November 1, 20213 yr 5 minutes ago, aram said: ja samo da kažem da sam protiv toga da se javno nagađa o rl identitetu, a sve drugo podržavam i sutra bih i sam otišao do bolnice u Batajnici da mogu. pa nema sta ni kako da se nagadja, imamo tri ili cetiri podatka, ime nemamo. jedino sto mozemo dobiti je otpozdrav na nas pozdrav njoj, necemo ovdje dijeliti rl info, nek admini kontrolisu, ako je uopste i moguce doci do informacije tj odgovora. Edited November 1, 20213 yr by morgana
November 1, 20213 yr a vi koji znate da je na tw da vidite s kim najcesce komunicira tamo i da li ima neke informacije il tako nekako..? zamisljam situaciju nekom lekaru u bataji poruciti preko nekog da neku pacijentkinju pozdravlja neki intermet forum, pa jos ako se kaze i nezgodno ime foruma.. Edited November 1, 20213 yr by InvisibleLight
November 1, 20213 yr ne znam je privatno samo sa tw, ali dovoljno je i to, ako neko ima kontakt u batajnici.. može da joj javi da mislimo na nju
November 1, 20213 yr 12 minutes ago, gospa buba said: i tamo na vratima kazesh fina zena zove se dzumandzi, ne ide tako. ajde zeno opravljaj se i javljaj, ne moze ovo ovako Ne ide, ali lepo izgleda kad se napiše.
November 1, 20213 yr 42 minutes ago, dùda said: Vidim da je poprilično lajkovan ovaj tvoj post ali ja se ne bih baš sasvim složila. Zamišljam situaciju da sam ja tamo. Bolesna, sama i uplašena. Pa samo da mi neko priđe i šapne da neko misli na mene (ppp recimo), bilo bi mi to kao kuća. U ovoj situaciji je teško bilo šta učiniti. Porodica nikako, jer je to mala zajednica. Ali mi smo ovde brojni. Ima i lekara među nama. Ali izgleda da ppp i nije baš to što sam ja zamišljala da jeste Slagala se ti ili ne, ovde nije rec o (ne)slaganju: da je, recimo, potrebno da se u roku od odmah sedne u auto i u Batajnicu odveze neko/nesto, nadje neki lek, sakupi novac u slucaju da je isti skup/redak, itd, ne sumnjam da bi se - sto se foruma tice - resenje naslo najbrze sto je moguce, ekspresno, konkretno. Sto se zamisljanja tice - mozes/mozemo da zamisljamo koliko 'ocemo - od toga vajde niko nema, Jumanji posebno: a da onako, kurtoazno, reda radi zamisljam i, bice, zadovoljavam neke svoja, sopstvena ubedjenja da time nekom pomazem - ne pada mi na pamet. Imam, naime, poprilicno bolnickog iskustva sa sve par boravaka na onoj strani. Srecom privremenih. Bas kao sto i ne pada na pamet da ovde reda radi, tek da se upisem, pozelim Jumanji sve najbolje i brzo, najbrze ozdravljenje: hocu reci, ma koliko je (ne)poznavao ja joj to zaista i iz sve snage zelim. To sto smo brojni i sto ima i lekara medju nama ne znaci i ne treba da znaci bas nista: lekare kakvi su joj sada potrebni i kakvi god da su - Jumanji sada ima. Ne znam da li je PPP ono sto si ti zamisljala da jeste, ali PPP je ipak samo zajednica, grupa nick-ova. Niti smo imena i prezimena sa sve JMBG, niti smo, u velikoj vecini povezani ikako drugacije nego poznanstvomtm samo na forumu. Ali, sve na stranu i off topic, nacela si problem naseg prava da zadiremo u neciju privatnost: sve da je u pitanju neka nedajboze situacija ili samo problemi sa wifijem, ostaje pitanje dokle imamo prava da se kolektivno uguravamo negde gde nam, mozda, nije mesto. Sa druge strane, Jumanji je, kao poprilicno aktivna forumasica, gotovo sigurno ostvarila nesto bliskiji odnos sa nekim od forumasa/forumasica ako nista drugo na teme koje su im bliske/zajednicke. Ako nije nasla za shodno da barem njima otvori mogucnost vanforumskog kontakta - to treba postovati. Konacno, ne budi mi zamereno, nista licno naravno: svojom napomenom o porodici kao nikako i maloj zajednici bojim se da imas pogresno misljenje. Uostalom, kakvo god da je - forum nije porodica. Tek, sve u svemu: Jumanji, gde god bila, ne daj se, bori se i - sve najbolje.
November 1, 20213 yr Nadam se svemu najboljem.Znate verovatno i vi, u bolnicama je generalno haos kad treba pronaći nekog. Ne bi smelo da je tako ali tako je.Pogotovo u tako specifično specijalizovanoj bolnici kao Batajnica.To što se Jumanji ne javlja po netu, mislim i nadam se, da ne znači ništa.Oni kojima je ona najbliža i koji su njoj najbliži su sigurno u kontaktu.Nama kad se javi i ako se javi... ... Shiit has hit the fan
November 1, 20213 yr 29 minutes ago, levi said: ne znam je privatno samo sa tw, ali dovoljno je i to, ako neko ima kontakt u batajnici.. može da joj javi da mislimo na nju Znači, nije se ni na tw javljala, ili bar lajkovala nešto?
November 1, 20213 yr 46 minutes ago, gospa buba said: ne ide tako ma naravno da ne ide, smisao je bio da znam da time mogu ikako da pomognem...
November 1, 20213 yr Popular Post pa nema sta ni kako da se nagadja, imamo tri ili cetiri podatka, ime nemamo. jedino sto mozemo dobiti je otpozdrav na nas pozdrav njoj, necemo ovdje dijeliti rl info, nek admini kontrolisu, ako je uopste i moguce doci do informacije tj odgovora.Morg, ja imam ime, dopisivali smo se.Prezime ne znam, ali kad ukrstimo ime sa vremenom prijema u bolnicu, dobićemo info.Ako neko hoće da pomogne, neka mi se javi u inbox.Aramovu perspektivu razumem, ali vanredna situacija nalaže vanredne mere Verrujem da se Juma neće ljutiti.Sent from my Moto G (5S) using Tapatalk
November 1, 20213 yr 13 minutes ago, Frank Pembleton said: adam se svemu najboljem. Znate verovatno i vi, u bolnicama je generalno haos kad treba pronaći nekog. Ne bi smelo da je tako ali tako je. batajnica ima odličan kol centar, i ja sam mislio da se niko neće javljati u tom haosu tamo. uglavnom, ima ih 4 sa njenim imenom ali ne znam ništa više od podataka, a i ovo je previše čačkanja po njenoj privatnosti. nadam se da se neće ljititi kad sve ovo prođe @Jumanji Edited November 1, 20213 yr by levi
November 1, 20213 yr Jel smo ovde razlučili da li mi trebamo njoj ili nama treba ona? Ja mislim da se radi o kolektivnoj radoznalosti (zašto se ne javlja). Ako uspostavimo kontakt, preko nekoga, maksimalno što će se desiti je da ćemo razmeniti pozdrave, "pozdravlja te ppp". Ne znam o kakvoj pomoći pričate i u čemu se ona sastoji? Ako može da nama otpozdravi, onda može da priča i sigurno se čuje sa porodicom.
November 1, 20213 yr batajnica ima odličan kol centar, i ja sam mislio da se niko neće javljati u tom haosu tamo. uglavnom, ima ih 4 sa njenim imenom ali ne znam ništa više od podataka, a i ovo je previše čačkanja po njenoj privatnosti. nadam se da se neće ljititi kad sve ovo prođe [mention=12403]Jumanji[/mention] Super je ako se to popravilo.... Shiit has hit the fan
November 1, 20213 yr Meni se čini da je Jumanji generalno slabo pisala o privatnom životu na forumu, nije se umrežila preko FB itd, pa bi možda bilo bolje da ispoštujemo to i ne kopamo previše, ionako ne možemo pomoći. Čekamo da bude bolje i javi se, prepriča iskustva. Držim palčeve da to bude što pre.