Jump to content
IGNORED

FK Partizan 2020/21

shimpu

Recommended Posts

Posted

Kad bi se igralo jedno deset derbija u sezoni,mozda bi mi i mogli da se borimo za titulu.

Ovako..mnogo nas kostaju Napretci, Pazari, Spartaci i slicni...

Jepse Markec.

Posted

Pa da li je moguće ovakav zicer promašiti. Marković :frust:

Posted

Ne vredi, mi iz dobro ili odlično izgrađenih akcija apsolutno nismo u stanju da damo gol. Može samo iz nekog muljanja, prekida ili slučajno.

• +1 1
Posted
1 minute ago, Tresko said:

Lazar pokojni.

Lazar P. Markovic

Posted

jbg trebali smo da ih rešimo

Posted

Umesto da bude već 2-3:0 i onda lagano, na kraju će da bude panični bunker. Trade mark Ser Šamroka.

Posted

Sreća zabar nume inače... 

Užasni užasni užasni smo u nekim delovima, neverovatno. 

Onda briljiramo rutiniramo ih pa se useremo u život sebi. 

Posted

Neki timovi kod prekida zaborave na protivničkog štopera ili krilnog igrača, mi iskusno zaboravljamo na prvog špica.

Posted

Neko od ove dve seka perse sa Arene  će da se obesi u kabini tamo.:D U totalnom bedaku su.

Posted

ja ne znam šta se vi potresate, potpuno je nebitno ko će i šta igrati i kako će završiti. zna se ko dobija derbi a ko prvenstvo. 

jedino mi žao poštenih dobrih momaka u crno belm dresu koji se pitaju gde su dođavola zalutali. 

btw, ja ne znam kako onaj asanov šut nije završio u mreži misterija mi je. 

a da, kako do moga zvezda sa toliko i toliko desetina miliona evra minusa nema blokirane račune i ima više pojačanja nego što možete da prebrojite. fuj

• +1 1
Posted

Te njihove titule vrede koliko i Vulinovo ordenje, poslovni uspesi Andrejevih firmi, oslobađajuće presude kojekakvim kriminalcima... Potpuno bezvredni i nezakoniti uspesi.

• +1 2
Posted

Lola se preporučuje za drugo poluvreme.

Sent from fav toy

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...