April 27, 20213 yr trebali smo dati tri gola u prvih 20 minuta ali tako je to kada nemas kvalitetnog finishera i kreativnog igraca. kroos i modric imaju vise kreativnosti u sebi nego citav nas sastav. evidentno je koliko je kante regresirao u dodavanjima od odlaska lamparda, no i bez toga je jdan od boljih u ekipi. ubacio bih cal-a sto pre u drugom poluvremenu
April 28, 20213 yr Veceras igramo protiv gradjana na "domacem terenu". Malo statistike z ovu godinu kako smo prolazili protiv tezih protivnika na nasem terenu. Protivnici: MU, Bayern, Barca, Lyon, Lille, Monaco, Leipzig 1 pobjeda, na jedvite jade protiv Leipziga 1 nerjeseno, protiv raspale barce + promasen penal barce 5 poraza
April 28, 20213 yr To ni ja ne kapiram. I to je kvota na 2 pala ispod 2 sada. PSG ima drasticno bolji napad po meni. Mozda nisu efikasni kao ranijih sezona, no nisu ni za potcenjivanje.
April 28, 20213 yr Trivija... Na danskom teveju upoređuju Dimariju sa Safetom. Čak se i stručni konsultant, legenda Čelsija, Grønkjær seća Sušića i misli da je Dimarija taj kalibar (valjda je izjednačio rekord u broju asistencija)
April 28, 20213 yr 41 minutes ago, ArleKino said: Ko dobiva El Plastico? Daj okači onog lika što si mi slao
April 28, 20213 yr 4 minutes ago, Bustin said: Trivija... Na danskom teveju upoređuju Dimariju sa Safetom. Čak se i stručni konsultant, legenda Čelsija, Grønkjær seća Sušića i misli da je Dimarija taj kalibar (valjda je izjednačio rekord u broju asistencija) i na Areni isto. možda su dobili memo