Jump to content

Champions League 20/21

Featured Replies

1 minute ago, Grandilof said:

Bio bi djon da ovaj ume da primi loptu, ovako ovaj prolazi pored i uzo mu cistu loptu debelo pre.

uzeo bi čistu loptu samo da ga nije udario po nozi, to je mali problem. kad ga udari po nozi to je faul

• Replies 2.7k
  • Views 116.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• ArleKino
    ArleKino

Superligu su trebali napraviti Real, Barca, Juve, Milan, Inter, Roma, Napoli, Lazio, Bayern, Dortmund, PSG i Lyon pa da tri najbolja igraju baraž sa Fulhamom, WBA i Sheffieldom za ulazak u Premiership

• Pojeo ih je Kante na svakom parčetu terena, kao u najboljim danima iz šampionske sezone u Lesteru.

• Nemoj, molim te, da mi Demba, Zika, Huan, Lars, Djovani ili bilo ko treci, peti ili deseti procenjuje na osnovu sopstvenih osecanja sta jeste a sta nije rasizam. Otkad su individualna osecanja kriteri

Posted Images

Ono čega sam se pribojavao i u Primeri, povampireni Real, čim je osovina u vezi prezdravila počeli su da gaze. Ako ovo prodju ne vidim kako bi Tuhel mogao protiv njih i eto ih u finalu od tima kome je BMG i Šahtjor “rešavao” prolaz!

Uzas

Trent Alexander-Arnold in the first half vs. Real Madrid:

68% pass accuracy

50% total duels won

13 x possession lost

1 error leading to goal

0 accurate crosses

0 chances created

error je asistencija. TAA dominira :laugh:

40 minutes ago, renne said:

Pustio u poluvremenu, ne znam francuski ali imam utisak da Saha objašnjava koliko je debilno postaviti zadnju liniju visoko a onda ne pritiskati loptu na protivničkoj polovini. Voditelj se sve smejulji i klima glavom...

real ne igra na santijago bernaabeu stadionu?

sad upalio tv i cini mi se kao da je  neki drugi stadion u pitanju

Just now, bradilko said:

real ne igra na santijago bernaabeu stadionu?

sad upalio tv i cini mi se kao da je  neki drugi stadion u pitanju

Igraju na pomocnom. Santiago se renovira vec skoro godinu dana.

Aj jos jednu turu, ja castim :D

2 minutes ago, levi said:

uzeo bi čistu loptu samo da ga nije udario po nozi, to je mali problem. kad ga udari po nozi to je faul

Uzeo je čistu loptu, a zatim ga je golman šutnuo u đon. 

Nije bio baš otvoren đon, spustio je stopalo sasvim pristojno (možda 30 stepeni?) a i nije išao na igrača.

50-50 situacija realno, ali uvek je iritantno kad se štiti golman na 20 metara od gola. 

2 minutes ago, Grandilof said:

Igraju na pomocnom. Santiago se renovira vec skoro godinu dana.

hvala. mozda je ovo opstepoznata stvar alizadnjih godina i ne pratim previse fudbal

• Author

2:1

Umuvaše ga, alhamdulila...

2 minutes ago, bradilko said:

hvala. mozda je ovo opstepoznata stvar alizadnjih godina i ne pratim previse fudbal

Čak se uvrežilo™ i verovanje da će korona prestati kad se vrate sa Alferdo Di Stefano na Bernabeu. 

Tako brate.

asist Modrića

Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk

1 minute ago, Mindaugas Žukauskas said:

Ali i dalje je odneo loptu donjim delom stopala, aka đonom, aka opasnom igrom

Meni se čini špicem