January 17, 20223 yr 1 minute ago, Slavke1976 said: Ljudi, o cemu vi pricate? Ja nemam ni toplomer kuci ti si gorstak, ti se ne racunas
January 17, 20223 yr 1 minute ago, Have_Fun said: ti si gorstak, ti se ne racunas Rodjen sam sa 7 meseci. Bio u inkubatoru. Dobio neku vakcinu da mi pokupi sve viruse, bakterije sta zna sta jos,... posle toga do svoje neke 8 godine sam primio jedno pa bar oko 1000penicilin vakcina ( dok sam brojao ). Od tada nikad nisam bio bolestan pu pu pu
January 17, 20223 yr 3 minutes ago, Slavke1976 said: Rodjen sam sa 7 meseci. Bio u inkubatoru. Dobio neku vakcinu da mi pokupi sve viruse, bakterije sta zna sta jos,... posle toga do svoje neke 8 godine sam primio jedno pa bar oko 1000penicilin vakcina ( dok sam brojao ). Od tada nikad nisam bio bolestan pu pu pu Kakve su ti to penicilin vakcine??? 'de to ima da se kupi?
January 17, 20223 yr 6 minutes ago, Slavke1976 said: Rodjen sam sa 7 meseci. Bio u inkubatoru. Dobio neku vakcinu da mi pokupi sve viruse, bakterije sta zna sta jos,... posle toga do svoje neke 8 godine sam primio jedno pa bar oko 1000penicilin vakcina ( dok sam brojao ). Od tada nikad nisam bio bolestan pu pu pu Pa ti si fenomen, nemoj samo previše da se hvališ time, inače ima da te seciraju kao Alfa...
January 17, 20223 yr Popular Post 22 minutes ago, Slavke1976 said: Rodjen sam sa 7 meseci. Bio u inkubatoru. Dobio neku vakcinu da mi pokupi sve viruse, bakterije sta zna sta jos,... posle toga do svoje neke 8 godine sam primio jedno pa bar oko 1000penicilin vakcina ( dok sam brojao ). Od tada nikad nisam bio bolestan pu pu pu sto ti i dalje zelimo. nego me ovo podsetilo na detalj iz biografije keitha richardsa kad je pricao kako za sve godine ozbiljne ovisnosti o heroinu nije zakacio ni kijavicu. pa kaze, nije da preporucuje, samo primecuje.
January 17, 20223 yr 47 minutes ago, Shitgenstein said: @SNARC meni su dva kućna brza testa bila negativna, ali je PCR bio pozitivan. Znam i za druge slučajeve. Divno..
January 17, 20223 yr 2 hours ago, namenski said: Kakve su ti to penicilin vakcine??? 'de to ima da se kupi? Sad vise nema nigde
January 17, 20223 yr 2 hours ago, adam said: sto ti i dalje zelimo. nego me ovo podsetilo na detalj iz biografije keitha richardsa kad je pricao kako za sve godine ozbiljne ovisnosti o heroinu nije zakacio ni kijavicu. pa kaze, nije da preporucuje, samo primecuje.
January 17, 20223 yr Popular Post 2 hours ago, adam said: sto ti i dalje zelimo. nego me ovo podsetilo na detalj iz biografije keitha richardsa kad je pricao kako za sve godine ozbiljne ovisnosti o heroinu nije zakacio ni kijavicu. pa kaze, nije da preporucuje, samo primecuje. "Sa ovog drveta smete da jedete, sa onog ne smete. Napravio sam vam i ove životinje, njih treba da imenujete." "Samo jedno pitanje, ko je ono?" "To je Kit Ričards, bio je tu kad sam došao."
January 17, 20223 yr Popular Post 6 hours ago, SNARC said: Nit trudan niti koronisan.. Госпођа @SNARC - овица: Драги, моја мама жели да сврати сутра. Можда остане пар дана. @SNARC:
January 18, 20223 yr 17 hours ago, Slavke1976 said: 1000penicilin vakcina ( dok sam brojao ) ti bi brate prezivio i Chicxulub
January 18, 20223 yr Popular Post da se i ja zapljunem. danas dobio pozitivan pcr. od subote do juce sam se osecao kao da me zgazio kamion-jaka glavobolja, zamor, bolan kasalj, nocna preznojavanja, napadi zimoce. od jutros sam, sem suvog kaslja skroz ok.
January 18, 20223 yr 1 minute ago, Grunf said: da se i ja zapljunem. danas dobio pozitivan pcr. od subote do juce sam se osecao kao da me zgazio kamion-jaka glavobolja, zamor, bolan kasalj, nocna preznojavanja, napadi zimoce. od jutros sam, sem suvog kaslja skroz ok. e jbg, ajd' da sto pre prodje
January 18, 20223 yr da se i ja zapljunem. danas dobio pozitivan pcr. od subote do juce sam se osecao kao da me zgazio kamion-jaka glavobolja, zamor, bolan kasalj, nocna preznojavanja, napadi zimoce. od jutros sam, sem suvog kaslja skroz ok.Biće to ok... Još dan-dva plafon... ... Shiit has hit the fan