December 28, 20213 yr 1 hour ago, jms_uk said: U 3 jutros je konacno stigao PCR rezultat - isto pozitivan (sto je bilo i ocekivano). Drž se, sada lagano uz odmor i sve ostalo što ide
December 28, 20213 yr 1 hour ago, jms_uk said: U 3 jutros je konacno stigao PCR rezultat - isto pozitivan (sto je bilo i ocekivano). Lezi, kuliraj, prati letenjatm tamo gde ih vec pratis , planiraj iz sve snage, doci ce vreme i za praksu po pitanju avionisanja, bogubio koronu...
December 29, 20213 yr On 28.12.2021. at 9:40, jms_uk said: U 3 jutros je konacno stigao PCR rezultat - isto pozitivan (sto je bilo i ocekivano). Kako si?
December 29, 20213 yr Verovatno je na nekoj simuaciji biznis klase London - Hong Kong - Pert, sa sve cebencetom Edited December 29, 20213 yr by I*m with the pilots
December 29, 20213 yr Popular Post 1 hour ago, Sandradjer said: Kako si? Hvala, OK i dalje. Nemam temp, O2 saturacija visoka, ne kasljem, miris i ukus su tu. Povremeno mi malo curi nos, ali mislim da je uglavnom vezano za period posle nosenja KN95 maske (kuhinja/kupatilo) ili kad duze sedim/lezim, bos, samo u pidzami, a otvoren je prozor. 24 minutes ago, I*m with the pilots said: Verovatno je na nekoj simuaciji biznis klase London - Hong Kong - Pert, sa sve cebencetom I wish Smoren sam mnogo, fokus je otisao u Honduras, ovo je odlicno samo za razvijanje anksioznosti. Moram da razmotam yoga prostirku i da se malo rastegnem - fali mi mojih uobicajenih (minimum) 8-10k koraka dnevno.
December 29, 20213 yr Ti si bese primio Modernu trecu i odmah se zarazio? To ce lepo da prodje kod tebe, ali stvarno miruj i odmaraj Edited December 29, 20213 yr by Sandradjer
December 29, 20213 yr 12 minutes ago, Sandradjer said: Ti si bese primio Modernu trecu i odmah se zarazio? To ce lepo da prodje kod tebe, ali stvarno miruj i odmaraj Da, prosle srede vakcina - cimer javio da je pozitivan u subotu uvece, ja sledeceg jutra.
December 29, 20213 yr Buster je vec krenuo da pravi antitela. Znam da su ljudi imali 7 dana nakon bustera antitela na gornjoj granici (fajzer, nakon 2 kineza). Ako mora zaraza, skoro idealan trenutak ti se pogodio
December 30, 20213 yr Konacno prosao kasalj, sad ga nasledili kijavica i smrkanje. Divno. Sent from my M2012K11G using Tapatalk
December 30, 20213 yr Konacno prosao kasalj, sad ga nasledili kijavica i smrkanje. Divno. Sent from my M2012K11G using TapatalkTaman sad da se vakcinišeš! ... Shiit has hit the fan
December 31, 20213 yr Osim malo grebanja u grlu i neke male slabosti. 5.-6. dan, prolazi i to od simptoma koje imam.Testiran na brzi test - negativan, posle nisam ni išao na ponovno testiranje.(2AZ + Moderna puna doza pre mesec dana)