renne Posted August 4, 2021 Author Posted August 4, 2021 7 minutes ago, radisa said: Sva sreća da su naci simboli zabranjeni i da to nije moguće da se dešava na utakmicama u UEFA takmičenjima, kao i u jednoj EU članici... Da, evo sad će ovi da odreaguju, u roku od odmah NOT 6 minutes ago, aram said: Danas Oluja… Znam... bar ja znam... :(
radisa Posted August 4, 2021 Posted August 4, 2021 23 minutes ago, renne said: Bolja Legija u svim elementima Boga mi, Boruc je sad baš izvukao...
FPLS Posted August 4, 2021 Posted August 4, 2021 Razbija ovaj Petkovic. Dinamo je vrlo zajebana ekipa, a imala je i Legija svojih momenata, dosta bolji fudbal nego sinoc. Mislio sam da imamo 40% sansi posle zreba, sad nam vec ne dajem preko 20%, ako uopste prodjemo Serif.
FPLS Posted August 4, 2021 Posted August 4, 2021 Muci ga zabio, taj mali nam je pravio najvise problema prosle godine u Tirani
ArleKino Posted August 5, 2021 Posted August 5, 2021 I tako, biće dobar vječiti derbi između Konjevića™ i Ulemeka™. 1 1
James Marshall Posted August 5, 2021 Posted August 5, 2021 Dobro je da se poraženi iz istih parova ne sastaju
kud u maglu Simoviću Posted August 10, 2021 Posted August 10, 2021 jel prenosi neka srbijanska tv stanica legija dinamo?
Recommended Posts