January 21, 20223 yr 1 hour ago, Frank Pembleton said: Tri puta 2x rus +fajzer. Auuu, devet vakcina!!!
January 21, 20223 yr 4 minutes ago, Marvin (Paranoid Android) said: Auuu, devet vakcina!!! 11X zapravo, pisale vec novine https://www.alo.rs/korona/svet/583782/neverovatno-indijac-se-vakcinisao-cak-11-puta-protiv-korone/vest Edited January 21, 20223 yr by Caligula
January 21, 20223 yr 3 minutes ago, Marvin (Paranoid Android) said: Auuu, devet vakcina!!! 7 3x2+1=7 osnovna škola, razred prvi
January 21, 20223 yr Marvin je to preveo kao 3x(2+1) https://www.cdm.me/zabava/zanimljivosti/matematicki-zadatak-koji-je-posvadao-internet-znate-li-odgovor/ Edited January 21, 20223 yr by Have_Fun
January 21, 20223 yr 2 minutes ago, Have_Fun said: https://www.cdm.me/zabava/zanimljivosti/matematicki-zadatak-koji-je-posvadao-internet-znate-li-odgovor/ O jbt, od kad je ovako nešto postalo problem to samo potvrđuje da su društvene mreže običan shit osim za neobaveznu komunikaciju, glas budale je jednak glasu obrazovanog čoveka
January 21, 20223 yr 20 hours ago, Marvin (Paranoid Android) said: Nalazim ovo uvredljivim. Izvini. Medved/i/ica.
January 21, 20223 yr Popular Post Žena noćas slomljena, 37.4 grlo, ode u kovid ambulantu...Kaže da je već za antigenski red do izlaza ali ide...Ja ništa.Znam da ste pisali da možda ne treba odma, no ona sa istorijom plućnih bolesti nema taj "luksuz"... ... Shiit has hit the fanPozitivna na AG.Dat favipiravir.Čula se sa doktorkom iz DZ.Ona se slaže sa terapijom [emoji6].Taman je dežurna u nedelju u kovidu pa će da je dodatno pregleda...Će vidimo... ... Shiit has hit the fan
January 21, 20223 yr Popular Post I ovde jedna supruga + Juče potvrđeno, očigledni simptomi počeli prekjuče (slomljenost, glavobolja, temperatura). Dobila favipiravir, hemomicin, vitamine. Krvna slika dobra, pluća dobro. Slali nas sa uputom na B. Kosu zbog trijaže za prijem na stacionarno lečenje budući da već 4 meseca mučimo muku sa posledicama koksaki virusa. Nisu je primili jer nema mesta. Izolacija 7 + 7 dana zbog opšteg stanja. Meni i dalje (i još uvek) ništa osim ako nemam baš nikakve simptome.
January 21, 20223 yr 3 minutes ago, Tale said: I ovde jedna supruga + Juče potvrđeno, očigledni simptomi počeli prekjuče (slomljenost, glavobolja, temperatura). Dobila favipiravir, hemomicin, vitamine. Krvna slika dobra, pluća dobro. Slali nas sa uputom na B. Kosu zbog trijaže za prijem na stacionarno lečenje budući da već 4 meseca mučimo muku sa posledicama koksaki virusa. Nisu je primili jer nema mesta. Izolacija 7 + 7 dana zbog opšteg stanja. Meni i dalje (i još uvek) ništa osim ako nemam baš nikakve simptome. džte se i ljubi i čuvaj ženu
January 21, 20223 yr Just now, Tale said: Ne mogu baš da je ljubim sada Hvala👍 uvek možeš virtuelno i da joj šalješ
January 21, 20223 yr I ovde jedna supruga + Juče potvrđeno, očigledni simptomi počeli prekjuče (slomljenost, glavobolja, temperatura). Dobila favipiravir, hemomicin, vitamine. Krvna slika dobra, pluća dobro. Slali nas sa uputom na B. Kosu zbog trijaže za prijem na stacionarno lečenje budući da već 4 meseca mučimo muku sa posledicama koksaki virusa. Nisu je primili jer nema mesta. Izolacija 7 + 7 dana zbog opšteg stanja. Meni i dalje (i još uvek) ništa osim ako nemam baš nikakve simptome.Držite se. Jeste i vi dobili favipiravir u kovid ambulanti ne u apoteci? ... Shiit has hit the fan