Jump to content

Zaraženi forumaši protiv korone

Featured Replies

[mention=10]jms_uk[/mention] jel si boosterovan?

Od srede, 22.-og.

Sent from my iPhone using Tapatalk
  • Replies 8k
  • Views 766.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Ma do sporta mi je ko do lanjskog snega. A nije ni bio [emoji14]

• Evo bas sam došao da se pohvalim   Jos je u bolnici, ali je skinuta sa kiseonika. Bolje je, očekujem da će početkom sledeće nedelje izaći.   Još jednom hvala svima na podršci, div

Posted Images

Drži se [mention=10]jms_uk[/mention], još mnogo ljudi treba oterati sa foruma [emoji12]

... Shiit has hit the fan

54 minutes ago, jms_uk said:

It didn't take long.... :dry:

Pozitivan na brzom, imam PCR zakazan za sat i po.

ajde lagano da brzo prođe

'Ajde da ozdraviš, pa da idemo na koncert Ilije Ludviga...

1 hour ago, Jeremija said:

pa da idemo na koncert Ilije Ludviga...

Ti bas znas kako da pozelis nesto lepo :vesala2:

@jms_uk odricem se euromiliona u tvoje ime :) ajde brz oporavak.

@jms_uk

Brz oporavak. Ovaj soj je zarazan, nema sanse da se izbegne. U mojoj okolini se od jedne osobe zarazili svi, ali bukvalno svi koji su bili u nekom blizem kontaktu (sira porodica). Svi su ok, neki vec sasvim dobro za par dana. Ima i starih u ovom uzorku i to bas bas u godinama 

Definitivno ovo se nece smiriti dok se svi ne zaraze bar jednom

jms, ozdravi brzo :)

14 minutes ago, MocaVukotic said:

Definitivno ovo se nece smiriti dok se svi ne zaraze bar jednom

Kapiram da ce ovim tempom za par meseci biti prokuzeni svi :ph34r:

• Popular Post

Ne vidim kako će biti moguće izbeći. BTW, ja više nemam apsolutno nikakvih simptoma.

@jms_uk sve najbolje care, pa da pijemo opet oko Waterloo-a

Pre deset dana, između četvrtka i petka sam imao osećaj kao pred razboljevanje - bilo mi je hladno i spavalo mi se. Utoplio se, legao u pola 10, sutra ujutru se i dalje osećao malo čudno, ali se u toku dana sve sredilo. Od tada do juče pomalo kašljao, s tim da je kašalj bio neobičan, jer ništa nisam iskašljavao. Samo osetim kao da mi se nešto zalepilo za donje nepce, nakašljem se nekoliko puta i bude okej. Sad se pitam da li je to bio omikron ili ne.

@napadaj

Neki bolovi, glavobolja, misici, kosti?

4 minutes ago, napadaj said:

Pre deset dana, između četvrtka i petka sam imao osećaj kao pred razboljevanje - bilo mi je hladno i spavalo mi se. Utoplio se, legao u pola 10, sutra ujutru se i dalje osećao malo čudno, ali se u toku dana sve sredilo. Od tada do juče pomalo kašljao, s tim da je kašalj bio neobičan, jer ništa nisam iskašljavao. Samo osetim kao da mi se nešto zalepilo za donje nepce, nakašljem se nekoliko puta i bude okej. Sad se pitam da li je to bio omikron ili ne.

Omikroncicic.

Background Picker
Customize Layout