Ted Posted August 17, 2020 Posted August 17, 2020 (edited) ovo je oprobana tehnika kada je jasno da su pojačanja nužna, a nemaš nameru nikoga da dovedeš (što je jednako nameri da dovedeš pojačanje a ne platiš ništa ili vrlo malo), onda kreneš da najavljuješ dolaske/povratke igrača čija imena i minuli rad uglavnom izazivaju sablazan ili blaži nervni slom kod navijača. na kraju većina bude srećna što niko nije došao, po principu dobro smo prošli Edited August 17, 2020 by Ted 1
James Marshall Posted August 17, 2020 Posted August 17, 2020 Je li Ringla imao ono neko poseravanje po navijačima koji su mu zviždali dok je igrao za mladu reprezentaciju? Sve mi u glavi da mu nije ovo prvi put da se istovara po rendom navijačima.
kud u maglu Simoviću Posted August 17, 2020 Posted August 17, 2020 pa ono u kruševcu protiv engleza, imao je support lead rol
James Marshall Posted August 17, 2020 Posted August 17, 2020 A usput ono prozivao navijače da su sirotinja raja koja za par stotina dinara zajebava finog dečka poput njega, znam da nije bio samo običan sudar s navijačima već da je začinio nekim ekstra proseravanjem
Azdaja Posted August 18, 2020 Posted August 18, 2020 Sve sam više za povratak Ringle, jedan takav majstor ne može biti izignorisan. Lep je Dzigi! 2
mozzer Posted August 19, 2020 Posted August 19, 2020 Ajde da ne pominjemo rumenu dalabu ako je moguce, samo za nastup ptotiv Augsburga u Bgd kad ga je Drula nejaki stavio u tim treba mu zabraniti ulaz na stadion... vodimo 1:0, on bez ikakve potrebe grubo startuje i lomi nogu decku, ulazi koreanac koji izjednacuje u 45.min, ostalo se zna .. prepotentni decko sa teskom vezom u fkp i jedna od najvecih stetocina od kada ja pratim isti.... dobro rasterase tu bandu... Nego Natho ostaje, ae fala q gledacemo jos pravog Fudbala Plus: potpisam golman Stevanovic, sta znam, za mene dobra vest
BWA Posted August 19, 2020 Posted August 19, 2020 Par centimetara Džigija je dijelilo od heroja tog meča protiv Augsburga. Sjajan šut iz punog trka u njegovom stilu i.............., prečka jebiga.
Ted Posted August 19, 2020 Posted August 19, 2020 7 hours ago, mozzer said: Plus: potpisam golman Stevanovic, sta znam, za mene dobra vest jeste ako su mu sredili i da ima 19 godina, da bude bonus
kud u maglu Simoviću Posted August 22, 2020 Posted August 22, 2020 mante se crtanja slepima indijanci u 19:30, ima i na b92
Milošica Posted August 22, 2020 Posted August 22, 2020 (edited) Ide izgleda Savo sa dva ultraofanzivna beka,Lutovcem i Brežančićem.Možda je i bolje tako u našoj ligi,iako je Urošević dobar igrač. Vraća se i Natho. Nadam se lepoj minutaži Denisa Stojkovića u drugom poluvremenu. Edited August 22, 2020 by Milošica
Ted Posted August 22, 2020 Posted August 22, 2020 jel Denis bonus igrač.....ako jeste onda prezimenjak mu može na gol liniju
Recommended Posts