December 25, 2024Dec 25 On 10. 9. 2024. at 13:07, klimt said: Branko Vukojević: KAKO JE BIO ROKENROL izabrani tekstovi 1975-1991 SLOBODAN DOWNLOAD knjige https://www.popboks.com/branko/ jos uvek nema reizdanja?
December 25, 2024Dec 25 Author 5 hours ago, Papovac said: jos uvek nema reizdanja? Nemam nikakvu informaciju o tome. Sad sam pretraživao i ništa ne nađoh.
December 25, 2024Dec 25 Tu knjigu Branka Vukojevića dobio sam svojevremeno na okupljanju koje je upriličio Popboks (rođendan) i to u Šikarici (Golsvordijeva), ako se dobro sećam. Edited December 25, 2024Dec 25 by Ras
March 11Mar 11 53 minutes ago, ultra plasticni said: Iz knjige Kao da sam imao krila Ceta Bejkera Kako se to svetla zamagljuju? Pretpostavljam da se prigusuju. Izvinjavam se na ovij nebitnosti.
March 11Mar 11 to su zatvorska svetla, tzv maglenke vidi se da nisi cesto boravio po italijanskim zatvorima tih olovnih godina
March 11Mar 11 44 minutes ago, ultra plasticni said: to su zatvorska svetla, tzv maglenke vidi se da nisi cesto boravio po italijanskim zatvorima tih olovnih godina zakljucio sam na osnovu prvog dela recenice i paljenja resoa da je napon struje opadao i onda se sijalice, tj. svetla prigusila odn. oslabila. Ne znam za te maglenke niti i dalje mogu da ukapiram kako se svetla zamagljuju
March 12Mar 12 20 hours ago, ultra plasticni said: Iz knjige Kao da sam imao krila Ceta Bejkera Pretpostavljam da su spremali one instant Podravkine.
March 12Mar 12 On 11. 3. 2025. at 15:53, ultra plasticni said: Iz knjige Kao da sam imao krila Ceta Bejkera Kad sam bila u Luki, gradu koji me je odusevio, saznam da je Cet tu overio zatvor. Ili bio u nekom hotelu u fazonu nanogice, nesto tako, vise se ne secam. Pominje li se to u knjizi?
March 12Mar 12 ovaj isecak iz knjige sa yu partizanom je upravo to vreme u Luki. bio je osudjen na 15 meseci zatvora zbog nezakonitog koriscenja leka palfijum