November 1, 20213 yr Preterujete sa svom tom brigom o privatnosti pa jbt mi se ovde pokidasmo od brige da saznamo kako je i da li možemo da joj pomognemo nekako i siguran sam da se ona ne bi ljutila kada bi znala naše motive niko ovde ne želi da je stalkuje, maltretira niti bilo šta takvo samo želimo da pomognemo.
November 1, 20213 yr Ako se dogovorimo da je trazimo, ja znam da smo komsije, sto moze da pomogne u lociranju
November 1, 20213 yr Da se nadovežem na Moću, pri tom, samo osoba koja će je kontaktirati, u ovom slučaju Levi, će "saznati" identitet tj ime i prezime, i niko više. Tako da, nemojte zajebavati, nije bitno "da nam se javi" već je bitno da znamo da je devojka ok jer smo zabrinuti. Valk je u pravu, pisala je svakodnevno, ovolika pauza u "javljanju" ima sigurno razlog, iskreno se nadam tehničke prirode, telefon, baterija, internet. Edit: da se nadodam™, možda je Jeza najbolje rešenje sa obzirom da joj sestra tamo radi, a ona svakako nema "loše namere" niti može da zloupotrebi identitet, ako neko već brine o tome. Edited November 1, 20213 yr by Mil@n
November 1, 20213 yr Ja na ovom forumu samo za jednu osobu bih mogla da kažem da verovatno nikome nije otkrila svoj identitet. I to se tačno oseti po njenom nastupu. A ta osoba nije jumi. Svi ostali (većina, koja najviše piše) je manje-više poznata. Nekome. Ili se znamo sa fb ili sa tw ili sa roštiljada ili sa svih tih mesta zajedno. Ali niko ovde neće da objavljuje ničije generalije, pobogu, kao što nije ni do sada.
November 1, 20213 yr Nisam ispratio za Jumanji. Nadam se da ce biti ok. Moja dva centa oko situacije: ako ne mogu da pomognem necu traziti (privatne) informacije. Ne vazi za nasu drugaricu nego uopsteno, za sve. I neka se javi sto pre i jebe nam kevu svima zbog ovoga, to mi je najveca zelja.
November 1, 20213 yr 7 minutes ago, Caligula said: Moja dva centa oko situacije: ako ne mogu da pomognem necu traziti (privatne) informacije. Pomognem? U čemu? O kakvoj pomoći pričate? Meni to nije jasno. A u međuvremenu vidim da ima forumaša koje znaju rl ime, i da call centar najnormalnije radi. Edited November 1, 20213 yr by Tihajeza
November 1, 20213 yr Just now, Tihajeza said: Pomognem u čemu? O kakvoj pomoći pričate? Meni to nije jasno. Pa to kazem - ako ne mogu da pomognem, necu traziti privatne informacije. Zabrinut sam svakako ali mislim da privatnost treba postovati u slucaju kada od mene nista ne zavisi. Govorim generalno.
November 1, 20213 yr Aman niko ovde ne kaze da treba na temi da se seruju njeni rl podaci vec da jedan forumas koji zna rl podatke proba da sazna sta se desava i da li se moze nekako pomoci.Sent from my M2101K7BNY using Tapatalk
November 1, 20213 yr 1 hour ago, levi said: rekao sam im ime i prezime i odmah mi je rekla koja su godišta osobe sa tim imenom, tako da ništa više nisam hteo da pitam možda je najbolje da ovo dalje ide preko mod tima, neka oni odluče da li treba da se raspitujemo i neka se kod njih skupljaju informacije pa neka oni dele ono što misle da treba Ja lično nemam nikakve informacije o Jumi. Njena gmail adresa ne daje bilo kakve indicije o imenu, prezimenu, godištu ili nečem sličnom. Što se mene lično tiče, nemam ništa protiv da ti nastaviš pošto već imaš ime i prezime. Admini nemaju taj podatak pa nema ni previše svrhe da se uključuju. Ako ne uspeš sa kol centrom možda može neko od forumaša sa vezom u Batajnici da proba. Ja bih eventualno ograničio broj pokušaja na tri, i da najviše toliko ljudi sazna ime. Ako troje ne uspeju, ostaje nam da čekamo i nadamo se dobrim vestima.
November 1, 20213 yr Jao, ovo je otišlo predaleko zbilja. Mislim, predaleko u filozofiranju. Ajmo pojednostavljeno. Moja poenta je bila da smo nekakva zajednica, družba, šta god. I da, prostoseljački rečeno, možemo naći neku "vezu" (koju Srbin inače nikada ne traži ni za šta ). Ta bi "veza" mogla malo da je "pripazi'" (verovatno ni to ne znamo šta znači ), prenese poruke podrške (možda zvuči smešno ali ja eto mislim da je to bitno), možda može još ponešto, otkud znam. Ako nemamo takvu "vezu", i to je ok, tako je kako je. Pri tom, izvinjavam se @Tihajeza što sam je prozvala, nisam nikako imala pravo na to, prosto jer ne znamo ko je (ili nije) u kakvoj mogućnosti trenutno ili uopšte. I da, ja mogu da živim bez informacije o zdravlju nekog forumaša. Mislim, lepo je da znam da je neko dobro, ali je bitnije da je njemu dobro, nego da ja to znam. Zato me vređa ta primedba o radoznalosti. Ne znam čiji jeste, ali to moj motiv sigurno nije.
November 1, 20213 yr Da je Jumanji trebala bilo kakva vrsta pomoći od forumaša - mislim da bi je sigurno tražila dok je bila online ili bi dala bilo kakav hint o tome da joj je takva vrsta pomoći potrebna. Što se tiče podrške, prvim sledećim povezivanjem na forum videće i shvatiće sama to sve što biste želeli da joj se prenese. A siguran sam da će se povezati čim bude bila u stanju da se poveže. Nažalost, sada nije moguće uraditi ništa više, to je sada samo njena borba i borba zdravstvenog sistema u kom se nalazi - mi možemo samo da joj držimo pesnice.
November 1, 20213 yr 1 minute ago, Forest said: Da je Jumanji trebala bilo kakva vrsta pomoći od forumaša - mislim da bi je sigurno tražila dok je bila online ili bi dala bilo kakav hint o tome da joj je takva vrsta pomoći potrebna. AKo nekog sstave na respirator, taj ne može ništa da kaže, a na respirator se stavlja, nakad u minutima... Često se, kada su pod maskom, ne na respratoru, ljudima oduzima tel, da bi se skoncentrisali na disanje, koje im ide teško... Ja se samo nadam da nije ništa strašno, da je neki banalan razlog... Stvarno mi se ovo ne sviđa...
November 1, 20213 yr Ovde vidim vlada veliko poverenje u zdravstveni sistem zemlje Srbije, što mi je veoma drago . Ja sam izgleda ovde pala s kruške.