porucnik vasic Posted October 1, 2020 Posted October 1, 2020 42 minutes ago, renne said: smešna Голова колико хоћеш.
John Coltrane Posted October 1, 2020 Posted October 1, 2020 3 hours ago, kipo said: Ako Briz moze nekom ukrasti koji bod, grupa F ce biti najzanimljivija Gledah hajlajce Lacio-Atalanta, odučili ih od fudbala. Teško će Lacio biti dobar na 2 fronta, a Zenit baš i ne pratim. Mislim da će i lik poput Favra lagano biti prvi.
kipo Posted October 1, 2020 Posted October 1, 2020 2 minutes ago, John Coltrane said: Gledah hajlajce Lacio-Atalanta, odučili ih od fudbala. Teško će Lacio biti dobar na 2 fronta, a Zenit baš i ne pratim. Mislim da će i lik poput Favra lagano biti prvi. Pereira pojacava Lacijale, tako da.. Ruska zima ce otkinuti bodova. Meni su svi nepoznanica, ovako po imenima/ rezultatima djeluje kao ujednacena grupa.
ArleKino Posted October 2, 2020 Posted October 2, 2020 15 hours ago, renne said: kakva pulova grupa Utakmice sa Atalantom bi mogle biti još jače™ od one sa Leedsom.
Meazza Posted October 19, 2020 Posted October 19, 2020 Ama nesto mi nije jasno,sta se ovo Milanu povecava pred kraj videa? Racunaju Ligu Evrope ili sta?
W.F.C. Posted October 19, 2020 Posted October 19, 2020 Onda nije fer. Kad pratis zvezdu recimo tacno staje kod 91/92 i kod 2005/06 ispada s liste. Meni jako sto je Real u prve 4 sezone koje se ne vide(1955-59) dao 109 golova. I koliko je Benfika bila mocan klub.
Meazza Posted October 20, 2020 Posted October 20, 2020 Kratkorocna dobit, dugorocno sami sebi kopaju raku.
omiljeni Posted October 20, 2020 Posted October 20, 2020 dugoročno, ako ovo ne urade u evropi uradiće u kini ili tako negde i svi najbolji igrači će otići tamo
Recommended Posts