Jump to content

Školska godina i obrazovanje pod koronom

Деца у школу од 1.9 105 members have voted

1. 1. Деца у школу од 1.9

• Имам школско дете и не бих га послао у школу
      19
    • Имам школско дете и послао бих га у школу
      38
    • Немам школско дете, да имам послао бих га у школу
      25
    • Немам школско дете, да имам не бих га послао у школу
      23

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

Alfa je valjda ona britanska verzija, nisam baš siguran...

• Replies 2.4k
  • Views 144.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Nemam pojma, evo šta je o tome juče rekla Aleksandra iz petog četri.  

• Jesu, dolazila su, da se ne lazemo svasta se radi na svim nivoima, povodom bolesnog kretanja kroz masu, potpuno neverovatno ponasanje tokom leta al svih, evo sad se krste, nije moglo bez svadbi, matur

Posted Images

• Author
5 minutes ago, gospa buba said:

original vuhan je alfa?

sent from novi mnogo jak bubamoto.

alfa je posle vuhana

20 minutes ago, Filozof manijak said:

Moja šefica odradila original wuhan, deltu i sad omikron.

Triple sec 

That's why she's the boss. Da valjda ima i Vuhan i alfa

alfa je posle vuhana
aaa. pa sad vidim ja i dalje imam vishe vakcina od kovida? jadno rodjaci, jadno dry.png

23 hours ago, Hermetico said:

Ta zaražena imala baš skoro, bokca mu... Poslednja od svih nas, u toku prošlog polugodišta i to ne na početku

Mi smo to izanalizirali ovako: oni koji imaju sve sojeve, a drugi ne, zapravo su osobe koje odlaze da se testiraju i o tome izveste ostale. Sasvim izvesno mnogo njih bude bolesno, pa 1) ne izvesti o tome 2) kaže ali se ne testira 3) dolaze bolesni. To što oni zvanično "nisu imali", to ne treba da ulazi u opštu anketu.

(zaključci izvedeni od nas par iz škole na osnovu posmatranja ponašanja ostatka zaposlenih)

40 minutes ago, Svemir Zeka said:

Mi smo to izanalizirali ovako: oni koji imaju sve sojeve, a drugi ne, zapravo su osobe koje odlaze da se testiraju i o tome izveste ostale. Sasvim izvesno mnogo njih bude bolesno, pa 1) ne izvesti o tome 2) kaže ali se ne testira 3) dolaze bolesni. To što oni zvanično "nisu imali", to ne treba da ulazi u opštu anketu.

(zaključci izvedeni od nas par iz škole na osnovu posmatranja ponašanja ostatka zaposlenih)

Totalno ima smisla, ja sam javio za svoj drugi iako nismo radili šta ja znam kome treba zašta

recite mi deco, kombimovani  model je svakog drugog dana, a koliko traju chasovi?

45 minuta

1 minute ago, de Sisti said:

45 minuta

jeste, evo sad javili. razredna dosta oshtro o maskama. insistira.

teshko i vama i nama :ph34r:

11 minutes ago, gospa buba said:

jeste, evo sad javili. razredna dosta oshtro o maskama. insistira.

teshko i vama i nama :ph34r:

Napisano je velikim slovima boldovano da su maske obavezne, nema vise cile mile :D

Napisano je velikim slovima boldovano da su maske obavezne, nema vise cile mile [emoji3]
dada, neki nastavnici koji opsluzuju 10 odeljenja nisu zainteresovani za finese ljudskih sloboda sitne djece. roditelji zamoljeni da... utichu. snazno da utichu. jedva chekam to da vidim u razredu gde je kasljanje u lice bilo josh malo pa manir.

i nama je boldovano [emoji38]ol:

• Author

svuda je

mislim boldovano

54 minutes ago, de Sisti said:

Napisano je velikim slovima boldovano da su maske obavezne, nema vise cile mile :D

Od trenutka ulaska u skolsko dvoriste do napustanja skolskog dvorista za sve zaposlene, ucenike i treca lica 

Trebalo je makar do onog februarskog prekida da organizuju nastavu onlajn. 

Ovako ce se svi izmoriti i pozarazavati. Ovog puta ce se skole same zatvoriti, eto tako mi izgleda.

zato shto nije vazno.

samo da deca nekako dobiju ocene i sve ok.

Edited by gospa buba

Background Picker
Customize Layout