December 21, 20213 yr @Dankan Ajdaho Imas temperaturu? Mozda nije korona. Imas gomilu antitela. Primio i trecu? Edited December 21, 20213 yr by Sandradjer
December 21, 20213 yr Popular Post Jeste, potvređeno je. Trebao sam buster primiti juče (no i bez njega AT su mi skoro na maksimumu). Kaže dr da je skoro sigurno Omikron varijanta, s obzirom da nemam pad leukocita karakterističan za Deltu. Sad je na ćelijskom imunitetu da odradi svoje.
December 21, 20213 yr Miruj i odmaraj. Mislim da virus ne zna sta ga je snaslo kod tebe . Drzim palceve da sto pre preguras ovo
December 21, 20213 yr 27 minutes ago, Dankan Ajdaho said: Kaže dr da je skoro sigurno Omikron varijanta, kazi ti doktoru da Zvezda igra basket sutra i da ti to resi do pocetka utakmice... Drzi se..
December 21, 20213 yr Drugar koji je doktor u Usa kaže da Omikron neće mučiti ljude koji su preležali koronu i koji su uz to vakcinisani mrnk vakcinom.
December 21, 20213 yr 41 minutes ago, Milosh76 said: kazi ti doktoru da Zvezda igra basket sutra i da ti to resi do pocetka utakmice... Drzi se.. Jbg neću moći da stignem do Istanbula nikako Hvala svima na podršci. Ne znam gde sam pokupio. Ako bi se ispostavilo da je zaista Omikron (a skoro sigurno da jeste), onda to može biti doslovno bilo gde...
December 21, 20213 yr 31 minutes ago, Dankan Ajdaho said: Jbg neću moći da stignem do Istanbula nikako Hvala svima na podršci. Ne znam gde sam pokupio. Ako bi se ispostavilo da je zaista Omikron (a skoro sigurno da jeste), onda to može biti doslovno bilo gde... msm da te pitao dal si bg ili zg?
December 21, 20213 yr Ovde sam (BG). BTW, Omikrona očito već ima ovde, samo što nije sekvencioniran zvanično. Dr je odmah rekla da je skoro sigurna da nije Delta. Edited December 21, 20213 yr by Dankan Ajdaho
December 21, 20213 yr E jbga Laki, a baš sam pomislio da odugovlačiš nepotrebno sa tim boosterom...Ništa, primiri se i sačekaj da prođe, verujem da nećeš imati većih problema.
December 21, 20213 yr 3 hours ago, Dankan Ajdaho said: Kaže mi Dr u Šumicama, da na osnovu krvne slike ne liči na klasičnu Deltu, pa se zaključak sam pravi. Daj neke detalje o krvnoj slici, sta je poviseno/snizeno, cisto da i mi ovde u PPP konzilijumu umemo da rastumacimo ponesto. Pitam jer je par ljudi oko mene bolestno, negativni na brzom i po simptomima nije isto ono sto sam ja imao onomad, al jeste neki djavo. I drzi se, maksimalno odmaranje i proci ce bez tegoba.
December 22, 20213 yr Jbg neću moći da stignem do Istanbula nikako [emoji6] Samo neki izgovori, mada sam mislio na gledanje preko tv.Slusaj dr, mirovanje, tecnost, malo gledanje basketa i bices ok.Drzi se