Jump to content

Zaraženi forumaši protiv korone

Featured Replies

8 minutes ago, aram said:

vitamin D, elektrolite i zlatnu pastutm

Ne znam šta je ovo poslednje ali zvuči kao nešto bezobrazno, sram te bilo Arame, za svaki slučaj :sleep:

• Replies 8k
  • Views 766.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Ma do sporta mi je ko do lanjskog snega. A nije ni bio [emoji14]

• Evo bas sam došao da se pohvalim   Jos je u bolnici, ali je skinuta sa kiseonika. Bolje je, očekujem da će početkom sledeće nedelje izaći.   Još jednom hvala svima na podršci, div

Posted Images

A ja jos pitam, e stvarno sam naivcina 

sve bi vam mustanž objasnila, ali avaj, na IL sam joj :s_w:

kurkuma-os-uma.jpg

6 minutes ago, Valkyrie said:

Ne znam šta je ovo poslednje ali zvuči kao nešto bezobrazno, sram te bilo Arame, za svaki slučaj :sleep:

Verovatno ima neka poslovica doskočica u fazonu svako tumači onako kako mu blisko, pa smatraj da sam ti to rekao. :D

A da, što je babi milo to joj se i snilo :laugh:

2 hours ago, Tsai said:

Meni se nesto cudno desava. Prelezo sam u oktobru, imam 3 doze btw. Pre par dana sam poceo da slabije osecam neke mirise, a neke jace, bas je sizofeen osecaj. Neke sastojke jela skroz osecam neki kao da ne postoje. Neki mirisi su mi zamenjeni skroz onim tupim metalnim mirisom koji je bas odvratan. Da se testiram? Moze biti da me je samo malo poprskao omikron? Nemam drugih simptoma al ovo je bas frustrirajuce. Druga opcija je da mi se posle par meseci pojebalo sve kao posledica long covida?

Znaš kako, ja ovako čitav život:D živim, čas osećam nešto smrdi (to je postalo izraženo otkad sam prestala da pušim), čas neke nedefinisane mirise, ukusi mi se isto ponekad raslojavaju, uglavnom - do kovida nisam ni razmišljala o tome. Sad otkako obraćam pažnju, više mi se to ne dešava :unsure:

A inače to za pojačan miris dima od cigare - na primer, osetim na stanici dok čekam autobus na 5-6 metara i smeta mi - siguran znak da sam prehlađena.

Izgleda da je individualno sve. 

41 minutes ago, Sandradjer said:

Nema na cemu. Svi volimo lepe vesti, pregurali ste.

I dete drmala temperatura? Ako nije tajna koji je uzrast deteta?

14 mjeseci.

2 dana 38-39 temperatura. Poslije kašalj, inhalacije i te zajebancije.

Ali dobar je sad.

40 minutes ago, dùda said:

Svi ste vakcinisani ? Busterovani ?

Svi.

Roditelji kinezom, žena i ja fajzerom.

Busterovani nismo.

2 hours ago, Jeremija said:

Za te probleme sa ukusima i mirisima, dobro je da se (umesto da se popije) namaže ispod jezika sa A vitaminom, komšinici se znatno popravila situacija...

Samo da dodam, i po jeziku, i nikako veliku količinu, otprilike onoliko kapi koliko bi se koristilo za normalnu upotrebu.

• Popular Post

Otvaram temu prvi put posle mesec dana, nisam mogao nikako da citam jer mi je keva bila u bolnici sa obostranom upalom, znaci usro sam se bio ko grlica, no evo izasla je pre nedelju dana, sve je ok za sad.

Ali,bila je zesca jebada, prvo je lezala kuci jedno 4-5 dana, kasalj i otprilike nista vise od toga, i neki zamor, reko ajde u lab da izvadimo krv, sve manje viae ok ali crp 210. Brzi test negativan. Ok, aj odma u medi group da vidimo sta je, slusanje pluca, rentgen, obostrana upala pluca, gospodine vasa majka je za bolnicko lecenje, idite u infektivnu. 8 sati uvece, mi u infektivnoj, taka i taka stvar, ajde baba lezi ovde, uzmu krv, uzmu bris za pcr test, saturacija 92, ajde kiseonik. Kaze ona dobro sam ja, idi ti kuci.... Znaci... Vec mi se roje scenariji po glavi. Dolazi dezurna doktorka, pregleda je, nista ne govori, dolazi opet posle sat, opet vade krv, kazu zasto pada hemoglobin ovako brzo, pre 2 sata bio 108, sad 98, sacu da vam napisem uput za vma, mi to ne mozemo ovde da proverimo. To je negde oko pola 1 ujutru, mislim se prosla ponoc, srecan ti jebeni rodjendan vukoticu na dan kad vodis majku u bolnicu... Cekamo ambulantu, jer vec su je tamo zaveli, ne daju da je ja vozim, oko pola 2 eto njih, aj na vma, ona u amb. kolima, ja za njima. Tamo uz abdomena, kazu nema krvarenja, ne vidimo nista, ajte vi nazad. Reko da cekam ambulantu, ma jok vozi je ako imas kola. Dobro, odemo nazad na infektivnu, kazu oni dobro sacemo da je primimo, samo da vidimo gde, posto nemamo potvrdjen kovid dok ne bude gotov test, mora u neku izolaciju. Nadju oni krevet za nju i oko 4 ujutru smeste je kod njih, uz "smatrajte se vrlo srecnim sto smo je primili".... Ne znam, nisam bio u stanju da kazem bilo sta. Zovem je sutradan oko 10, kaze pcr negativan, ponovo uzeli bris. Prekosutra stigo i taj rezultat, opet negativan, ne znaju gde da je stave, jer testovi negativni a u medjuvremenu uradjen skener kaze klasicna upala od korone... I tako, ni tamo ni vamo, 7 dana sama u sobi. Al dobra je keva, kaze nas kako lepa soba, mir i tisina, imas na krevetu i onaj kao preklopni posluzavnik da jedes u krevetu, super je klopa.... Tu mi vec bilo lakse, a bio sam tih 7 dana unezveren totalno. I onda oni nekako, ne znam kako, odlucise da je to korona i aj sad u drugu sobu sa jos tri zene, no vec je tad bila mnogo bolje, skinuli kiseonik i kad je okrenula drugu nedelju ajde ti baba lepo kuci, treba nam taj krevet... 

Vadili krv pre neki dan, ddimer pao skroz, crp 5, reko odlicno baba, cista petica. Rekli ovi u bolnici posle mesec dana kardiolog i jos svasta nesto i da se vidi sta je s tim hemoglobinom, oa cemo i to za koji dan. Keva je 1946-o, trostruki kinez. Dobro je prosla. 

I ja vadio krv i antitela, sve ok, antitela 40 000 (na granicu 50).

Cuvajte se svi! 

23 hours ago, gospa buba said:

junior odradio fajzera 4 dana. rekord, realno. spremni smo za novi kovid :dry:

Četir' dana?!

To se u moje selo vika kiloster :fantom:

Ok, sam ću napustiti topić 

Četir' dana?!
To se u moje selo vika kiloster fantom.gif

Ok, sam ću napustiti topić 
chetir dana temperature na svakih 12 sati, 38 do 40, zavisi u kom trenutku je uhvatish. od kovida se razlikuje po tome shto ova skochi za 10 minuta bukvalno, na tvoje ochi, i ako promashish minut, odmah je 40, ali nema taj iscrpljujuci efekat kao kod kovida, nego na prekidach, sad imash sad nemash ostalo si ok. nema mesa, shto bi se reklo. kod kovida se valja satima, raste raste, posle pada satima. s tim shto on te efekte na premor koske mishice nije imao ni u kovidu neshto izrazene, chak ni respiratorno ne znam shta, mrljavo sve. samo dani i dani temperaturchine sa iscrpljivanjem. (probavno naravno jedan spektakli™, posebno ako si josh mlad chovek i zabole te da jedesh pre brufena [emoji38]ol: ). svako ima neku svoju foru.

edip. mocovukoticu, zivila keva i vi sa njom! biggrin.png

sent from novi mnogo jak bubamoto.

• Popular Post
13 hours ago, jms_uk said:

Cimer upravo dojavio da je testiran pozitivno (brzi antigenski)

13 hours ago, Skyhighatrist said:

Realno, spremi se da ćeš i ti biti pozitivan uskoro, naročito ako je Omega Omikron (a po ciframa koje se vrte u UK - jeste).

Ed: oklen mi Omega ko zna :lolol:

It didn't take long.... :dry:

Pozitivan na brzom, imam PCR zakazan za sat i po.

Aj' držimo fige da ga izguraš lagano :thumbsup:

ajd, da prodje sto pre i lakse, pa da nam ispricas sta nas ceka.

@jms_uk jel si boosterovan?

Background Picker
Customize Layout