November 13, 20231 yr 10 hours ago, Svemir Zeka said: Mene sad sramota posle ovakvih stvari da pišem ove svoje gluposti....elem, vratilo mi se 70% čulo mirisa i 50% ukus. Meni je to s mirisom bila i najbolja stvar tog virusa. Brate mili život ti je (barem u Beogradu) 10x lagodniji. U prevozu, na ulici, po klubovima.. Pride, manje jedem i manje para na higijenu/struju/stvari trošim Toliko mi se svidelo da sam mislio da uložim u neki biznis - preparat za suspenziju mirisa. Svako jutro po kap u nozdrvu, za podnošljiviji dan, 300 dana u godini. Kad odeš na odmor*, ne nosiš ga sa sobom. *primetićete da se već prištedelo za 65 dana odmora
November 16, 20231 yr šta kažu znalci, koliko traje imunitet u ovom talasu imam blagi utisak da sam ponovo zakovidao posle 5 nedelja od prvog puta.
November 16, 20231 yr 4 minutes ago, Eleniko said: šta kažu znalci, koliko traje imunitet u ovom talasu imam blagi utisak da sam ponovo zakovidao posle 5 nedelja od prvog puta. na ostrvu ? nije valjda da se prenosi sa koza
November 16, 20231 yr 1 hour ago, kud u maglu Simoviću said: koji se test preporučuje a da ga ima u apotekama? boson biotech zeleno bela kutija oko 300rsd
November 16, 20231 yr Mora stapic “do mozga”, ako drljas samo po nozdrvi velika je sansa da dobijes negativni rez, iako si zarazen.
November 16, 20231 yr 1 hour ago, cedo said: na ostrvu ? nije valjda da se prenosi sa koza imao sam ovde početkom oktobra pre nego što sam se spustio dole gde inače ima korone i više nego ovde jer se ljudi mnogo odgovornije testiraju i leče
November 16, 20231 yr 4 minutes ago, Eleniko said: imao sam ovde početkom oktobra pre nego što sam se spustio dole gde inače ima korone i više nego ovde jer se ljudi mnogo odgovornije testiraju i leče zezam se malo za ostrvo van sezone nema zezanja sa virusima brz oporavak i tebi i svima
November 16, 20231 yr 39 minutes ago, precog said: Mora stapic “do mozga”, ako drljas samo po nozdrvi velika je sansa da dobijes negativni rez, iako si zarazen. piše na uputstvu ne manje od 2.5cm
November 16, 20231 yr 11 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: piše na uputstvu ne manje od 2.5cm Pa to, znaci ne samo malo po nosnoj supljini. Link
November 16, 20231 yr ispoštovana procedura 👨🏻🔬 dva ili tri puta su me testirali od ‘20 i ni jednom ne nisu čačnuli do malog mozga, sad sam ponovio od prilike kad krene suza, znam da je to to
November 16, 20231 yr 2 hours ago, kud u maglu Simoviću said: ispoštovana procedura 👨🏻🔬 dva ili tri puta su me testirali od ‘20 i ni jednom ne nisu čačnuli do malog mozga, sad sam ponovio od prilike kad krene suza, znam da je to to Kakav je rezultat?