October 29, 20222 yr 55 minutes ago, ToniAdams said: paaaa da budem iskren, mogle bi biti bolje brojke jbg da ceo cirkus bude jos zanimljiviji, uletim u tu novu firmu u septembru i onda me par nedelja kasnije zarazi koleginica iz kanca koja je mislila da je dobra ideja da ide na posao iako kaslje kao kobiletina. tako da sam sad u probnom periodu i verujem da ovo ne dolazi u obzir. https://www.clasohlson.com/no/p/44-4926?utm_source=google&utm_medium=organic&utm_campaign=google surfaces&gclid=Cj0KCQjwnvOaBhDTARIsAJf8eVPq4N68B1r0WXcWhcdcBc1hKO_HFyt78ze-mpKv9D2vx811QQf6EMoaAoWrEALw_wcB Probaj ovo ako ti nije skupo.Sta znam.slusam onog Berica sto ratuje po Donjecku,njemu je dosta smanjilo kasalj jer je prelezao Covid na frontu,pa su ostale posledice.Ja sam narucio manju verziju da grejem koleno i rame.Staros.
October 29, 20222 yr 3 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: to ona ruskinja? pametnom dosta Ma jok,infracrvena lampa.Gde Ruskinja u ova smutna vremena.
October 29, 20222 yr 2 hours ago, Svemir Zeka said: Meni su neku lampu metali na vrat, onomad kad sam imala diskos herniju
October 29, 20222 yr 1 minute ago, Midgeta said: @msv Kako se drzis? Sve bolje, prolazi ovo za koji dan
October 29, 20222 yr 1 minute ago, msv said: Sve bolje, prolazi ovo za koji dan Jeej, da proslavimo oporavak uz disstrack
October 29, 20222 yr 4 minutes ago, msv said: KPQRC Sad bi bila fora da bacimo rimu neku, ali nije prikladno