Jump to content
IGNORED

Champions League 20/21

renne

Recommended Posts

Posted

a jes, sad treba da ti odgovorim kako nikad navijao za soton pa da vam pokvarim tako odličnu i svežu gotchu sa kojom mi redovno doakate...nisam takav čovek, samo vi udrite

Posted

pa nisi nikada navijao ni za city, a ni ne navijaš ni danas

Posted

a siti najpre zato što ga vodi bog fudbala, i zato što obožava da rasplače sirote male bogate kalimerove :sad:

Posted
Just now, renne said:

pa nisi nikada navijao ni za city, a ni ne navijaš ni danas

ok

Posted

Zar ne navijas za Lester od prosle sezone?

• Haha 1
Posted

navijam za brendana oduvek, što pitaš?

Posted
28 minutes ago, Pokojni Ruxin said:

cool story bro, ali koliki smarač i neprijatelj sporta uopšte čovek treba da bude da bi navijao za klubove koji su istorijski najuspešniji 

tačno bi me bilo sramota jbt, kakvo odsustvo duha :isuse:

Jbg Ruxine, ja sam Liverpul poceo da pratim 1981. godine jer sam video hajlatse neke tekme u nekoj sportskoj emisiji a tad tesko da su bili istorijski najuspesniji. Mada, lepa prica. Nadam se da ces da nasravih da ih pratis narednih 100 godina

Posted (edited)

...dupli

Edited by Zlurad
Posted

Da se razumemo, ja jebeno navijam da Siti uzme LS ove godine.

• -1 1
Posted
3 minutes ago, Pokojni Ruxin said:

navijam za brendana oduvek, što pitaš?

Pitam da proverim da te nisam pomesao s nekim.

Posted
35 minutes ago, Pokojni Ruxin said:

cool story bro, ali koliki smarač i neprijatelj sporta uopšte čovek treba da bude da bi navijao za klubove koji su istorijski najuspešniji 

tačno bi me bilo sramota jbt, kakvo odsustvo duha :isuse:

Mda, dok je navijanje za najbogatije siguran znak dobrog ukusa.

• +1 1
Posted (edited)
9 minutes ago, Zlurad said:

Jbg Ruxine, ja sam Liverpul poceo da pratim 1981. godine jer sam video hajlatse neke tekme u nekoj sportskoj emisiji a tad tesko da su bili istorijski najuspesniji. Mada, lepa prica. Nadam se da ces da nasravih da ih pratis narednih 100 godina

nadam se i ja da od sad nećeš potezati istorijski uspeh kao argument za bilo šta, kad već to nije razlog usled kog navijaš :fantom:

ja nemam pojma što je za ovaj forum toliko bitno i zabavno za koga ja navijam ili ne navijam. čak sam i propatio više meseci u banovini jer su moderatori procenjivali da ne navijam za koga kažem da navijam. :lolol: koga bre boli kurac, očigledno da pratim siti više od ostatka foruma, za naše lokalne potrebe sam najveći navijač sitija kojeg znate.

sad kad nisam pisao 2-3 nedelje prvo što ste me pitali jel sad opet navijam za siti. a ja prvi put čuo da sam prestajao. ponekad imam utisak da ceo forum zna nešto što ja ne znam.

Edited by Pokojni Ruxin
Posted (edited)
16 minutes ago, Meazza said:

Mda, dok je navijanje za najbogatije klubove koji ruše sneška umišljenoj tradicionalnoj eliti koja misli da jedina sme da troši pare i uzima titule siguran znak dobrog ukusa.

ni sam to ne bih bolje sročio :sleep:

Edited by Pokojni Ruxin
Posted
1 hour ago, Meazza said:

Naravno da nije.

po cijem kriterijumu ovo?

Posted
2 minutes ago, Pokojni Ruxin said:

ni sam to ne bih bolje sročio :sleep:

Vec sam ti napisao, imate moju podrsku u rusenju sneska eliti. Zajebavaju vas da ste plastika, a nema vece plastike od Real Madrida.