November 1, 20213 yr 12 minutes ago, Milosh76 said: Da li si saznao nesto? pa nisam, pozvao sam samo da vidim da li je dobar broj i da li će neko uopšte da se javi, malo me iznenadilo koliko su ažurni i kako hoće da kažu sve o nepozantim ljudima, pa sam se zaustavio. dok se dogovorimo ovde, da li uopšte treba nešto da se radi i u kom pravcu
November 1, 20213 yr 14 minutes ago, Tihajeza said: Jel smo ovde razlučili da li mi trebamo njoj ili nama treba ona? Ja mislim da se radi o kolektivnoj radoznalosti zabrinutosti (zašto se ne javlja). Ako uspostavimo kontakt, preko nekoga, maksimalno što će se desiti je da ćemo razmeniti pozdrave, "pozdravlja te ppp". Ne znam o kakvoj pomoći pričate i u čemu se ona sastoji? Ako može da nama otpozdravi, onda može da priča i sigurno se čuje sa porodicom. + milion, uz ovu jednu ispravku
November 1, 20213 yr Jel smo ovde razlučili da li mi trebamo njoj ili nama treba ona? Ja mislim da se radi o kolektivnoj radoznalosti (zašto se ne javlja). Ako uspostavimo kontakt, preko nekoga, maksimalno što će se desiti je da ćemo razmeniti pozdrave, "pozdravlja te ppp". Ne znam o kakvoj pomoći pričate i u čemu se ona sastoji? Ako može da nama otpozdravi, onda može da priča i sigurno se čuje sa porodicom. Mislim da nisi ispratila. Ne javlja se.Drugo, mi samo hoćemo da pitamo da li joj nešto treba i da li neko možda može da joj pomogne.Toliko vremena provodimo zajedno...Sent from my Moto G (5S) using Tapatalk
November 1, 20213 yr 6 minutes ago, levi said: pa nisam, pozvao sam samo da vidim da li je dobar broj i da li će neko uopšte da se javi, malo me iznenadilo koliko su ažurni i kako hoće da kažu sve o nepozantim ljudima, pa sam se zaustavio. dok se dogovorimo ovde, da li uopšte treba nešto da se radi i u kom pravcu sta ti je ljudskost ... krsi sve zakone
November 1, 20213 yr neko od nas morao bi licno da poznaje doktora ili sestru da prenese poruku, svako neko trece lice drasticno smanjuje sanse jer je to tamo tako, ljudi funkcionisu brzo i brinu o svemu, dovoljno je da je neko malo umorniji sigurno je videla koliko paznje i ljubavi ovde ima za nju i koliko je ceka cim se konektuje
November 1, 20213 yr 8 minutes ago, April said: Mislim da nisi ispratila. Ne javlja se Vrlo sam ispratila. Ne javlja se na ppp. Jel ti zoveš na telefon, pa se ne javlja?
November 1, 20213 yr Popular Post Forum nije porodica. Tačno. I ne mislim da jeste. Ali kada mi se jedan forumaš (kojeg čak ni virtuelno nisam znala, nismo pisali na istim temama) javio da mu kažem šta mislim o projektu po kojem je nameravao da pravi kuću, ja sam to lepo pogledala i napisala mu opširan odgovor. Potrošila sam bar sat vremena na taj posao. I to mi je bilo najnormalnije da tako nešto uradim. I nekako mislim da bi tako postupila većina. Pa koliko sam samo puta dobila savet na "pitanjima" , koliko mi je @radisa samo pomogao kod nabavke laptopa. Pa @renne, po raznim pitanjima, pa @morgana ... Pa mi smo ipak nekakva zajednica, pa kakva god, zovite je kako hoćete. Ali sad će neko reći, pa ok, ljudi traže, pa dobiju pomoć, niko im ne ugrožava privatnost. Tačno, ali jumi možda ne može da se javi, a možda bi tražila pomoć da može.
November 1, 20213 yr Popular Post Jedno je sigurno pa sad možete da mi prebacite da mračim: ona nije tip forumaša koji bi nas ostavio da se sušimo ko govno na promaji bez da nam makar mahne. Stvarno sam zabrinuta da je stavljena na neku terapiju ili sedative zbog koje je bukvalno fizički sprečena da komunicira na ovaj način. Kad su meni proletos bili dali bromokriptin, bila sam u bunilu i smlaćena skoro ceo dan. Zamislite tek na nekim težim drogama. Svaki čas je očekujem ali znam i osećam da ovo nejavljanje nije neki hir.
November 1, 20213 yr pa nisam, pozvao sam samo da vidim da li je dobar broj i da li će neko uopšte da se javi, malo me iznenadilo koliko su ažurni i kako hoće da kažu sve o nepozantim ljudima, pa sam se zaustavio. dok se dogovorimo ovde, da li uopšte treba nešto da se radi i u kom pravcuPredlog, ako su vec azurni i voljni za razgovor. Das im ime, vreme kad je primljena i samo pitas kakvo je stanje. Bez da ti otkrivaju prezime i bilo sta licno o njoj. Objasnis, ma kako suludo zvucalo, u cije ime zoves... Ako ima vise sa istim imenom, dovoljno je da kazu "niko od njih nije zivotno ugrozen" ili sta god smeju da kazu.
November 1, 20213 yr 4 minutes ago, Milosh76 said: Predlog, ako su vec azurni i voljni za razgovor. Das im ime, vreme kad je primljena i samo pitas kakvo je stanje. Bez da ti otkrivaju prezime i bilo sta licno o njoj. Objasnis, ma kako suludo zvucalo, u cije ime zoves... Ako ima vise sa istim imenom, dovoljno je da kazu "niko od njih nije zivotno ugrozen" ili sta god smeju da kazu. moze da doda i dvaput primila fajzer, ako ne gresim
November 1, 20213 yr Imam ja dobru drugaricu doktorku anestezije koju sa Banjole salju u Bataju 4x mesecno na ispomoc. Ne znam kada je u smeni, ali mogu da je pitam
November 1, 20213 yr i da dodam ... ako nije tesko da taj poziv na kol centar napravi netko tko vec ima jumanjijevo rl ime cisto da minimiziramo mogucnost zloupotrebe (bez da impliciram da netko uopste to i zeli) smatram isto tako da je tihajeza u pravu u svom postu (uz onu aramovu ispravku) sto nas ne sprecava da ucinimo ono sto je ispravno (da posaljemo pozdrav, pitamo za zdravlje i ponudimo pomoc, svu koju mozemo da pruzimo, ukoliko je potrebna te cujemo i povratnu informaciju, ma kakva ona bila)
November 1, 20213 yr Popular Post btw ja stvarno ne vidim nista neobicno ni u motivu da prosto saznamo sta je sa zdravstveno ugrozenom osobom sa kojom ovdje komuniciramo godinama, maltene na dnevnoj bazi. mogu da razumijem obje skole misljenja, da je to zadiranje u privatnost kao i da su ovo specijalne okolnosti, a da jumanji evidentno ima problem pa da princip privatnosti u smislu prihvatljivosti raspitivanja kako je ona ne treba da bude kljucan. zastupam ovu drugu.
November 1, 20213 yr Isto mislim. Najlakse bi bilo ako je neko od forumasa sa njom povezan na drustvenim mrezama.
November 1, 20213 yr 22 minutes ago, Milosh76 said: Predlog, ako su vec azurni i voljni za razgovor. Das im ime, vreme kad je primljena i samo pitas kakvo je stanje. Bez da ti otkrivaju prezime i bilo sta licno o njoj. Objasnis, ma kako suludo zvucalo, u cije ime zoves... Ako ima vise sa istim imenom, dovoljno je da kazu "niko od njih nije zivotno ugrozen" ili sta god smeju da kazu. rekao sam im ime i prezime i odmah mi je rekla koja su godišta osobe sa tim imenom, tako da ništa više nisam hteo da pitam možda je najbolje da ovo dalje ide preko mod tima, neka oni odluče da li treba da se raspitujemo i neka se kod njih skupljaju informacije pa neka oni dele ono što misle da treba Edited November 1, 20213 yr by levi