Jump to content
IGNORED

Premier League 2020-21

ArleKino

Recommended Posts

Posted

leicester jedini od 20 klubova glasalo protiv ove promene.

Posted

vratio se ziyech za represtaciju i bacio asistenciju za pola sata. valjda cemo vec jednom biti kompletni.

Posted

Ja nesto ne ocekujem od njega neke wow igre.
Havertz ce pokidati, Verneru srce nije na mestu i nece se bas proslaviti

Posted
3 hours ago, Alukard said:

Ja nesto ne ocekujem od njega neke wow igre.
Havertz ce pokidati, Verneru srce nije na mestu i nece se bas proslaviti

ja bas mislim da ce se ziyech najbolje snaci a da ce havertzu trebati najvise vremena. werner je cisti golgeter i veliki radnik, to bi uvek trebalo da daje rezultate.

Posted
14 minutes ago, 189- said:

ja bas mislim da ce se ziyech najbolje snaci a da ce havertzu trebati najvise vremena. werner je cisti golgeter i veliki radnik, to bi uvek trebalo da daje rezultate.

Како би ти идеално посложио састав Челзија ове сезоне? Мене баш занима како ће то да изгледа кад се врате и Пулишић и Зијех итд. Гдје ће сви стати?

Posted

Maunt levo, Haverc sredina, Pulisic desno, napred Verner. Zajeh kao super-sub koji moze umesto bilo koga od ove trojice. Lepo to izgleda, duga je sezona, plus liga sampiona, bice prilike da se svi izmenjaju, samo ako Lamps uspe da ih uigra i poslozi.

Posted

Tko nije gledao Ttnhem dokumentarac na amazonu, ne zna šta propusta. Odličan! 

Posted
53 minutes ago, Cane Vukic Prebranac said:

Како би ти идеално посложио састав Челзија ове сезоне? Мене баш занима како ће то да изгледа кад се врате и Пулишић и Зијех итд. Гдје ће сви стати?

kante  kovacic

ziyech  havertz  pulisic

werner

sa desetkom.

jorginho/kovacic

kante  mount/havertz

ziyech  pulisic

werner

ako se igra sa dm.

problem je sto lampard ima fetish da igra klince i izdanke kluba. osim jamesa jedva da neko drugi zasluzuje da igra. mount je koristan jer je jedini od ovih isturenijih koji ce trcati 90 minuta bez prestanka ali ako on igra onda ne igra neki sveukupno bolji igrac od njega. bice minutaza za svakoga, pogotovo sto ce se pulisic opet povrediti a ni kante ni kovacic nisu perfektni sa izdrzljivoscu. to je jedan od razloga zasto je lampard silno zeleo novog dmc-a. istina, vraca se uskoro gilmour pa ce biti tu jos jedan igrac.

sto se tice odbrane je bih stavio jamesa desno a azpilicuetu u sredinu uz thiaga. jedini problem je tu njegova visina i skok igra, inace bi bio idealan.

• +1 2
Posted
7 hours ago, Azdaja said:

Tko nije gledao Ttnhem dokumentarac na amazonu, ne zna šta propusta. Odličan! 

12 hours ago, John Coltrane said:

Samo za @Weenie Pooh

Untitled.jpg

• Haha 1
Posted
11 hours ago, 189- said:

bice minutaza za svakoga, pogotovo sto ce se pulisic opet povrediti a ni kante ni kovacic nisu perfektni sa izdrzljivoscu. to je jedan od razloga zasto je lampard silno zeleo novog dmc-a. istina, vraca se uskoro gilmour pa ce biti tu jos jedan igrac.

fali vam dmc a bakayoka ste dali budzasto u napoli? ne kontam

Posted

Otac Calvert-Lewina se zove Scooby (srednje ime ili koji već kurac) i opet je imao hrabrosti da sinu da ime Do(minic). :hail:

• Haha 2
Posted
7 hours ago, goofs said:

Bakajoko je bio grozan u Čelziju, potpuno sam zaboravio na njega.

Posted

Woodward počeo sa pripremanjem Oletove™ sahrane, krenuli tekstovi na tom fonu. Kad bi barem ostao dok ga Arteta ne pomete na OT-u...

Posted
10 hours ago, goofs said:

mislim da bih i ja bio pre u rotaciji™ od njega...

inace drinkwater je isto jos u klubu ako bas bude zatrebalo ;D

kao i musonda koji se u avgustu vratio treninzima. gotovo tri izgubljene godine za njega.

inace wh zeli benrahmu.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...