189- Posted April 27, 2021 Posted April 27, 2021 trebali smo dati tri gola u prvih 20 minuta ali tako je to kada nemas kvalitetnog finishera i kreativnog igraca. kroos i modric imaju vise kreativnosti u sebi nego citav nas sastav. evidentno je koliko je kante regresirao u dodavanjima od odlaska lamparda, no i bez toga je jdan od boljih u ekipi. ubacio bih cal-a sto pre u drugom poluvremenu
borris_ Posted April 28, 2021 Posted April 28, 2021 Veceras igramo protiv gradjana na "domacem terenu". Malo statistike z ovu godinu kako smo prolazili protiv tezih protivnika na nasem terenu. Protivnici: MU, Bayern, Barca, Lyon, Lille, Monaco, Leipzig 1 pobjeda, na jedvite jade protiv Leipziga 1 nerjeseno, protiv raspale barce + promasen penal barce 5 poraza
ArleKino Posted April 28, 2021 Posted April 28, 2021 Ko dobiva El Plastico? Jači individualci ili jači sistem? 1 2
Miljenko Posted April 28, 2021 Posted April 28, 2021 To ni ja ne kapiram. I to je kvota na 2 pala ispod 2 sada. PSG ima drasticno bolji napad po meni. Mozda nisu efikasni kao ranijih sezona, no nisu ni za potcenjivanje.
borris_ Posted April 28, 2021 Posted April 28, 2021 Pa pogledqjte statistiku koju sam postavio malo vise.
Bustin Posted April 28, 2021 Posted April 28, 2021 Trivija... Na danskom teveju upoređuju Dimariju sa Safetom. Čak se i stručni konsultant, legenda Čelsija, Grønkjær seća Sušića i misli da je Dimarija taj kalibar (valjda je izjednačio rekord u broju asistencija) 1 1
John Coltrane Posted April 28, 2021 Posted April 28, 2021 41 minutes ago, ArleKino said: Ko dobiva El Plastico? Daj okači onog lika što si mi slao
levi Posted April 28, 2021 Posted April 28, 2021 4 minutes ago, Bustin said: Trivija... Na danskom teveju upoređuju Dimariju sa Safetom. Čak se i stručni konsultant, legenda Čelsija, Grønkjær seća Sušića i misli da je Dimarija taj kalibar (valjda je izjednačio rekord u broju asistencija) i na Areni isto. možda su dobili memo
Recommended Posts