Papovac Posted December 25, 2024 Posted December 25, 2024 On 10. 9. 2024. at 13:07, klimt said: Branko Vukojević: KAKO JE BIO ROKENROL izabrani tekstovi 1975-1991 SLOBODAN DOWNLOAD knjige https://www.popboks.com/branko/ jos uvek nema reizdanja?
klimt Posted December 25, 2024 Author Posted December 25, 2024 5 hours ago, Papovac said: jos uvek nema reizdanja? Nemam nikakvu informaciju o tome. Sad sam pretraživao i ništa ne nađoh.
Ras Posted December 25, 2024 Posted December 25, 2024 (edited) Tu knjigu Branka Vukojevića dobio sam svojevremeno na okupljanju koje je upriličio Popboks (rođendan) i to u Šikarici (Golsvordijeva), ako se dobro sećam. Edited December 25, 2024 by Ras 1
ultra plasticni Posted Tuesday at 14:53 Posted Tuesday at 14:53 Iz knjige Kao da sam imao krila Ceta Bejkera 2
Sludge Factory Posted Tuesday at 15:47 Posted Tuesday at 15:47 53 minutes ago, ultra plasticni said: Iz knjige Kao da sam imao krila Ceta Bejkera Kako se to svetla zamagljuju? Pretpostavljam da se prigusuju. Izvinjavam se na ovij nebitnosti.
ultra plasticni Posted Tuesday at 15:49 Posted Tuesday at 15:49 to su zatvorska svetla, tzv maglenke vidi se da nisi cesto boravio po italijanskim zatvorima tih olovnih godina
Sludge Factory Posted Tuesday at 16:36 Posted Tuesday at 16:36 44 minutes ago, ultra plasticni said: to su zatvorska svetla, tzv maglenke vidi se da nisi cesto boravio po italijanskim zatvorima tih olovnih godina zakljucio sam na osnovu prvog dela recenice i paljenja resoa da je napon struje opadao i onda se sijalice, tj. svetla prigusila odn. oslabila. Ne znam za te maglenke niti i dalje mogu da ukapiram kako se svetla zamagljuju
Ras Posted Wednesday at 11:47 Posted Wednesday at 11:47 20 hours ago, ultra plasticni said: Iz knjige Kao da sam imao krila Ceta Bejkera Pretpostavljam da su spremali one instant Podravkine.
ultra plasticni Posted Wednesday at 13:49 Posted Wednesday at 13:49 moguce, mada je to bilo po italijanskim zatvorima
Stela Posted Wednesday at 14:57 Posted Wednesday at 14:57 On 11. 3. 2025. at 15:53, ultra plasticni said: Iz knjige Kao da sam imao krila Ceta Bejkera Kad sam bila u Luki, gradu koji me je odusevio, saznam da je Cet tu overio zatvor. Ili bio u nekom hotelu u fazonu nanogice, nesto tako, vise se ne secam. Pominje li se to u knjizi?
ultra plasticni Posted Wednesday at 15:43 Posted Wednesday at 15:43 ovaj isecak iz knjige sa yu partizanom je upravo to vreme u Luki. bio je osudjen na 15 meseci zatvora zbog nezakonitog koriscenja leka palfijum 1
Recommended Posts