arkonada Posted February 11, 2021 Posted February 11, 2021 7 minutes ago, goofs said: Nevidjeno mi se kenja od sistema takmicenja u kojima rangiras ekipe koje nisu igrale medjusoban duel. Prvo Liga nacija, sad i Liga sampiona, Euro je bio normalan do prosirenja, sad je i on budjav. A sve bukvalno samo da bi na silu povecali broj utakmica. Najbolje je kada je bilo KEŠ, KPK i kup UEFA, ovo će sve više gubiti na draži a recimo Englezima njihova liga i ovako mnogo više znači od Evrope. Ali lova. Ovo novo ako zaživi biće baš glupo 1
Meazza Posted February 11, 2021 Posted February 11, 2021 (edited) Ostalo jos samo Svetsko prvenstvo da bude upropasteno. Edited February 11, 2021 by Meazza
189- Posted February 11, 2021 Posted February 11, 2021 mislim da je bio vec 1 red kukanja zbog katara. tako da nista nije ostalo od fudbala :( rip. sklanjajte podforum u arhivu
Zico Posted February 11, 2021 Posted February 11, 2021 Zar nije bio neki predlog tipa 48 ekipa na svetskom?
Meazza Posted February 11, 2021 Posted February 11, 2021 Najgore u celoj ovoj prici je sto fudbal prave jos manje kompetitivnim, kao da vec nije mnogo izgubljeno u tom pogledu. Top ekipe prakticno vise nece morati ni da se kvalifikuju za novu Ligu sampiona kroz prvenstvo, de fakto ce imati rezervisano mesto. Meni je krivo sto UEFA ne vidi da nemaju cega da se plase i da imaju nacina da izbegnu da ih top ekipe ucenjuju. Ako misle da ostanu relevantni ovo nije nacin.
SNARC Posted February 11, 2021 Posted February 11, 2021 1 hour ago, Meazza said: Najgore u celoj ovoj prici je sto fudbal prave jos manje kompetitivnim, kao da vec nije mnogo izgubljeno u tom pogledu. Top ekipe prakticno vise nece morati ni da se kvalifikuju za novu Ligu sampiona kroz prvenstvo, de fakto ce imati rezervisano mesto. Meni je krivo sto UEFA ne vidi da nemaju cega da se plase i da imaju nacina da izbegnu da ih top ekipe ucenjuju. Ako misle da ostanu relevantni ovo nije nacin. Ne prati se klupska kosarka dovoljno, inace ne bi kroz sve ovo prolazili deceniju-dve kasnije.
Facundo Orellana Posted February 11, 2021 Posted February 11, 2021 Cilj je samo nabiti što više nebitnih utakmica u kalendar zbog tv prava, a takmičarska komponenta sporta je u drugom planu. Bolje da su i sada neki babl organizovali na jednu utakmicu, ovako će domaći teren glumiti Budimpešta, Bukurešt, Atina itd. zbog situacije. Totalno besmisleno, ali komercijalna prava ne smeju da trpe.
Facundo Orellana Posted February 11, 2021 Posted February 11, 2021 Nakon što u maju osvoji prvenstvo, imaće samo jedan bitan trofej (LŠ, prvenstvo, kup, klupsko SP) manje od Klopoa.
MiddleClass Posted February 12, 2021 Posted February 12, 2021 3 hours ago, levi said: Posle Zizua najbolji trener danasnjice!
arkonada Posted February 12, 2021 Posted February 12, 2021 Da nema kladionice ne bi ni znao da je bilo klupsko svetsko prvenstvo koliko su razhebali i razvodnili sve. Nekad bio Tokio i jedna tekma a ovo sad glupost. 2
Filozof manijak Posted February 12, 2021 Posted February 12, 2021 Ovo ima više smisla nego Tokio, barem meni. Svi pobednici kontinetalnih prvenstava...pa kom obojci, tom i džeri
Recommended Posts