylfi Posted October 26, 2020 Posted October 26, 2020 Mislim da je ovo slučajno bilo, nema trika da je mogao ovako, u full trku, namerno da ga nisko natempira i nagazi, pa još i prokliza preko njegove noge. Ne bi ga neki iskusniji fauldžija ovako dobro premerio.
189- Posted October 26, 2020 Posted October 26, 2020 odmah je bilo ocigledno da nije namerno ali ancelotti malo kenja da nakon sto je uradio pickford i prosao nekaznjeno sada nesto trazi pravdu.
copkillah Posted October 26, 2020 Posted October 26, 2020 (edited) 58 minutes ago, Gylfi Pleasure said: Mislim da je ovo slučajno bilo, nema trika da je mogao ovako, u full trku, namerno da ga nisko natempira i nagazi, pa još i prokliza preko njegove noge. Ne bi ga neki iskusniji fauldžija ovako dobro premerio. Mislim da je potpuno irelevantno što nije bilo namerno, nego je jajarski što ga Ančeloti brani uz nameru da se žali na suspenziju, pogotovo pozivajući se na Rišarlisona i Pikforda. Lik ima neartikulisane divljake u ekipi i ne vidim kako neko drugi može da bude kriv zbog toga. edit: za 99% grubih faulova i startova ne mislim da su namerni, samo bih za Kina i Ramosa mogao da kažem da sam siguran da su želeli da povrede protivničkog igrača. Ono Rišarlisonovo prošle nedelje je na granici, bila je očigledna frustracija u momentu, pretpostavljam da nije bilo ozbiljnije namere da se Tijago povredi. Edited October 26, 2020 by copkillah
Mindaugas Žukauskas Posted October 26, 2020 Posted October 26, 2020 Ma namerno ljigavko, videlo se da je popizdeo što nije dobio faul. Pazi igraču u punom sprintu ti prilaziš s leđa i trčiš milimetar iza njega, msm šta može jedino da se desi?
copkillah Posted October 26, 2020 Posted October 26, 2020 Faul jeste nameran nego ne verujem da je baš hteo da ga nagazi onako, tj želim da verujem
Mindaugas Žukauskas Posted October 26, 2020 Posted October 26, 2020 Pa dobro, to je irelevantno. Kao Đovak kad je pogodio babu, nije je gađao u glavu, ali nije ni previše mario da li će da je pogodi ili ne. Ishod, tj. kazna je svakako ista.
Gylfi Posted October 26, 2020 Posted October 26, 2020 Ma htedoh da ga ogradom od mesarstva, stoji to da je Anćeloti lupio glupost.Klasika, hteo je ono što uglavnom svi rade ako okasni povlačenje za dres ili ruke - da ga stigne i trkom saplete. Verujem da ne bi ni to radio da je znao kako će da ispadne, pošto iz takvog saplitanja baš teško i retko dolazi do povrede i baš je minimalna šansa bila da mu onako zaskejtuje nogu.
Milošica Posted October 26, 2020 Posted October 26, 2020 https://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?yyyy=2020&mm=10&dd=26&nav_id=1753679 Ne štede novinarske gnjide Baneta, a nije ni čudo.
copkillah Posted October 26, 2020 Posted October 26, 2020 6 minutes ago, Milošica said: https://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?yyyy=2020&mm=10&dd=26&nav_id=1753679 Ne štede novinarske gnjide Baneta, a nije ni čudo. Šta je tačno ovde komično i šta je pogrešio? Uleteo je otpozadi ispred igrača koji bi bio u stoprocentnoj šansi da mu izbije loptu, ovaj što ga je napucao teško da bi bilo šta mogao da uradi.
Milošica Posted October 26, 2020 Posted October 26, 2020 Pa slažem se ja sa tobom, ali zamerio se Bane na treningu repke i ne popuštaju. Čak i da napravi veliki kiks, ovakvi naslovi prosto nisu prikladni.
kipo Posted October 26, 2020 Posted October 26, 2020 A uvijek tako za njega kontam da ce dobiti crveni 100% pa izdrzi nekako do kraja
kipo Posted October 26, 2020 Posted October 26, 2020 Za sve koji se plase da ce Tot uzeti titulu, treba samo da kupe Kejna u januaru
ОГИрс Posted October 26, 2020 Posted October 26, 2020 Каква комбинација главама. Свака им част. Кејн и Сон.
Recommended Posts