February 21, 20223 yr 21 hours ago, Sammael said: rana od operacije prokrvarila kroz gazu, veš, kompresionu odeću i pantalone. Otoci mi ne prolaze, rana mi non stop curi. Sve zbog jebenog fraksiparina. Fraksiparin nikako ako krvaris. Odma prijavljuj onome ko ti ga je prepisao.
February 21, 20223 yr 11 minutes ago, Paul Gompitz said: Fraksiparin nikako ako krvaris. Odma prijavljuj onome ko ti ga je prepisao. Na vezi sam s hirurgom, i on se složio da mora fraksiparin i rekao istu dozu koju su mi prepisali.
February 21, 20223 yr @Sammael samo lagano, proći će to sve. ali se ne zajebavaj sa teretima i uopšte, što više ležanja.
February 21, 20223 yr Popular Post Čitam i ne verujem da je on nosio dvadeset kila nečega a operisani koronaš je! Bukvalno mi dođe da te izudaram (čim malo živneš)
February 21, 20223 yr Cekamo @Filozof manijak da se javi dobrovoljno za izudaravanjeSent from my M2101K7BNY using Tapatalk
February 21, 20223 yr 23 hours ago, Mos said: Uvek kad mi je bilo zajebano hrabrila me ona Čerčilova: when going through hell, just keep going. Ima da prodje, samo ne posustaj, dan po dan i korak po korak. Uopšte se ne ložim na izjave tog tipa, previše ih je i nekako su većina patetične i neprimenljive u praksi, ali msm da je posle filma Jo Jo Rabbit izleteo sledeći natpis koji mi se urezao u mozak. Tad sam nešto baš bio skurcan, i prijalo mi je pročitati ga.
February 21, 20223 yr 1 hour ago, Moća said: Cekamo @Filozof manijak da se javi dobrovoljno za izudaravanje Zvali ste?
February 21, 20223 yr 11 minutes ago, Mil@n said: Uopšte se ne ložim na izjave tog tipa, previše ih je i nekako su većina patetične i neprimenljive u praksi Ni ja, ali ovaj Winstonov quote mi je baš nekako okrepljujući već decenijama. Neće rešiti ništa ali dobiješ mali influx pozitivne hemije, koji te stavi u ravan sa realnim svetom oko tebe. Ništa nije večno, ni jesen ni proleće. Pokopali te ili ozdravio, proći će. Sve prodje. Osim ako možeš da dobiješ morfijum, onda jebo Čerčila, samo sipaj u venu. Tad ne boli baš ništa i sve je u redu. Edited February 21, 20223 yr by Mos
February 21, 20223 yr 10 minutes ago, Mos said: Ni ja, ali ovaj Winstonov quote mi je baš nekako okrepljujući već decenijama. Neće rešiti ništa ali dobiješ mali influx pozitivne hemije, koji te stavi u ravan sa realnim svetom oko tebe. Ništa nije večno, ni jesen ni proleće. Pokopali te ili ozdravio, proći će. Sve prodje. Sve se slažem, baš sam se osetio bolje pošto sam ono pročitao na kraju filma. Nekoliko minuta.
February 21, 20223 yr Popular Post Da se upišem i ja, mesecima već znamo da nije pitanje da li ćemo dobiti nego kada ćemo dobiti tu pošast. Za kontekst, sve se dešava u Bavarskoj (Nemačka), mi stariji smo bustovani, deca su 2x vakcinisana. Prošle nedelje u ponedeljak krećem na posao u udaljeni grad, kako bi izbegao špic u vozu putujem par sati ranije nego regularno. Čim sam popio prvu kafu zove me žena na telefon - sin je imao negativni antigenski test u školi a dao je i svoj sempl za pool pcr test (svakodnevno se rade antigenski, a pool pcr se rade ponedeljkom i sredom), odmah pakujem stvari za Home Office i vraćam se nazad. Odlazim do supermarketa, uzimam potrepštine za 10ak dana, isto tako do apoteke po još antigenskih testova i lekića. U ponedeljak uveče sin ima 39.6 to spuštamo sokićem, brzo je zaspao Utorak je mali prespavao odlično - već popodne mu je odlično ko da nije ništa imao. Istog tog utorka nam na mail stiže od lokalnog ureda za zdravlje obaveštenje o obaveznoj izolaciji. Za svaki slučaj smo se svi izolovali. Ženi u toku dana biva sve lošije, grlo je boli, oseća se malo malaksalo, ona radi brzi antigenski koji je negativan ali sumnja u pouzdanost istog pa spontano uveče odlazi u bolnicu gde radi i radi tamo PCR test na njenom odeljenju, kratko pred ponoć stiže i rezultat da je žena pozitivna. Noć sa utorka na sredu žena i ja spavamo jako loše, imam jake bolove u leđima i vratu. Vrat mogu da okrenem samo zajedno sa ramenima, zovem mog kućnog lekara da javim da imam bolove i da sam u pokućinstvu koje ima covid-pozitivne ljude. Na toj osnovi mogu da radim PCR, u sredu popodne odlazim kod lekara, rade mi pregled, sve deluje OK. Odradio sam PCR a zbog preopterećenja laboratorija moram da čekam 4-5 dana dok mi ne stignu rezultati istog. Lekar mi je rekao da idem u izolaciju minimum dok mi ne sitgnu rezultati PCR-a. Meni je PCR stigao prošle subote sa potvrdom da sam se i ja zarazio. Sreda, četvrtak, petak i subota su horror, sin i ćerka su super fit i dosadno im (8g i 6g) pa zahtevaju stalnu pažnju i zabavu. Žena i ja se osećamo full pregaženo, imamo temperaturu, bolove u kostima, leđa i vrat, slinimo, glava nas boli a najjednostavnije radnje kao npr. spremiti večeru su ko višesatno trčanje. Međutim već u nedelju se ti bolovi naglo smanjuju a danas su skoro sve tegobe prošle. Od juče nam je i ćerka pozitivna, nema nikakve simptome. Svaki dan dobijamo SMS od ureda za zdravlje sa linkom ka digitalnom dnevniku gde upisujemo simptome. Od danas radimo praktično u Home Office režimu, sin ima nastavu od kuće. Već danas slavim dan kada ću da odem u kancelariju da budem malo sam neko vreme Edited February 21, 20223 yr by Boycie
February 22, 20223 yr Popular Post On 20.2.2022. at 17:42, Milosh76 said: Da se nadovezem. Zena(dijabeticar) pozitivna, kaze Dr laksa slika. Blago grebuckanje grla, temp najvisa 37.8, cudan osecaj u karlici(kao kad se sedi na ladnom betonu, pa se prehlade jajnici), suvoca u grlu koja povremeno tera na kasalj. Receno da ce secer mozda da varira, da ga kontrolise redovno(to vec radi) dobila C i D vitamin, kontrola u petak uz ponovljenu krvnu sliku i CRP. Krvna slika i CRP u granicama. Ja negativan na antigenski, krvna slika dobra, CRP 5.3 granica 5. Grebucka me grlo, najvisa temp 37.2, oko 16h bila okruglo 37, pre pregleda oko 10 bila 36.4. Curi mi nos, mada mene bije kijavica stalno u sezoni oktobar-april. Dr kaze da sam skoro sigurno pozitivan, otvorio bolovanje i novi antigenski i krvna slika +DDimer i CRP u utorak. Dobio vitamine, probiotik i podravkinu supu Da se nadovezem opet... I drugi antigenski je negativan, medjutim CRP mi se povecao od nedelje. Uradili su mi i PCR test, rezultat sutra oko 15h. U nedelju je CRP bio 5.3, danas je 8.7, dali su mi hemomicin da pijem i da ponovo odradim krvnu sliku za 2 dana. Nemam temperaturu, stomak je vise manje ok, manje grebuckanje u grlu, kasalj nemam, normalno disem, normalno jedem. Od krvne slike jedino su monociti 12.4 a granica je 12. Zena mi je ok, nema temp preznojila se sinoc dobro, ponekad se zakaslje... generalno ide na bolje. Edited February 22, 20223 yr by Milosh76
February 22, 20223 yr On 21.2.2022. at 11:45, Valkyrie said: Čitam i ne verujem da je on nosio dvadeset kila nečega a operisani koronaš je! Bukvalno mi dođe da te izudaram (čim malo živneš) Daj da živnem samo malo pa me tuci slobodno iako inače nisam u S&M fazonu. Sutra ujutro moram kod hematologa. A kaže doktorka da je i rana malo zagnojila pa da idem kod hirurga ipak da to pogleda. Jbt KAKO je zagnojila kad sam napumpan sa 3 tone antibiotika i redovno perem i previjam.
February 22, 20223 yr 1 hour ago, Milosh76 said: Da se nadovezem opet... I drugi antigenski je negativan, medjutim CRP mi se povecao od nedelje. Uradili su mi i PCR test, rezultat sutra oko 15h. U nedelju je CRP bio 5.3, danas je 8.7, dali su mi hemomicin da pijem i da ponovo odradim krvnu sliku za 2 dana. Nemam temperaturu, stomak je vise manje ok, manje grebuckanje u grlu, kasalj nemam, normalno disem, normalno jedem. Od krvne slike jedino su monociti 12.4 a granica je 12. Zena mi je ok, nema temp preznojila se sinoc dobro, ponekad se zakaslje... generalno ide na bolje. Amateru, javi se kad ti CRP dođe na 94 ko meni :P Meni je sad 6.3, što praktično znači da je gotovo. Bar taj deo igrice, za drugo videti post iznad.