Jump to content
IGNORED

FK Partizan 2020/21

shimpu

Recommended Posts

Posted

Au jebem ti sve, od vlaznog sna i Sulejmanija do ostanka buzde i moron watch #51

Posted

Venac na moj grob.

Samo ne Ninković, može bilo ko drugi, ali ta rumena mentolčina nikako.

Posted
Vjerovatno nas troluju burek novinari, ali pominju se 2 dobro poznata imena;

Rrrrrriiiinnnggggllaaaaa i

Ooooooooožžžžžeeeegoooooollllllll

Ringla, Ožegović, Miljkon. U tom slučaju stvarno nema nikakve prepreke da Lola bude kapiten.

Sent from my GM1913 using Tapatalk

Posted

Nikako se ne slažem sa kolegom Napadaj. Ninković ima odličan dribling, kao i šut sa distance.

Veći dio mene želi da ga ponovo gleda u svetom dresu, uz rezervu koja se tiče njegovog ponašanja i manira.

Nadam se da se uozbiljio.

Posted

Nadam se da niko od ovih u zadnje vreme pomenutih debila neće zaista doći(Ninković, Ožegović, Miljković), te da će Buzdovančina ipak otići.

U suprotnom ću stvarno prekinuti da gledam Partizan, jer bi postalo stvarno nemoguće.

Posted

To sa Ninkovicem novinari lupetaju. Za Ivanovica ruznal pise da ide u Olimpiju definitivno.

Jos da vidimo za Natha - ako ostane i zaigra da krenemo polako, ako ga ova goveda isteraju onda je losa prica 

Posted
10 minutes ago, BWA said:

Nikako se ne slažem sa kolegom Napadaj. Ninković ima odličan dribling, kao i šut sa distance.

Veći dio mene želi da ga ponovo gleda u svetom dresu, uz rezervu koja se tiče njegovog ponašanja i manira.

Ne sporim da je solidan igrač, imao je korektne utakmice i zna da igra, ali je toliko bezobrazan, nevaspitan, bahat i umišljen, da ne mogu da ga podnesem. Simpatičniji su mi igrači koji jednostavno ne znaju ništa, ali su vredni i trude se, poput tog Miljkovića ili levog Miletića.

Posted
15 minutes ago, BWA said:

:rolf:

seti se samo onog napušavanja sa random ljudima na fb/insta live-u

Posted

jel on beše zaglavio karantin sa prostitutkom tamo negde u martu, aprilu

Posted

jeste

ringla je jedan od neshvaćenih bisera tipa čave dimitrijević, samo je njegova autodestrukcija povukla u drugu stranu ne u alkohol već u socijalnu konfrontaciju naspram okruženja

Posted

Ringla ce ostati u Italiji, imao je dobru sezonu tamo, a moron voc je ipak suvise umisljen da bi bio rezerva nekom tamo sadiku

Posted

Ja negde veruvam da I dalje ima nade za ringlaru, docice mu iz dupeta u glavu, samo je pitanje jel to ove sezone!? U Italiji je bio sasvim solidan, doduše u drugoj ligi. :'(

• +1 1
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...