Pokojni Ruxin Posted April 29, 2021 Posted April 29, 2021 a jes, sad treba da ti odgovorim kako nikad navijao za soton pa da vam pokvarim tako odličnu i svežu gotchu sa kojom mi redovno doakate...nisam takav čovek, samo vi udrite
renne Posted April 29, 2021 Author Posted April 29, 2021 pa nisi nikada navijao ni za city, a ni ne navijaš ni danas
Pokojni Ruxin Posted April 29, 2021 Posted April 29, 2021 a siti najpre zato što ga vodi bog fudbala, i zato što obožava da rasplače sirote male bogate kalimerove
Pokojni Ruxin Posted April 29, 2021 Posted April 29, 2021 Just now, renne said: pa nisi nikada navijao ni za city, a ni ne navijaš ni danas ok
Baldrick S. Posted April 29, 2021 Posted April 29, 2021 28 minutes ago, Pokojni Ruxin said: cool story bro, ali koliki smarač i neprijatelj sporta uopšte čovek treba da bude da bi navijao za klubove koji su istorijski najuspešniji tačno bi me bilo sramota jbt, kakvo odsustvo duha Jbg Ruxine, ja sam Liverpul poceo da pratim 1981. godine jer sam video hajlatse neke tekme u nekoj sportskoj emisiji a tad tesko da su bili istorijski najuspesniji. Mada, lepa prica. Nadam se da ces da nasravih da ih pratis narednih 100 godina
Baldrick S. Posted April 29, 2021 Posted April 29, 2021 (edited) ...dupli Edited April 29, 2021 by Zlurad
Meazza Posted April 29, 2021 Posted April 29, 2021 Da se razumemo, ja jebeno navijam da Siti uzme LS ove godine. 1
Meazza Posted April 29, 2021 Posted April 29, 2021 3 minutes ago, Pokojni Ruxin said: navijam za brendana oduvek, što pitaš? Pitam da proverim da te nisam pomesao s nekim.
Meazza Posted April 29, 2021 Posted April 29, 2021 35 minutes ago, Pokojni Ruxin said: cool story bro, ali koliki smarač i neprijatelj sporta uopšte čovek treba da bude da bi navijao za klubove koji su istorijski najuspešniji tačno bi me bilo sramota jbt, kakvo odsustvo duha Mda, dok je navijanje za najbogatije siguran znak dobrog ukusa. 1
Pokojni Ruxin Posted April 29, 2021 Posted April 29, 2021 (edited) 9 minutes ago, Zlurad said: Jbg Ruxine, ja sam Liverpul poceo da pratim 1981. godine jer sam video hajlatse neke tekme u nekoj sportskoj emisiji a tad tesko da su bili istorijski najuspesniji. Mada, lepa prica. Nadam se da ces da nasravih da ih pratis narednih 100 godina nadam se i ja da od sad nećeš potezati istorijski uspeh kao argument za bilo šta, kad već to nije razlog usled kog navijaš ja nemam pojma što je za ovaj forum toliko bitno i zabavno za koga ja navijam ili ne navijam. čak sam i propatio više meseci u banovini jer su moderatori procenjivali da ne navijam za koga kažem da navijam. koga bre boli kurac, očigledno da pratim siti više od ostatka foruma, za naše lokalne potrebe sam najveći navijač sitija kojeg znate. sad kad nisam pisao 2-3 nedelje prvo što ste me pitali jel sad opet navijam za siti. a ja prvi put čuo da sam prestajao. ponekad imam utisak da ceo forum zna nešto što ja ne znam. Edited April 29, 2021 by Pokojni Ruxin
Pokojni Ruxin Posted April 29, 2021 Posted April 29, 2021 (edited) 16 minutes ago, Meazza said: Mda, dok je navijanje za najbogatije klubove koji ruše sneška umišljenoj tradicionalnoj eliti koja misli da jedina sme da troši pare i uzima titule siguran znak dobrog ukusa. ni sam to ne bih bolje sročio Edited April 29, 2021 by Pokojni Ruxin
189- Posted April 29, 2021 Posted April 29, 2021 1 hour ago, Meazza said: Naravno da nije. po cijem kriterijumu ovo?
Meazza Posted April 29, 2021 Posted April 29, 2021 2 minutes ago, Pokojni Ruxin said: ni sam to ne bih bolje sročio Vec sam ti napisao, imate moju podrsku u rusenju sneska eliti. Zajebavaju vas da ste plastika, a nema vece plastike od Real Madrida.
Recommended Posts