Jump to content

Zaraženi forumaši protiv korone

Featured Replies

1 hour ago, jms_uk said:

U 3 jutros je konacno stigao PCR rezultat - isto pozitivan (sto je bilo i ocekivano).

Drž se, sada lagano uz odmor i sve ostalo što ide

• Replies 8k
  • Views 766.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Ma do sporta mi je ko do lanjskog snega. A nije ni bio [emoji14]

• Evo bas sam došao da se pohvalim   Jos je u bolnici, ali je skinuta sa kiseonika. Bolje je, očekujem da će početkom sledeće nedelje izaći.   Još jednom hvala svima na podršci, div

Posted Images

1 hour ago, jms_uk said:

U 3 jutros je konacno stigao PCR rezultat - isto pozitivan (sto je bilo i ocekivano).

Lezi, kuliraj, prati letenjatm tamo gde ih vec pratis :), planiraj iz sve snage, doci ce vreme i za praksu po pitanju avionisanja, bogubio koronu... :) 

On 28.12.2021. at 9:40, jms_uk said:

Kako si?

Verovatno je na nekoj simuaciji biznis klase London - Hong Kong - Pert, sa sve cebencetom :happy:

Edited by I*m with the pilots

• Popular Post
1 hour ago, Sandradjer said:

Kako si?

Hvala, OK i dalje. Nemam temp, O2 saturacija visoka, ne kasljem, miris i ukus su tu. Povremeno mi malo curi nos, ali mislim da je uglavnom vezano za period posle nosenja KN95 maske (kuhinja/kupatilo) ili kad duze sedim/lezim, bos, samo u pidzami, a otvoren je prozor.

24 minutes ago, I*m with the pilots said:

Verovatno je na nekoj simuaciji biznis klase London - Hong Kong - Pert, sa sve cebencetom :happy:

I wish :)

Smoren sam mnogo, fokus je otisao u Honduras, ovo je odlicno samo za razvijanje anksioznosti. Moram da razmotam yoga prostirku i da se malo rastegnem - fali mi mojih uobicajenih (minimum) 8-10k koraka dnevno.

Ti si bese primio Modernu trecu  i odmah se zarazio? 

To ce lepo da prodje kod tebe, ali stvarno miruj i odmaraj :)

Edited by Sandradjer

12 minutes ago, Sandradjer said:

Ti si bese primio Modernu trecu  i odmah se zarazio? 

To ce lepo da prodje kod tebe, ali stvarno miruj i odmaraj :)

Da, prosle srede vakcina - cimer javio da je pozitivan u subotu uvece, ja sledeceg jutra.

Buster je vec krenuo da pravi antitela. Znam da su ljudi imali 7 dana nakon bustera antitela na gornjoj granici (fajzer, nakon 2 kineza).

Ako mora zaraza, skoro idealan trenutak ti se pogodio 

Konacno prosao kasalj, sad ga nasledili kijavica i smrkanje. Divno.

Sent from my M2012K11G using Tapatalk

opa! šta se šmrče? 

Konacno prosao kasalj, sad ga nasledili kijavica i smrkanje. Divno.

Sent from my M2012K11G using Tapatalk

Taman sad da se vakcinišeš!

... Shiit has hit the fan

pa kako sad [emoji38]ol:

sent from novi mnogo jak bubamoto.

Zli, sad se vakcinisi protiv sezonskog gripa :sleep:

Osim malo grebanja u grlu i neke male slabosti. 5.-6. dan, prolazi i to od simptoma koje imam.
Testiran na brzi test - negativan, posle nisam ni išao na ponovno testiranje.
(2AZ + Moderna puna doza pre mesec dana)

Background Picker
Customize Layout