October 22, 20222 yr ovako jako sam skeptican prema suplementima osim ako naravno nisu neke proverene stvari tipa magnezijum, vitaminski kompleksi, kalcijum itd. danas sam gajbi nasao jednu dozu orthomola koju sam ko zna kad, kao redovni posetioc apoteka, dobio na poklon. stukao odmah. imao jako naporan dan u smislu pakovanja i nosenja stvari zbog selidbe. u jednom momentu temp skocio na 37,1 posle toga se spustila i sad sam ok bez momenata mozdane magle i zaglupljenosti kakve sam imao do juce moguce da ipak nije sralje, kupujem u ponedeljak stek za ceo mesec
October 22, 20222 yr haha neka je. ovo sto sam popio se sastoji od dve tablete i tecnosti iz epruvete, jel to taj fazon?
October 22, 20222 yr a kul znaci ima u razlicitim oblicima. stvarno dobra stvar, tesko da sam od juce mogao tek tako biti toliko bolji.
October 22, 20222 yr haha neka je. ovo sto sam popio se sastoji od dve tablete i tecnosti iz epruvete, jel to taj fazon?jeste to je taj fazon, to je za 7 dana flashice i imash povoljniju varijantu za 14 dana u kesicama da se razmuti. nemoj nishta piti mesec dana, ne treba ti to. do 14 max i kraj. ja tako mislila i radila, mozda neko ima bolju ideju, naravno. kao shto ti od jedne ne moze biti bolje, tako ti je i mesec dana hemije previshe a i ne treba se loziti sent from bash mnogo dobar novi bubamoto
October 22, 20222 yr ma naravno, nista bez potrebe, nego sam se vec poceo paranoisati da ovo sranje nece tek tako da prodje
October 22, 20222 yr Mislim da je Orthomol samo miks minerala i vitamina, ne znam šta specijalno sadrži? Gde su sad farmaceuti kada su potrebni? Toni, osim stresa zbog selidbe, fizicka aktivnost, pakovanje i prenosenje stvari verovatno prolongira oporavak.
October 22, 20222 yr pa mislim pomaze da te neko dvori i timari i da nemash sekiracije, ali to ne biva. ja sam uvaljivala junioru posle kovida nekih 10 dana, jer je unjega kilav imunitet i boga ne molim kad treba da to reshavam, i hudinijevoj kad je imala zimus neku surovu nekovid boleshtinu od koje se oporavljala 100 godina nasred stresne shkolske sezone, pa recimo 7 dana, ona je formalno zdravo dete. znachi ima tu raznih opcija, ja sam se reshila za ovu jer su hvalili a pogodilo se na akciji, pa eto.sent from bash mnogo dobar novi bubamoto
October 22, 20222 yr 18 minutes ago, Ras said: Mislim da je Orthomol samo miks minerala i vitamina najveći deo su vitamini C i D i cink
October 22, 20222 yr a, d, e, k, c, b1, b2, b6, b12 cenim da je jednako bitno i kako se ti vitamini i minerali sintetizuju u organizmu
October 22, 20222 yr @gospa bubaNisam osporavao upotrebu Orthomola, nego je Toni započeo svoj post sa ne verujem u suplemente...a ovde je računica prosta, slab si i uzimaš ono što je neophodno za oporavak.
October 22, 20222 yr iz jedne grupe u kojoj se prica o nauci, jos ranije sam citala diskusiju, evo sad pronadjoh jedan od postova koji mi zvuci logicno