Jump to content

FK Partizan 2020/21

Featured Replies

Kad bi se igralo jedno deset derbija u sezoni,mozda bi mi i mogli da se borimo za titulu.

Ovako..mnogo nas kostaju Napretci, Pazari, Spartaci i slicni...

Jepse Markec.

Pa da li je moguće ovakav zicer promašiti. Marković :frust:

Lazar pokojni.

Ne vredi, mi iz dobro ili odlično izgrađenih akcija apsolutno nismo u stanju da damo gol. Može samo iz nekog muljanja, prekida ili slučajno.

uhhh.....Asano

1 minute ago, Tresko said:

Lazar pokojni.

Lazar P. Markovic

jbg trebali smo da ih rešimo

Umesto da bude već 2-3:0 i onda lagano, na kraju će da bude panični bunker. Trade mark Ser Šamroka.

Sreća zabar nume inače... 

Užasni užasni užasni smo u nekim delovima, neverovatno. 

Onda briljiramo rutiniramo ih pa se useremo u život sebi. 

Stojković pliva

Neki timovi kod prekida zaborave na protivničkog štopera ili krilnog igrača, mi iskusno zaboravljamo na prvog špica.

Neko od ove dve seka perse sa Arene  će da se obesi u kabini tamo.:D U totalnom bedaku su.

ja ne znam šta se vi potresate, potpuno je nebitno ko će i šta igrati i kako će završiti. zna se ko dobija derbi a ko prvenstvo. 

jedino mi žao poštenih dobrih momaka u crno belm dresu koji se pitaju gde su dođavola zalutali. 

btw, ja ne znam kako onaj asanov šut nije završio u mreži misterija mi je. 

a da, kako do moga zvezda sa toliko i toliko desetina miliona evra minusa nema blokirane račune i ima više pojačanja nego što možete da prebrojite. fuj

Te njihove titule vrede koliko i Vulinovo ordenje, poslovni uspesi Andrejevih firmi, oslobađajuće presude kojekakvim kriminalcima... Potpuno bezvredni i nezakoniti uspesi.

Lola se preporučuje za drugo poluvreme.

Sent from fav toy

Guest
This topic is now closed to further replies.