Jump to content

Školska godina i obrazovanje pod koronom

Деца у школу од 1.9 105 members have voted

1. 1. Деца у школу од 1.9

• Имам школско дете и не бих га послао у школу
      19
    • Имам школско дете и послао бих га у школу
      38
    • Немам школско дете, да имам послао бих га у школу
      25
    • Немам школско дете, да имам не бих га послао у школу
      23

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

Srecno svima!

Pa kaze:

Haos u beogradskoj školi: 20 učenika i nastavnika zaraženo koronom nakon ekskurzije, roditelji besni

Učenici trećeg i četvrtog razreda Osnovne škole “Milan Rakić” na Novom Beogradu, njih najmanje 18, zaraženi su koronom nakon povratka sa rekreativne nastave na Divčibarima, na koji su otišli neposredno pred početak škole. Zaražene su i dve učiteljice.

Edited by Friend

• Replies 2.4k
  • Views 144.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Nemam pojma, evo šta je o tome juče rekla Aleksandra iz petog četri.  

• Jesu, dolazila su, da se ne lazemo svasta se radi na svim nivoima, povodom bolesnog kretanja kroz masu, potpuno neverovatno ponasanje tokom leta al svih, evo sad se krste, nije moglo bez svadbi, matur

Posted Images

Jel bilo himne?

• Author

bilo

bilo i prave, i kraljevske, i svakojake

23 minutes ago, Friend said:

Srecno svima!

Pa kaze:

Haos u beogradskoj školi: 20 učenika i nastavnika zaraženo koronom nakon ekskurzije, roditelji besni

Učenici trećeg i četvrtog razreda Osnovne škole “Milan Rakić” na Novom Beogradu, njih najmanje 18, zaraženi su koronom nakon povratka sa rekreativne nastave na Divčibarima, na koji su otišli neposredno pred početak škole. Zaražene su i dve učiteljice.

Roditelji besni, bas... Pa ko je pustio decu na ekskurziju, sigurno ih skola nije otela. 

I u susednoj skoli, Steriji, su neka odeljenja isla na slicnu ekskurziju - da iskoriste placanje od pre godinu- dve.

23 minutes ago, Friend said:

Srecno svima!

Pa kaze:

Mali preview za ono šta će se desiti kad ovo bukne u školama, neće biti dovoljne maske, moraćemo da nosimo skafandere...

Sinoć komšinica prijavila da se njeno dete družilo sa ovim detetom koje sam pomenuo. Jutros odvela sebe i decu na testiranje, od njih troje jedno dete pozitivno. Ide sa mojim dečakom u odeljenje.

Komšija se nije testirao jutros, juče smo bili zajedno na roditeljskom.

Komšinica obavestila školu, sada je već troje dece u klasteru. Škola ćuti još uvek.

nista otog posla.

danas vec jedan kolega pozitivan (novi kolega, prvi dan u skoli, oborio rekord). deca pricaju ne pricaju stavljaju skidaju maske, kolege vakcinisani nevakcinisani nose ne nose.... uglavnom retko ko nosi. 

sto se mene tice, ovo je bukvalno testiranje kineza + bustera, od ovoga se ne moze pobeci.

Prvi jak utisak je da od mera nema nista.

Klinci retko koji drzi masku na casu. Uciteljica uopste ne nosi.

Boravak se regularno organizuje, svi su bukvalno u fazonu idemo najjace i kao nekada.

Uz ovakvo nepostovanje osnovnih mera ovo ce samo od sebe da eksplodira.

@Friend @Aleksija

Potpuno ista situacija sa maskama kod mene, samo sto ja insistiram da se nose i opominjem non stop. Ali cim izadjem iz ucionice odmah se skidaju

Edited by de Sisti

ja danas nisam nosila masku. bas je nastupio vec neko vreme zamor materijala, sve mi je teze da budem jedna od svega nekoliko koji primenjuju mere. 

a sve vise imam utisak i da nista ne pomaze posebno kad si u prostoru kroz koji svakodnevno prodje oko 900 ljudi, a 100 nosi masku. 

pitam dete kako je prošao prvi dan škole, kaže pevali su tištos pase na dva časa (zadesio se baš danas i čas muzičkog). razbuđivali se prvi čas odeljenske sa pismom koje im je poslao Ružić. maske niko ne nosi, ni klinci ni nastavnici. biće ovo duge dve nedelje.

E da, kod nas ne jebu ni maske ni himnu cisto da se zna :fantom:

15 hours ago, Aleksija said:

sto se mene tice, ovo je bukvalno testiranje kineza + bustera, od ovoga se ne moze pobeci.

držim ti palčeve, ostajemo tuned štob'sereklo, javljaj kako ide

inace, mi smo bili, sa kratkim izuzetkom u junu, u poslednjoj nedelji skolske godine, kada su se svi malo opustili, skola u kojoj su se mere besprekorno postovale, verovatno doslednije nego u vecini zdravstvenih ustanova.

zale mi se kolege iz nekih drugih strucnih skola da ne mogu nikako da organizuju vezbe po ovom sistemu dan u skoli, dan onlajn, zbog stotina podela na grupe - ono sto je jos simpaticnije je da ni skolske uprave nemaju pojma sta da im kazu. mada nije nova pojava.

Background Picker
Customize Layout