Jump to content
IGNORED

Champions League 20/21

renne

Recommended Posts

Posted

Neocekivano ali zasluzeno, zrelije su odigrali. Tuanzebe odlican, ako ga zaobidju povrede imace karijeru. Ovaj Dialo kod parizana sjajan veceras

Posted

Pored pomenutog Veratija i Markinjosa, falio je i Ikardi, neko ko bi možda mogao delovati i u skok igri. Falio je i Bernat da budemo iskreni. Nije ovo prvi tim PSG.

Na početku drugog je Raša imao sjajnu šansu 2 na 1 i od tog momenta je PSG držao visoko liniju i sabo nas u 16. Sreća pa nije bilo ništa konkretno a da DDG nije mogao odbraniti ili AVB uklizati. Teles već izvodi kornere, Tuanzebe kao da mu je 101 u LŠ, čak je i Fred koristio desnu nogu za nešto drugo osim trčanja.

Stvarno je Ole postavio taktiku kako je jedino mogao, a da izvuče pozitivan rezultat, malo da mu padne teret sa ledja. Odličan tajming i povez sa kasapljenjem Njuke.

Posted

kava smorcina od utakmice chelsea - sevilla. ako pl treneri budu pogledali ovu utakmicu da vide kako da nas totalno zaustave ne pise se dobro lampardu. gotovo da nismo ni ugrozili njihov gol a oni da su bili malo bolji i odlucniji u napadu, lagano bi pobedili.

Posted

Nisam gledao utakmicu, ali sam zato gledao Sevilju 3-4 utakmice ove sezone. Ne zna se koja je dosadnija.

Gledao sam Cadiz, Barsu i Granadu, mislim jos jednu. Ogavni su.

Da, Granadu sam gledao samo prvo poluvreme..i prebacio se na drugu ligu Japana

Verovatno je do Seviljinig pristupa.

Posted

Jović ponovo u prvih 11 Reala.

Zidan baš ima poverenja u njega.

Posted

uigrana kombinacija Lokomotive iz kornera i nemoćan je Cican Stanković

Posted

ahahahahaha

sve mi se vise svidja ovaj koncept bez publike, kao da je teze navlaciti za domace.

luka jovic komedija.

• +1 1
Posted (edited)

Ovo bez publike je do jaja, tako je i NBA plejof bio vrhunski. Najčistiji košarka i fudbal.

Šteta što nisu ostavili da se u eliminacionim fazama LŠ i LE igra samo po jedan meč, i to je bilo fenomenalno.

Edited by napadaj
  • +1 1
Posted

ma to sa jednom je bilo dojaja, igrao se nikad junackiji fudbal. i ja sam se nadao da ce ostaviti.