December 26, 20213 yr [mention=10]jms_uk[/mention] jel si boosterovan?Od srede, 22.-og. Sent from my iPhone using Tapatalk
December 26, 20213 yr Drži se [mention=10]jms_uk[/mention], još mnogo ljudi treba oterati sa foruma [emoji12]... Shiit has hit the fan
December 26, 20213 yr 54 minutes ago, jms_uk said: It didn't take long.... Pozitivan na brzom, imam PCR zakazan za sat i po. ajde lagano da brzo prođe
December 26, 20213 yr 1 hour ago, Jeremija said: pa da idemo na koncert Ilije Ludviga... Ti bas znas kako da pozelis nesto lepo
December 26, 20213 yr @jms_uk Brz oporavak. Ovaj soj je zarazan, nema sanse da se izbegne. U mojoj okolini se od jedne osobe zarazili svi, ali bukvalno svi koji su bili u nekom blizem kontaktu (sira porodica). Svi su ok, neki vec sasvim dobro za par dana. Ima i starih u ovom uzorku i to bas bas u godinama
December 26, 20213 yr 14 minutes ago, MocaVukotic said: Definitivno ovo se nece smiriti dok se svi ne zaraze bar jednom Kapiram da ce ovim tempom za par meseci biti prokuzeni svi
December 26, 20213 yr Popular Post Ne vidim kako će biti moguće izbeći. BTW, ja više nemam apsolutno nikakvih simptoma.
December 26, 20213 yr Pre deset dana, između četvrtka i petka sam imao osećaj kao pred razboljevanje - bilo mi je hladno i spavalo mi se. Utoplio se, legao u pola 10, sutra ujutru se i dalje osećao malo čudno, ali se u toku dana sve sredilo. Od tada do juče pomalo kašljao, s tim da je kašalj bio neobičan, jer ništa nisam iskašljavao. Samo osetim kao da mi se nešto zalepilo za donje nepce, nakašljem se nekoliko puta i bude okej. Sad se pitam da li je to bio omikron ili ne.
December 26, 20213 yr 4 minutes ago, napadaj said: Pre deset dana, između četvrtka i petka sam imao osećaj kao pred razboljevanje - bilo mi je hladno i spavalo mi se. Utoplio se, legao u pola 10, sutra ujutru se i dalje osećao malo čudno, ali se u toku dana sve sredilo. Od tada do juče pomalo kašljao, s tim da je kašalj bio neobičan, jer ništa nisam iskašljavao. Samo osetim kao da mi se nešto zalepilo za donje nepce, nakašljem se nekoliko puta i bude okej. Sad se pitam da li je to bio omikron ili ne. Omikroncicic.