kipo Posted October 20, 2020 Posted October 20, 2020 Neocekivano ali zasluzeno, zrelije su odigrali. Tuanzebe odlican, ako ga zaobidju povrede imace karijeru. Ovaj Dialo kod parizana sjajan veceras
John Coltrane Posted October 20, 2020 Posted October 20, 2020 Pored pomenutog Veratija i Markinjosa, falio je i Ikardi, neko ko bi možda mogao delovati i u skok igri. Falio je i Bernat da budemo iskreni. Nije ovo prvi tim PSG. Na početku drugog je Raša imao sjajnu šansu 2 na 1 i od tog momenta je PSG držao visoko liniju i sabo nas u 16. Sreća pa nije bilo ništa konkretno a da DDG nije mogao odbraniti ili AVB uklizati. Teles već izvodi kornere, Tuanzebe kao da mu je 101 u LŠ, čak je i Fred koristio desnu nogu za nešto drugo osim trčanja. Stvarno je Ole postavio taktiku kako je jedino mogao, a da izvuče pozitivan rezultat, malo da mu padne teret sa ledja. Odličan tajming i povez sa kasapljenjem Njuke.
189- Posted October 20, 2020 Posted October 20, 2020 kava smorcina od utakmice chelsea - sevilla. ako pl treneri budu pogledali ovu utakmicu da vide kako da nas totalno zaustave ne pise se dobro lampardu. gotovo da nismo ni ugrozili njihov gol a oni da su bili malo bolji i odlucniji u napadu, lagano bi pobedili.
Godfrey Posted October 20, 2020 Posted October 20, 2020 Nisam gledao utakmicu, ali sam zato gledao Sevilju 3-4 utakmice ove sezone. Ne zna se koja je dosadnija. Gledao sam Cadiz, Barsu i Granadu, mislim jos jednu. Ogavni su. Da, Granadu sam gledao samo prvo poluvreme..i prebacio se na drugu ligu Japana Verovatno je do Seviljinig pristupa.
Milošica Posted October 21, 2020 Posted October 21, 2020 Jović ponovo u prvih 11 Reala. Zidan baš ima poverenja u njega.
levi Posted October 21, 2020 Posted October 21, 2020 uigrana kombinacija Lokomotive iz kornera i nemoćan je Cican Stanković
ToniAdams Posted October 21, 2020 Posted October 21, 2020 ahahahahaha sve mi se vise svidja ovaj koncept bez publike, kao da je teze navlaciti za domace. luka jovic komedija. 1
napadaj Posted October 21, 2020 Posted October 21, 2020 (edited) Ovo bez publike je do jaja, tako je i NBA plejof bio vrhunski. Najčistiji košarka i fudbal. Šteta što nisu ostavili da se u eliminacionim fazama LŠ i LE igra samo po jedan meč, i to je bilo fenomenalno. Edited October 21, 2020 by napadaj 1
ToniAdams Posted October 21, 2020 Posted October 21, 2020 ma to sa jednom je bilo dojaja, igrao se nikad junackiji fudbal. i ja sam se nadao da ce ostaviti.
Recommended Posts