Mindaugas Žukauskas Posted October 3, 2020 Posted October 3, 2020 David James igra krilo za UTD, according to Vishko
Pokojni Ruxin Posted October 3, 2020 Posted October 3, 2020 ake možda najkvalitetniji štoper sitija kaže viško jel moguće da ljudima i dalje promiče da je zdrav laport igrač na vvd nivou, bez preterivanja...jel to sve zbog one jedne tekme protiv spursa u lš? u sezoni koju je inače odigrao bez greške
John Coltrane Posted October 3, 2020 Posted October 3, 2020 Voker u želji da ispadne šmeker pravi korner. Naravno ova matora izlapotina ne svira.
Weenie Pooh Posted October 3, 2020 Posted October 3, 2020 10 minutes ago, Pokojni Ruxin said: ake možda najkvalitetniji štoper sitija kaže viško jel moguće da ljudima i dalje promiče da je zdrav laport igrač na vvd nivou, bez preterivanja...jel to sve zbog one jedne tekme protiv spursa u lš? u sezoni koju je inače odigrao bez greške Evo, rekao ti je posle da sa Laportom u proseku primate jedno osam gpg manje, šta hoćeš. I da je Rasim ušao u top 40 strelaca PL, stigao 1 Bergkampa
Pokojni Ruxin Posted October 3, 2020 Posted October 3, 2020 aj da ubeležimo jednom u forumskom životu edersonovu odličnu odbranu, nije da nećemo ispisati 3 strane kad primi ovogodišnji gol sa 40m jer igra kako mu je pep reko
ArleKino Posted October 3, 2020 Author Posted October 3, 2020 28 minutes ago, Pokojni Ruxin said: pepara izveo najbolju dostupnu postavu u formaciji koju najčešće igramo i odmah lagana dominacija na vrlo augodnom gostovanju...ko bi reko Ovako je i Leno dominirao na Anfieldu prekjuče. Meni ovo kako je Leedsov igrač znao da će Mendy da zajebe baš popravilo dan.
Mindaugas Žukauskas Posted October 3, 2020 Posted October 3, 2020 Bio bih iznenađen ako Mendy ne bude zamenjen na poluvremenu
Pokojni Ruxin Posted October 3, 2020 Posted October 3, 2020 zamenjem bi on bio taljafikom kad bi mi raspolagali tim sredstvima arle koju od edersonove dve intervencije u prvom poluvremenu gledamo kao lenovsku dominaciju?
ArleKino Posted October 3, 2020 Author Posted October 3, 2020 1 minute ago, Pokojni Ruxin said: zamenjem bi on bio taljafikom kad bi mi raspolagali tim sredstvima arle koju od edersonove dve intervencije u prvom poluvremenu gledamo kao lenovsku dominaciju? Obje. I Leno se u prvom poluvremenu zagrijavao za kanonadu u drugom.
Lancia Posted October 3, 2020 Posted October 3, 2020 1 minute ago, Pokojni Ruxin said: zamenjem bi on bio taljafikom kad bi mi raspolagali tim sredstvima arle koju od edersonove dve intervencije u prvom poluvremenu gledamo kao lenovsku dominaciju?
Mindaugas Žukauskas Posted October 3, 2020 Posted October 3, 2020 Kakav blasphemy uzimati ga u istu rečenicu sa B.Lenom
Weenie Pooh Posted October 3, 2020 Posted October 3, 2020 Kaže Viško nije ovo do Edersona, on retko greši ali eto i VVD je u prvom kolu protiv Lidsa fulao, znači Bielsina vlaška magija je u pitanju.
radisa Posted October 3, 2020 Posted October 3, 2020 Kad je Pepara poslednji put izgubio 2 za redom u ligi?
Pokojni Ruxin Posted October 3, 2020 Posted October 3, 2020 ima pravo viško, edersonara greši retko ali upečatljivo
Recommended Posts