July 7, 20204 yr 4 minutes ago, koksy said: jbg, nevolja ne bira. primao sam ga svakodnevno i.v. 4 nedelje, nakon što mi je prethodno vankomicin jedva izvadio zlatni stafilokok. Aa zato su ti nadenuli ime koksy Inace koronas o kom sam pisala je posle silnih peripetija u teskom stanju primljen na Infektivnu, zatakli mu infuziju i malo mu je bolje, manje ga bole pluca.
July 7, 20204 yr 6 minutes ago, Leia said: Aa zato su ti nadenuli ime koksy napokon da se razbiju te silne predrasude o poreklu nika!
July 7, 20204 yr 1 hour ago, Valkyrie said: Podrška @Jozef K. Ja sam batalila Hemomicin i Levoxu jer dobijam intravenozno Longacef. Nemam više temperaturu, bris još uvek ne znam. Drži se Valk. Ček, jesam dobro razumeo ovo, ti još uvek nemaš zvaničnu potvrdu da imaš koronu?
July 7, 20204 yr Tako je, ne znam gde mi je zdravstvena knjižica da se ulogujem na covid19 da proverim.
July 7, 20204 yr ljudi, inache, imajte sliku svoje zdravstvene u telefonu. ume da bude korisno. da ne kazem znajte svoje brojeve napamet a ti devojchice kako si sad? i kako mrljavko na formuli? sent from bubamoto
July 7, 20204 yr 35 minutes ago, Valkyrie said: Tako je, ne znam gde mi je zdravstvena knjižica da se ulogujem na covid19 da proverim. I svakako su te smestili u kovid bolnicu, u sobu sa zaraženima. Pa jebote.
July 8, 20204 yr 10 hours ago, mraki said: I svakako su te smestili u kovid bolnicu, u sobu sa zaraženima. Pa jebote. Kad se spusti na pluća, test može da pokaže da si negativan, a zapravo si pozitivan. Evo sad baš slušam, koleginicin sin doktor u urgentnom u petak je bio pozitivan, spustilo mu se na pluća, a jutros test negativan. Ima i dalje upalu pluća, blaži oblik, pije hemomicin, ali ga zovu da radi.
July 8, 20204 yr Popular Post Ide na bolje. Ni sinoćni događaji nisu digli temperaturu. Sada je već 24h ispod 37.
July 8, 20204 yr Ide na bolje. Ni sinoćni događaji nisu digli temperaturu. Sada je već 24h ispod 37.Super! .... Shiit has hit the fan!
July 8, 20204 yr 36 minutes ago, Jozef K. said: Ide na bolje. Ni sinoćni događaji nisu digli temperaturu. Sada je već 24h ispod 37.
July 8, 20204 yr 12 hours ago, mraki said: I svakako su te smestili u kovid bolnicu, u sobu sa zaraženima. Pa jebote. Zvali me iz dz nbg da mi kažu da sam covid+ Srećom sam uveliko na lečenju, nisam čekala rezultat
July 8, 20204 yr 17 minutes ago, Valkyrie said: Zvali me iz dz nbg da mi kažu da sam covid+ Srećom sam uveliko na lečenju, nisam čekala rezultat Da li je bolje posle uključivanja longacefa?
July 8, 20204 yr Popular Post 7 minutes ago, Jozef K. said: Da li je bolje posle uključivanja longacefa? Nego šta nego je bolje. Više mi se uopšte nije vraćala temperatura.