April 24, 20213 yr Bila je dobra LS sa 8, 16 i 24 tima, kad su plafon do 2 ekipe iz iste zemlje mogle da igraju. I ova sad LS je bolja od one u periodu 1998-2008 kad si morao da igras protiv... Secamo se svi vec koga u kvalifikacijama, da ne nabrajam.
April 24, 20213 yr Mislim da nece biti klasican svajcarski sistem kao u sahu. Na pocetku ce se (po koeficijentu verovatno) odrediti 4 kvalitetne grupe po 9 timova. Tim iz prve kvalitetne grupe ce igrati po 2 ili 3 utakmice (ukupno 10) sa timovima iz sve 4 kvalitetne grupe
April 27, 20213 yr Vidi Zidana sa petoricom pozadi, usrao se od Tuchela. A onog drugog Nemca je napadao po oba krila, bolelo ga uvo, što da ne tovari magare...
April 27, 20213 yr isti sastav kao protiv west hama. ne svidja mi se opet dave na krilu ali sta da se radi. bez kovacica smo 50% slabiji
April 27, 20213 yr 51 minutes ago, Weenie Pooh said: Vidi Zidana sa petoricom pozadi, usrao se od Tuchela. A onog drugog Nemca je napadao po oba krila, bolelo ga uvo, što da ne tovari magare... Zato je i Abramovichev Guderian krenuo sa 3 stopera, 2 beka i 2 zadnja vezna.
April 27, 20213 yr Dečko postaje Karijus među napadačima. Mada bih voleo da me demantuje i da večeras postigne najmanje het-trik