August 12, 20204 yr Author kvarcovani jutros Quote - Roditelji koji u septembru ne žele decu da šalju u školu, neće to morati da pravdaju
August 12, 20204 yr ahahahahahahahahahahahahahha a kako će učiti ako neće biti online nastave za I - IV, prepisivaće od druge dece iz odeljenja
August 12, 20204 yr Šare dao odličan primer deci kako se nosi maska i šta raditi sa rukama... Spoiler
August 12, 20204 yr 7 minutes ago, radisa said: Oni ne znaju šta pričaju, ne znaju ni šta da misle, čudno da zanju da dišu...
August 12, 20204 yr Ovo bi bio problem i za mnogo sposobnije, a ne za ovu garnituru, što prvo asfaltira ulicu, a pa onda razbija asfalt da položi cevi
August 12, 20204 yr 2 hours ago, renne said: kvarcovani jutros - Roditelji koji u septembru ne žele decu da šalju u školu, neće to morati da pravdaju Ovo je ausvajs za propast koji preveden na srpski znaci kud koji mili moji ili neka se snalazi/spasava svako za sebe i kako zna i ume... Skola je ili obavezna ili ne, ili je - s obzirom na korona okolnosti - organizovana ovako ili onako, dobro ili lose, ali ostaviti izlaz sebi, mislim na vlast, u obliku koji je u gornjoj izjavi dat je vrhunac pokusaja pranja ruku i prebacivanja odgovornosti za eventualnu - ne daj boze - katastrofu na roditelje i to na naprimitivniji nacin. Otprilike, sve smo uredili i organizovali ali, eto, ako vam se ne svidja, ne morate da saljete dete u skolu, nikom nista.... Obaska sto briga za obrazovanje kao takvo nema ama bas nikakvu ulogu niti mu, ocigledno ima mesta u razmisljanjima nadleznih
August 12, 20204 yr Author 2 hours ago, Lezilebovich said: ahahahahahahahahahahahahahha a kako će učiti ako neće biti online nastave za I - IV, prepisivaće od druge dece iz odeljenja Rekoše, ko ne bude išao u školu, prepisaće od onih koji idu
August 12, 20204 yr Ovo znači da kada prvo dete bude imalo virus (daleko bilo ali teško da neće) da niko neće otići u školu
August 12, 20204 yr 9 minutes ago, arkonada said: Ovo znači da kada prvo dete bude imalo virus (daleko bilo ali teško da neće) da niko neće otići u školu... ... a da ce neko od ukucana, opet daleko bilo - otici u bolnicu...
August 12, 20204 yr samo da podsetim da je i predškolsko obavezno. tačnije... sretoh jutros vaspitačicu od ove naše mlađe... i ona mi kaže da možda ove godine neće biti... na papiru hoće, ali u praksi već su dobili neku najavu da roditelji neće morati da šalju decu u predškolsko... više od nje ćemo saznati uskoro... na Viber grupi.
August 12, 20204 yr Dakle, ovo kao u 19 veku... Ko ima da plati ili sam ima širinu da obrazuje dete, dete će mu biti pametno... Ko nema da plati i mora da se bori za život, šta sad, jebi ga, više sreće drugi put i njemu i detetu... Idioti, idioti, idioti....
August 12, 20204 yr ionako ce privatni bukachi sa viber grupa sve odluchivati umesto nas. a shkolovanje ko ima shkoluje se ko nema jebiga je kod nas zadat pravac odavno i sad ce korona da mu ispogoduje 300% sent from bubamoto