Weenie Pooh Posted December 10, 2020 Posted December 10, 2020 1 hour ago, John Coltrane said: "ali ni iz ovog ugla ne možemo sa sigurnošću tvrditi da Mane nije igrao rukom" Ne znam na šta se ovo odnosi, ali mislim da je sudija na terenu sinoć priznao gol. VAR je većao pet minuta i onda ga "sa sigurnošću" poništio zbog navodne ruke
ArleKino Posted December 14, 2020 Posted December 14, 2020 2 minutes ago, Lancia said: Adios Celzi Kao 2017?
renne Posted December 14, 2020 Author Posted December 14, 2020 Gladbach-City Lazio-Bayern At.Madrid-Chelsea Leipzig-Liverpool Porto-Juventus Barcelona-PSG Sevilla-Dortmund Atalanta-Real
borris_ Posted December 14, 2020 Posted December 14, 2020 On 8.12.2020. at 22:36, borris_ said: Pisanje po barceloni. To je uvijek lijepo gledati. Naravno izvlacimo ih u osmini finala.
Lancia Posted December 14, 2020 Posted December 14, 2020 Prolaze svi Spanci + Siti, Liverpul, Bajern i Juve.
189- Posted December 14, 2020 Posted December 14, 2020 znao sam i ja da nema sanse da ne izvucemo atletico. imamo sanse ali bih vise voleo neki lazio ili slicno...
John Coltrane Posted December 14, 2020 Posted December 14, 2020 City Bayern At.Madrid Liverpool Juventus PSG Sevilla Real
Milosh76 Posted December 26, 2020 Posted December 26, 2020 Kakvi su planovi Telekoma kada je sportski sadržaj u pitanju? - Dosta smo uložili u Arenu poslednje dve godine i ojačali je. Osim NBA lige koju smo vratili na velika vrata sa osam utakmica nedeljno, uspeli smo da na Arenu dovedemo portugalsku i špansku ligu. Ono što je bitno jeste da će Ligu šampiona i Ligu Evrope od sredine 2021. godine korisnici moći da gledaju samo na Areni Sport, jer smo dobili prava na sve utakmice. DIrektor Telekoma Vladimir Lukic
Milosh76 Posted December 26, 2020 Posted December 26, 2020 Just now, Milosh76 said: Kakvi su planovi Telekoma kada je sportski sadržaj u pitanju? - Dosta smo uložili u Arenu poslednje dve godine i ojačali je. Osim NBA lige koju smo vratili na velika vrata sa osam utakmica nedeljno, uspeli smo da na Arenu dovedemo portugalsku i špansku ligu. Ono što je bitno jeste da će Ligu šampiona i Ligu Evrope od sredine 2021. godine korisnici moći da gledaju samo na Areni Sport, jer smo dobili prava na sve utakmice. DIrektor Telekoma Vladimir Lucic edit Prezime
goofs Posted December 26, 2020 Posted December 26, 2020 Sto znaci RTS ce da smara jos ovu sezonu i to je to?
Recommended Posts